יש
הם אמרו לי כן

היויו

New member
אז ככה:

קודם כל - הבהרה. כששלחתי את המייל ש"אהלן, אני רוצה לראיין את הלהקה בלה בלה" לא היה לי מושג שזה כבר נעשה ושהיה בלאגן כתוצאה. מן הסתם לא יכולתי לשלוח מייל שאומר "עזבו,לא רוצה ראיון",נכון? אז המשכתי ומבלי שציפיתי קיבלתי תשובה חיובית. קרדיט מלא מגיע למנהלים כאן, שהריצו משהו הרבה יותר מסובך ורציני כולל שיתוף של "תפוז" בעניין וכן הלאה. אני לא מתכוון ליטול מהם את הקרדיט על הראיון , אלא להיפך - לגבות אותם בצורה מלאה. מה שסיכמנו לגבי הראיון הוא פשוט - נשלים אחד את השני. ככה אני חושב שגם יש סיכוי הרבה יותר טוב שרוב השאלות שישאלו כאן יקבלו תשובה מהלהקה.אני לא יודע עדיין אם ה"ראיון" שקיבלתי יהיה פשוט שאלות שאני שולח במייל ומקבל עליהן תשובה, או משהו מעבר לזה (ברור שאני מקווה שזה יכלול מפגש עם הלהקה, אבל אין לי מושג). לגבי מפגש - שאלתי אם יש סיכוי להוציא לפועל מפגש מעריצים או לפחות אירוע החתמה. לא קיבלתי עדיין תשובה, כך שאין לי מושג אם כן או לא ואם כן - מה יהיה המגבלות.כשאני אדע יותר אני אפרסם. לגבי מה הסיכוי שהשאלות שלך יפורסמו... תראי, סה"כ המנהלים עשו עבודה קשה כדי לקבל ראיון וגם אני עבדתי קצת בשביל זה. מי שרוצה לשאול, יפרסם את השאלה שלו. השאלות הטובות יותר יבחרו לשיקולנו (אני אישית בכל זאת זה ששואל, ולא בא לי למען האמת לשאול "יש לך חברה? אתה אוהב בנות עם עיניים כחולות? כמה בירות אתה שותה לפני הופעה? למה אתה חובש כובע?" או משהו בסגנון.) ויערכו לאנגלית. למיטב ידיעתי הראיון עם המנהלים יפורסם כראיון של תפוז וגם בפורום. את הראיון (או מענה לשאלות) שאני אקבל אני אפרסם מן הסתם פה
, וכנראה גם ב"סקופ", שהוא עיתון ברשת.

The Cat Woman

New member
../images/Emo41.gifאנחנו בעמוד תפוז הראשי!../images/Emo41.gif

ושמו תמונה של אהובתי
מצד אחד- איזה יופי, כמה נפלאאא!!!! אבל מצד שני- תפוז אדיוטים.. הם לא יודעים שזה כבר ממש לא רלוונטי ולא אקטואלי???

eliadat

New member
שאלה.

אולי אינני מהכותבים בפורום, אבל הכותרת די קרצה
.. בקשר להופעה בארץ.. בגלל כל הקטע הזה שיש סולנית חדשה, האם ינוגן הרבה מהחדש ומעט יחסית מהישנים או שזה יחולק ב50 50? הוא הרבה חומר ישן.. וידוע, כמה שיותר חומר ישן ינוגן, יותר הנאה
.. למרות שהחומר החדש גם לא רע.. אבל חומרים ישנים זה יותר קלאסה..

The Cat Woman

New member
זו שאלה די מטופשת

בהתחשב בזה שהראיון איתם ככל הנראה יהיה אחרי ההופעה ואז אנחנו כבר נדע את הפלייליסט...

ImZ

New member
שאלה מאוד לגיטימית

הוא חשב שאולי מישהו כאן יודע, מישהו ששמע או ראה הופעה עם הסולנית החדשה, ויכול פחות או יותר להעריך. קצת טאקט לא יזיק

dralan

New member
ואולי גם האחרונה, אם המזימה של נשות

הפורום תצלח XD

The Cat Woman

New member
זו סולנית חדשה ולא היו הופעות איתה

אפילו האלבום עדיין לא גמור! אז כן, זו עדיין שאלה נורא מטופשת ולא... היא לא לגיטימית... ויש לי טאקט- לאנשים שיודעים על מה הם מדברים.

The Cat Woman

New member
די נו... אני לא פה כדי להעלות לך חיוך.

ובטח שלא כדי להתחבב על מישהו. יש לי מספיק חברים, תודה בכל זאת

למעלה