כאילו שלא מספיק קשה באקדמיה

אז את מ"אנשי הרשימות"

עכשיו דברים יותר ברורים. תודה על הגילוי הנאות. תתביישי.

מבחינתך הם הרי לא קיימים, ואין דבר כזה

ואין במה להתבייש כי "שניהם מבוגרים" לא? אז למה להתבייש? מבחינתך אין בזה כל בושה....
ותעשי טובה אל תגיבי לזה.

מבחינתי, עריכת רשימות כאלה

היא הרבה יותר מבושה, ואני מאוד מקווה שיבולע לכולכם על המעשה הזה.

חלילה לא רציתי להגיד שזה לא שכיח

ובאמת מצטערת לשמוע על הסיפורים של חברות הפורום
רק רציתי להאיר שלתחושתי יש גם מציאות אחרת - של מי שיודע איך להתנהג ובכל זאת יודע לקדם, ושעל אף האלמנטים של המערכת שהם היררכים שאולי "מעודדים" תופעות כאלו, בהחלט יש דרך שונה. ומסכימה שזה לא שבאקדמיה "זה לא יכול להיות" אלא שבדומה לאחרים קיוויתי שהמערכת תתמודד באופן שונה. וזה באמת עניין של אתיקה בסיסית - והדברים האלו שלפעמים קשה לנסח ככלל, מאוד ברורים כשזה ההרגשה (הרעה/הטובה). ואני זוכרת משהו במעומעם מכתבה על סדנאות אתיקה בביטוח הלאומי - שאלות שאדם צריך לשאול את עצמו - האם הייתי חש בנוח שהדבר היה מפורסם בדף ראשי בעיתון היומי - אם לא, כנראה שזאת לא ההתנהגות ההולמת.

נו, באמת

מישהו כאן היה חש בנוח אם בדף הראשי בעיתון היומי היו מפרטים עם מי, כמה ומתי הוא מקיים יחסי מין?

the new L

New member
שאלה

מה האנשים שברשימה עשו? ולאיזה צורך אתם מחזיקים רשימה כזאת?

לירן? נו באמת ?

אתה רציני? מחזיקים רשימה? ישכאן בעיה בהבנת הנקרא? מה יש לי לעשות עם רשימה כזאת? הכוונה היא כמובן לזה שיש כמה וכמה אנשים שאנחנו מכירים שעשו דברים כאלה, שמתוארים בחשדות נגד הפרופ' מירושלים, לחברות שלנו. הן, אגב- בחרו לקום וללכת. ולא לספוג את ההשפלה או את ההטרדות. ולא , הן לא נהנו מה"הטרדות" האלה. אף אישה בת דעת לא נהנית מזה!!! אני מבטיחה לך. כשאמרתי "רשימה" התכוונתי לזה שיש לא מעט אנשים כאלה...

ואני בטוחה שהיית שם בכל אחד מהמקרים

ושבהכנסת אנשים ל"רשימה" הזאת את בכלל בכלל לא משוחדת... בטח.

the new L

New member
פשוט נתקלנו בבן גוריון

בקבוצה שבאמת מחזיקה רשימה כזאת! (שלא ברור לי עד עכשיו מה תוכנה אמור להכיל, ומה מטרתה).

השתגעת? זה הזוי לגמרי

למה צריך רשימה כזו? ומה המטרה שלה? כאילו - אם מישהו יבוא לתקוף אותן הן יראול ו את הרשימה כנשק, והוא ייבהל ויילך? אני לא מאמינה שיש אנשים שעושים את זה. גם לי לא ברור מה מטרתה ומה תוכנה של רשימה כזו. מצטערת.

ובכ"ז, לך יש "רשימה"

לא בן אדם אחד שאת יודעת שהטריד מינית חברה קרובה שלך שלא חשפה את הנושא אבל היות ואתן כ"כ קרובות היא סיפרה דווקא לך, אלא רשימה, ולא רק לך - לך ולחבריך, שאתם החלטתם לא לעשות עם זה כלום לטובת הקורבנות . את מצליחה להתחיל להבין בכלל איך זה נשמע?

טוב, משהו פה מתחיל להיות לי מוזר

האם אני הבחורה היחידה כאן שמעולם לא הוטרדה מינית באקדמיה?

mummy

New member
לא היחידה כנראה. את בשני שליש שלא

אחת לשלוש נשים מוטרדת מינית במהלך חייה, לא רק באוניברסיטה אלא בכלל. אחת משש היא קורבן של גילוי עריות במשפחה הגרעינית. אם זה מעניין אותך באמת את מוזמנת להכנס לכאן.

בבקשה לא להכנס למוד טייס אוטומטי פמניסטי

10 שנים בתעשיית ההייטק סיפקו לי ולקולגות הנשיות שלי מספיק הרפתקאות של הטרדות מיניות מהסוג ה"רך" מה שנקרא. דיברתי על האקדמיה בלבד. אני אמנם למדתי ולומדת לתארים מתקדמים רק בבריטניה ועל כן אני מדברת מנסיוני פה. לא חוויתי שמץ של הטרדה מינית אצלנו במחלקה או מחוצה לה ולא שמעתי שום דבר אפילו קרוב לזה מאף אחת מהחברות שלי בתקופת המאסטר או הדוקטורט. על כן הפליאה.

למעלה