יש
הם אמרו לי כן

lacrimosa girl

New member
כן,

ותכניסי בסוף- if you feel like its too personal for you to answer it public- I will be really glad if you mail me the answer :) ~email~ כמובן תערכי ותנסחי כרצונך...אנוכי עילגת ><

blacknwhite

New member
רעיון טוב.

if you feel like its too personal for you to answer it publicly- I will be really glad if you mail me the answer :) ואז את תצטרכי לצרף למכתבך את האי-מייל שלי (שיש לך כבר
) אני אשלח לך היום מאוחר יותר או מחר את הגרסא הסופית, בסדר? (כאילו, מה שכתבתי למעלה פלוס העריכות)

LadySilkworm

New member
הנייטמייל היה פתוח עד עכשיו? O:

ז"א.. בחודש האחרון? כל פעם שנכנסתי לא היה מופיע כלום.. והם לא כתבו על זה שום עידכון.. אוף.

lacrimosa girl

New member
ואגב, כיף לך ;[

אף פעם לא היתה לי מורה באמת טובה... המורה שלי ביסודי הרסה לי את הדקדוק לעד
[אני באה מביתץ שמדבר שילוב של אנגלית אמריקאית-בריטית-אוסטרלית, עם כללי דקדוק מאוד מיוחדים, ואם את לא חלק מהמשפחה יהיה לך קצת קשה להבין, ובאה המורה שלי ביסודי ונפצה לי את כל מה שידעתי עד אותו רגע, ומאז ועד היום הדקדוק שלי מאוד מאוד מבולבל. =/]

shirlapes

New member
הדעה שלי:

אני לא חושבת שחרטה היא שאלה חטטנית. היי, זבש"ו שכל השירים הם יומן פתוח
מה שכן, שאלו אותו על נושא דומה בעבר (הרחוק?) והוא מעולם לא השתמש במילה "מתחרט". הוא רק אמר "אני שונא את השיר הזה" או "לא זוכר מה גרם לי לכתוב אותו". נראה לי שזה יהיה דומה גם אם השאלה תהיה כללית... אני איתך לגביי ההגעה לארץ.
משהו ש"מעניין" אותי: האם אם קוראים את כל מה שנכתב עליהם באינטרנט? הכוונה שלי היא לא לצהובונים, אלא...פאנסייטס, קהילות, ...פישמאסטר?
כי שמתי לב שלפעמים הם מגיבים לראיונות בהתאם למה שנכתב עליהם בפורום הרשמי שלהם. עוד הערה/הארה: אני חושבת שדיף שקודם כל הראיון יהיה מרוכז פחות-או-יותר ורק אז שווה להתאמץ ולנסח את הכל יפה ובאנגלית ע"מ שיהיה רצף או שאלון אחיד (ואולי המראיין עצמו ינסח את הכל אחרי שהוא יקבל את כל הרעיונות הכלליים? אנא אערף. אבל אני אשמח לעזור ולקחת חלק!)

blacknwhite

New member
כן, אני יודעת, נימפומניאק פנטזיה../images/Emo3.gif

"אני לא יודע מה גרם לי לכתוב את זה" וכו'... אולי עדיף שאני אנסח אחרת, בעצם, אשנה את השאלה? למרות שזה עדיין חטטני
"איזה שיר הכי כואב לך לשמוע\לכתוב\משהו כזה?" ויש בהחלט משהו בקטע של האם הם קוראים על עצמם באינטרנט... חח מעניין מה הם חשבו על פישמאסטר
וכן, גם אני חושבת שצריך לערוך את השאלות בתור ראיון רצוף... אבל שנהיה פתוחים לשינויים וכאלה... אם הם פתאום עונים תשובה מעניינת, שיהיה אפשר לפתח את השאלה, וזה.

shirlapes

New member
כן, אבל לא רק.

יש הרבה שירים שהוא אומר עליהם "הדבר הכי גרוע שיצרתי" או שהוא לא 100% מרוצה מהם. הוא נותן לעצמו "המון" קרדיט לפעמים. אחחח...בחור עם הרבה בטחון עצמי!
אפשר להפוך את זה למשהו כללי יותר. בכ"ז, 10 שנות פעילות, עשרות אלפי החלטות והתלבטויות, בטוח מתישהו אחד מהם אמר לעצמו "שיט, איזה אידיוט אני". אני אוהבת את הכיוון... את צודקת לגביי אפשרויות נוספות, אפשר לכתוב כמה שהן spare. הבעיה היא שרציתם לשלוח שאלון מוכן מראש? ואז אם הם עונים משהו מעניין, אז המראיין יהיה טיפל'ה מוגבל.

וואוו זה נהדר!כל הכבוד!

אני אנסה לחשוב על שאלות(חוץ מ:תומאס תעשה לי ילד או מארקו תעשה לי זקן
).כרגע הראש שלי מתפוצץ ואני לא במצב שמאפשר לי לחשוב ממש

ש נ י1

New member
אני אנסה בהמשך היום לתרום איזו שאלה

אם המוח שלי יצליח להפיק אחת... וכל הכבוד על היוזמה!

Itay Simons

New member
וואו, כל הכבוד על זה :)

מה שכן, אני חושב שכדאי לחכות עם כל זה קצת, עד שהכל יהיה יותר ממשי, ואז לפתוח שרשור שאלות שיפורסם בתפוז (למשל- יופיע קישור בעמוד הראשי, או שיופיע ב'גורפת'- מה שאתם מכירים כ'תפוז אנשים מודיע'
) - ככה גולשים רבים יגיעו ויהיה סיכוי לשאלות מגוונות ומעניינות יותר

LadySilkworm

New member
כמה שאלות:

גם אתה וגם אביעד ואיתי הולכים לראיין אותם? ואיפה זה יתפרסם בכלל? ומה אם יראיינו אותם גם לאיזה עיתון? ולמה אין מפגש מעריצים? ומה ההבטחה שהשאלה שלי תישאל בראיון בכלל?

למעלה