יש
הם אמרו לי כן

ברלבון

New member
אני קורא פה מידי פעם ויש לי שאלה

עכשיו כשיש סולנית חדשה האם אתם מתכוונים לשמור על הסאונד שלכם או לשנות למשהו יותר פופי פחות אופרה או יותר מטאליסטי גרואלים וסאונד קשוח יותר

היויו

New member
תומאס כבר הודיע שהם לא נשארים באותו סאונד

זה תהליך שאנחנו עדים לו כבר בשני האלבומים הקודמים, עוד עם טאריה. זה שהאלבום החדש יהיה עוד פחות אופראי, זה ברור. נצטרך לחכות ולשמוע את האלבום החדש (שיוצא ממש לפני ההופעה בארץ) כדי לדעת בדיוק על איזה סגנון מדובר. תשמע את הסינגלים שיצאו כדי להחליט מה דעתך (אמארנת', cadence of her last breath ,The poet and the pendulum)

היויו

New member
טוב, הגיע הזמן פחות או יותר לשלוח את השאלות

הבטחתי לפלו (איש הקשר מול נייט) לשלוח לו את השאלות תוך יום יומיים, כלומר מקסימום עד הערב. אני מצרף מסמך וורד שבו שאלות שלכם שערכתי, תרגמתי, ועוד 2 שאלות שהוספתי. תקראו ותגידו לי מה דעתכם ואם יגיעו עוד שאלות מעניינות עד הערב, נגיד 20:00, אני אוסיף אותן בזריזות ואשלח לפלו. יויו

blacknwhite

New member
כמה דברים:

א. לגבי שאלה 3- לדעתי כדאי קצת לחדד, לשאול אולי יותר בבירור למה הם בעצם באים לישראל? המ גרם להם להחליט לבוא לכאן, אחרי שכל הטור כבר תוכנן? ב. שאלה 8- השאלה שלי על LTTTT, אני שולחת בנייטמייל... תודה על העזרה, אבל אני חושבת שזאת שאלה שעדיף לשאול בצורה יותר "פרטית":) ג. לגבי שאלה 10 (שרואים שאתה שאלת
או שלא?) אם אני לא טועה, גם למרקו כבר יש ילדים.... כדאי לבדוק:) זהו. חוץ מזה אין לי מה להוסיף
איזה יופי זה!

היויו

New member
../images/Emo2.gif באמת? זה לא מופיע באתר ולא ידעתי...

טוב לדעת, אז השאלה היא רק לאמפו ותומאס, אם כך. לגבי השאלה שלך - מקובל עלי, אני אוריד אותה. איך נראה לכם הניסוח הבא של שאלה 3 : 3) Q. for Everybody : How do you feel about adding Israel to the tour as an openning show, especially after already planning the tour? What are your expectations from yourself and from the Israeli fans? וואו, איך שזה מתחרבש כשעוברים לאנגלית כאן...

lacrimosa girl

New member
אוקי, אז ככה:

שאלה 5 היא לכולם. שאלה 8 תשלח בנייטמייל :) שאלה 9: פישמאסטר זה מיסהרד, לא רמיקס. שאלה 10:emppu. שני P. :) וגם למרקו יש ילדים. תאומים אם אני לא טועה. וגם Jukka. :) ואהבתי ממש את השאלה האחרונה, למרות שהניסוח טיפה לא ברור. ^^

היויו

New member
אז ככה: ../images/Emo6.gif

JUKKA תוקן
, גם מרקו. השאלה ה-5 היא כן לתומאס לדעתי, כי היא מדברת על הכתיבה שלו את החומר לבד ולא עם יתר חברי הלהקה. השאלה ה-10 היא נגזרת של דיון שהיה כאן - מה עובר על הלהקה. בגדול היא אומרת: השנים עוברות ועליכם עברו דברים. האם השינויים שהרגשנו באלבומים, הכניסה של התזמורת על חשבון מהירות האצבעות על הקלידים, הם תוצאה של השינויים?

mary06

New member
קול

לגבי שאלה 1, נראה לי שאנט כבר ענתה על זה בנייטמייל.. לגבי שאלה 7, לא הבנתי כלום..אם הבעיה אצלי אנא הסבירו לי.. אפשר אולי לשאול אותם אם אחרי כל כך הרבה שנים הם עדיין מרגישים את התשוקה והאהבה למה שהם עושים כמו בהתחלה, או שזה הפך למשהו שגרתי ומכני? תודה על ההשקעה :)

היויו

New member
לגבי שאלה 1 - לא נורא ../images/Emo13.gif. לגבי 7...

השאלה היא בעצם האם הם מרגישים שהכניסה של התזמורת לא מורידה מערך הלהקה, לא עושה את השירים יותר עניין של השירים עצמם ולא של הלהקה.

היויו

New member
והוספתי עוד שאלה...

12) Q. for Everybody : When Nightwish just started, you were very young. Did you see in your wildest dreams Nightwish becoming the biggest band in the field?

LadySilkworm

New member
אז ככה..

בקשר לשאלה 10- ענבר כבר העירה שלמרקו יש ילדים, אבל חוצמזה השאלה נראית לי אישית מדי. לא נראה לי שתומאס ואמפו ירצו לענות עליה. כל שאר השאלות נראות לי בסדר.. וחוצמזה אפשר להוסיף שאלות ללהקה? 1. מה הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הקרוב? 2. האם בעתיד תשלבו שירה אופראית בשירים שלכם, או שהאפשרות הזאת התבטלה לגמרי?

היויו

New member
בגלל זה בדיוק שולחים את השאלות מראש

אם יש שאלה שהם לא מוכנים לענות עליה, הם מודיעים את זה, ואם יש צורך להוסיף שאלות, אפשר לשלוח עוד לפני הראיון עצמו.

lacrimosa girl

New member
שכחתי את השאלה הכי חשובה!!!

תומאס, האם תנשא לי, תתן לי 1656 שנים של אושר ומוזיקה טובה ותעשה לי ילדים?? או סתם תסתפק בלהפגש איתי בסמטה אפלה?

היויו

New member
ולגבי זה אומר... ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

למעלה