יש
הם אמרו לי כן

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאהה.. טוב כן, שישמור אותו../images/Emo3.gif

היויו

New member
אמממ...

חוץ מפרסום לתפוז והצפה של הפורום, אני לא רואה בזה כלום, למען האמת...
הם הרי לא צריכים פרסום, בטח שלא כאן. ותפוז? תפוז מספיק ידועים בארץ. מה עוד שיש עוד את הראיון של המנהלים, שהוא בגיבוי מלא של תפוז, הראיון הזה הוא לא במקום, אלא כהשלמה.

blacknwhite

New member
אוקי, כמה רעיונות לשאלות, אבל זה לא ממש מגובש

דבר ראשון, הייתי נורא רוצה לשאול את תומאס על live to tell the tale- על החלק של הערת המחבר... כי זה חלק שאני ונרא נורא מחוברת אליו, ואני מבינה בדרך מסוימת, ואני תוהה למה הוא התכוון. אני פשוט לא יודתע איך לנסח את השאלה.... מישהו יכול לעזור? הייתי רוצה לשאול אם יש שיר שהוא מתחרט שהוא כתב או משהו כזה, אבל זה נורא חטטני\= ובאופן כללי, הייתי רוצה לשאול את הלהקה למה בסופו של דבר הם בחרו (או שלא?) להגיע לישראל
(וזאת אפילו שאלה לא כ"כ מסובכת! הוריי!) וזה מה שחשבתי עליו בינתיים.

lacrimosa girl

New member
אני אתן לך גייד ליינס...אשתדל לפחות../images/Emo3.gif

תכתבי קודם את המשמעות עבורך, איך שאת מפרשת את זה. נניח, זה מביע עבורך התנגדות לרצח המונים. [אני סתם תוקעת דוגמא לא קשורה בכוונה
] ואז תשאלי אותו- זה מה שהתכוונת? כי פואטרי יכולה להתפרש במיליון דרכים וכו', וכאן את יכולה להרחיב על מה לדעתך גרם לתומאס לכתוב את זה. [נניח, בריונים שהרביצו לו בבצפר.] ותחתמי במחמאות כמובן
מקווה שזה יעיל
וזה מכוון לכל מי שרוצה לשאול שאלה על ניתוח שירים. ^^

blacknwhite

New member
נגיד.... עכשיו?

נראה לי אני בכלל אשלח את זה בנייטמייל... First of all, I just want to say that I thank you and the whole band for the idea of night-mail, which is really great:) Second, and probably more important... I must say that I really love all of your songs, and especially the lyrics- which I find amazingly touching and close to my heart somehow, even though I can't really identify with most of them. There is one thing, though, that somehow puts my feeling into words- feeling that I could never find a way to explain, not even to myself. I am talking about these lines, in the end of Live to Tell the Tale: "Oh, how I hate mykind, have it all, yet wish to die". I do not know what you meant in those lines, but for me they have a very specific meaning. For me they mean what I feel everytime I get sad or frustrated, then thinking that I am such a lucky girl- I have no reason, no excuse to be sad. No right. Sounds stupid, doesn't it? Well, I just wondered what these lines meant for you. It will not change the way I see them, but I would still like to ask you that. Thank you very much, for all the wonderful music and lyrics, and for even reading this question. Inbar אני לא יודעת אם כדאי לשלוח את זה... זה נראה לכם בסדר?

blacknwhite

New member
היתה לי במשך 3 שנים מורה מדהימה לאנגלית../images/Emo9.gif

וחצי מהמשפחה שלי אמרקאית.... אז אני מניחה שזה מתבטא, לפחות קצת
ואני פשוט אשלח את זה חודש הבא לנייט-מייל:) (או ששולחים החודש?)

shirlapes

New member
הממ...

נראה לי שקראתי שאפשר לשלוח "רק בעשרת הימים הראשונים של החודש או עד שנוצף במיילים" (XD). תבקשי ממישהו שישלח את השאלה שלך + קרדיט אלייך...

blacknwhite

New member
אוי.... כן, אני חושבת שזה מה שאני אעשה.

עלומה???
~פאפיפייס~ נכון שאת שולחת את השאלה שלי+קרדיט שלי+מייל שלי? (אוף, פחדתי שזה מה שיקרה. אני פשוט צריכה עכשיו לנצל טוב לב של אנשיםP: )

blacknwhite

New member
אינ רק רוצה להבהיר שאני יודעת שזאת שאלה אישית

ושאני לא חושבת שהוא חייב לענות, חס וחלילה, אבל בכ"ז רציתי לשאול. איך מכניסים את זה לשאלה? (אגב, את זה כדאי אפילו עוד יותר להכניס לשאלה על תיאורית CC) אבל זה טפשי להגיד לו שהוא לא חייב לענות! הוא יודע את זה כבר! אולי פשוט להכניס לפני השאלה תכלס את המשפט "I know this is a rather private question, but" ןאז ה"I would like to ask" בלה בלה...

למעלה