כאן זמי מגישה מומלצ"ש.. בזמן...

Dug E

New member
כאן זמי מגישה מומלצ"ש.. בזמן...../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Ohad2365

New member
אני חדש פה. :]]]

אהלן :] אני בפורום הרישמי החלטתי שבא לי קצת להיות גם פה P: השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הכל. - שיר השבוע (כללי): אין. - אלבום השבוע: כל אלבומי היהודים. - האדם שעשה לכם את השבוע: אורית ותום. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חפש עמוק בפנים כי שם נמצא הכל,תרים ידיים למעלה כל עוד אתה יכול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ אין - דבר שהשגתם השבוע: כמה חלומות שהתגשמו לי בהופעה אחת.בבאר שבע.וחלום ענק.תמונה איתם. - מאכל השבוע: ספגטי ! - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בבאר שבע! - משהו שהרס את השבוע: כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תוותרו על חלומות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לאולמי הודיה לחפש עבודה XDD - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ. שיקבלו אותי לעבודה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ.עכשיו שישי בערב חחח שיגיע יום ראשון לא יודע איזה שיר יהיה P: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ.לוידע ם: תמונה. : התמונה הזאת מעלה לי חיוך. עושה לי צמרמורת. ומעלה דמעות לעיניים. החלום הזה התגשם.סופסוף. (יש לי איתם גם בנפרד עם כל אחדP: )

נשמת

New member
היו איתך, בהופעה,

2 חברים שעמדו לימינך, במרחק של כמטר. הם, ובמיוחד השמאלי עם הכובע, היו כל כך מקסימים. חמודים ממש. והשמאלי הבטיח לי לעמוד לפניו בג'קי כי יש לי חולשה לשיר הזה בימים אלו, בסוף כבר הייתי בשורה 1 ולא הייתי צריכה טובה מאף אחד, אבל תדע שממש איכזבת אותי ביובגטו שסירבת

אוהווווווהוווו הנה זה באאאא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, לא קל - שיר השבוע (כללי): מונסון של ברי - אלבום השבוע: האקוסטי - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: ז'קט עור!!!
לצאת מהדאון - מאכל השבוע: אורז וזה - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה חינמית, ז'קט עור, הופעה של ברי, הופעה של הדגנחש...וואי הגזמתי השבוע. שהסתדר בסוף - משהו שהרס את השבוע: סתם..החרא הרגיל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מה שבא בא, מה שבא סבבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה סבבה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הזמן שלך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי, ברנטל, זמי

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

שבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עדיין מקום אחר אנפלגד. - שיר השבוע (כללי): אינטואיציה, שלומי שבן. - אלבום השבוע: אנפלגד, נראה לי. - האדם שעשה לכם את השבוע: תום
לי, כמו כל שבוע בערך
ונטע
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עצום עיניים כמו פעם, ועוף כמו ציפור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ושוב פעם אני, עכשיו זה כל כך ברור - אני שוב פעם, רק כמעט שנגמלתי" צימרר לי את הנשמה בבארוק. - דבר שהשגתם השבוע: הבטחה
חופש. הארכת חיים!
- מאכל השבוע: הסנדוויצ'ים של אמא בדרך לבארוק (ובחזור). - משהו שעשה לכם את השבוע: המבט של תום כשתפס לי ת'יד ושר לי בשיר שלי, דחיית גיוס, ספיישל קטנטנות עם שני, ההופעה בבארוק. - משהו שהרס את השבוע: ממ. לא עולה לי כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחיו, תבלו, תשתוללו!! תהנו מהחיים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבקר את המורה לערבית בבי"ס, ורק להנות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות, להנות ולהנות. ולקבל המון חיבוקים
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא סגרתי את הקודם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המורה לערבית, המחנכת. אנשים שיחבקו מכל הלב.
סתם: - תמונה (תתפרעו.): תגיע בהמשך. (לי, עכשיו הכל תלוי בך
)

MamoOoshA

New member
בטוחה.. ../images/Emo13.gif

לאחר התלבטויות רבות החלטתי שהתמונה הזו טובה יותר. לשנינו

MamoOoshA

New member
בחנות בראשון... ברח לי השם.

ליד השקם, במרכז. בעקרון את הלוגו יש כמעט בכל חנות הדפסות, ואת התמונה הבאתי על דיסק. [ומאחור יש את הלוגו גם בקטן יותר]. יצא לי 65 ש"ח, כולל החולצה. ליצ', תקני אותי אם אני טועה.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifדינמו=]

לא טועה אפשר לעשות את זה בכל חנות שמדפיסה חולצות וכאלה... פשוט הקטע עם התמונה קצת מבאס כי אם מביאים את התמונה על דיסק ואז מדפיסים על החולצה, זה עושה את החולצה נורא קשיחה בחלק של התמונה... ב"דינמו" הוא הדפיס לנו את התמונה על דף מיוחד ורק אז הדפיס על החולצה. בגלל זה זה עלה די הרבה

נכרדלףךעראק'

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):what about you - שיר השבוע (כללי):ריטה-אחרי שאהב,"שוב פעם אני מתאהב" - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:קשה להגיד..אבל נראלי שאין כזה =\ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "and step by step i'm closer to your soul" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מישו:"כשיש צבע אדום תתחבאי מתחת ממטרה" אני:"למה מתחת ממטרה?" מישו:"שמעת פעם על קאסם שנפל על ממטרה?!לא,כי גמאני לא" - דבר שהשגתם השבוע:אממ..את הריחוק שלו,והשלמתי עם שחר - מאכל השבוע:האוכל של אתמול בערב - משהו שעשה לכם את השבוע:אני חושבת שכלום - משהו שהרס את השבוע:הריחוק שלו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאני אראה אותו דמאט,להיום בערב (עצרת),שהמבחן בספרות יעובר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמבחן בספרות יהיה קל ואני אצליח,שאני אראה אותו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו....אווףף סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Tom 7

New member
I Never Left You

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק, לרנינג, בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): no more sarrow- linkin park - אלבום השבוע: פורטה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " I Never Left You " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " אם הביצים שלך יותר מסריחות מהתחת שלך.. סימן שאתה צריך להתקלח.." XD חחח - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: נקניק - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בראשון - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי לב"ש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הופעות בראשון זה סבבה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שיעור גיטרה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הנה זה בא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה