כאן זמי מגישה מומלצ"ש.. בזמן...

lifesucks2

New member
אחחח..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי): אין שמחים בלילה של אביב גפן - אלבום השבוע:פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: נופרי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר.. מצטער - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין ממש אבל הכי קרוב זה של מישהו שאמר בהופעה בבארוק על ההופעה בפורום "היה גניבה ופתאום הוא מכניס את היד למכנסיים ומתחיל לאונן. על ההופעה הראשונה שלי, קולטת!?" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: קוסקוס עם ירקות. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בבארוק ואביב בפסטיבל הפסנתר - משהו שהרס את השבוע: לשקר להורים כדי להגיע לב"ש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את אחיינית שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את אחיינית שלי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יומן מסע של אביב בעצרת רבין.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחיינית שליי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

moshe butt

New member
"...With your kiss my life begins"

מומלצי השבוע השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): Somebody Else
שיר השבוע (כללי): בואי נעזוב- רן דנקר wild is the wind- David Bowie/Cat Power וכל שיר של בלונד רדהד
אלבום השבוע: מיזרי יז באטרפליי
האדם שעשה לכם את השבוע: בני!, אלה!, צחי וטלי.
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You touch me, I hear the sound of mandolins You kiss me With your kiss my life begins You're spring to me, all things to me Don't you know, you're life itself!"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): # אני: "נהההה פוווזה, נההה קושילהה..." טלי: "נההה פוווזה, נההה קושיל'אחותך..." חחח
# אלה: "משה אותך ברוא יחד עם החיות..." אני: "אותך ברוא ביום שבת..." אלה: "אהה?" אני: "סטגדישששש... אלוהים לא ברא כלום ביום שבת"
# בני: "לך תזדיין" חחח זה מצחיק שהוא אומר את זה (כפרעעע)
# צחר: "משה, תגע לי שניה בבטן. סתכל איזה ריבועים ניהיו לי..." אני: "צחר, זה לא ריבועים, קוראים לזה צלעות" חחחח
דבר שהשגתם השבוע: מממ... השגתי 30 שקל טיפ היום...
מאכל השבוע: ג'חנון אצל בני
משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את בני ולדבר עם הדס (במייל)
משהו שהרס את השבוע: רבתי עם בני
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעבדו כ"כ הרבה! השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את אלההההההה, טליי ובני!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאלה תבוא לישון אצלי
שיר שפתחתם איתו את השבוע: סרטים מצויירים- מאיה מרון
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה, שיר, טלייי, בני, צחייי, מאירון ועודדד... סתם:
תמונה (תתפרעו.): בגיוס של טלי נהה פוווזה

LoLi Goddess

New member
נההההה

פוווווזזזזההההה נההההההה קושילה!!!!!! קו חיבוק קו קו לב קו קו מאוהב קו קו אמאשך זונה קו

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמומלצ"ש רק ביום ראשון.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
ליפול - שיר השבוע (כללי):
דנה אינטרנשיונל - הכל זה לטובה\לאב בוי - אלבום השבוע:
כל הדיסקים באוטו - האדם שעשה לכם את השבוע:
בנה,שון,אמא שלי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"שינו לי את כל הדברים של המקומות בבית הזה!" "מאמי תצא כבר מהמקלחת,אנחנו מאחרים"
"איזה אמא נהדרת יש לי!" (אמרתי לאמא שלי) "מה נהדרת מה? את הבת שלי אני חייבת לפנק אותך"
"אל תשעני על השולחן..את שורטת אותו" (?!) "אני רואה שהאוואי שלי ממש מעניין אותך" "לא,פשוט ממש משעמם לי." - דבר שהשגתם השבוע:
שיחה טובה עם מעיין..הרבה זמן איכות עם שון..הרבה סרטים עם שון! - מאכל השבוע:
מקדונלדס
- משהו שעשה לכם את השבוע:
סרטים טובים..השיחה עם מעיין אתמול,סופ"ש בית ריק. - משהו שהרס את השבוע:
הסרט על מקדונלדס
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
הכל זה לטובה!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שהיא תחזור כבר ושתגיד מה שרצתה,שנשב לדבר,שההורים יחזרו,שאני אעבוד הרבה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שנדבר כבר,שלא יהיו בעיות בעבודה,שמאי לא תסע
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
The calling- Wherever you will go -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מאי וכמה שיותר,דניאל. סתם: - תמונה (תתפרעו.): לשם הנוסטלגיה.. איי שם בכיתה י'א

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלא כזה קשה למצוא..לפחות לא היה.

לכי לחנות עודפים של בננה ובטוח תמצאי.. מתה על הבגד ים הזה!!

נשמת

New member
וואי בננה,

ראיתי פירסומת של בר רפאלי או רוני סופרסטאר של הבגד ים הזה ובכ"ז לא מצאתי איפה שלא חיפשתי- הדגם כבר ישן...
כיף לך

Z A M i

New member
../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):יובגטו,לא יכול אחרת,דונט לייק..(האלו שנסחפים עם הכמות..) - שיר השבוע (כללי):אל תלכי לו-מטרופולין,ירח-שלמה ארצי - אלבום השבוע:הסליל-מטרופולין. - האדם שעשה לכם את השבוע: הגרעין,צחר,בנה. וכל מי שהיה בהופעה.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):החלומות באוויר, הראש באדמה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "החלטתי שאני אוהבת את חבר שלך","אז זהו, יש אישור?","לא לא. אותך אני עדיין לא כל כך מחבבת."
(רק בגלל שצחר אמר שזה צריך להגיע למומלצ"ש.
). המכתב של לירוני
,וכל מיני הודעות.. - דבר שהשגתם השבוע:בניית עתיד.
- מאכל השבוע:לזניה אצל סבתא!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה,ב"ש,פ"ת. - משהו שהרס את השבוע: המוות של רז, והדפיקות של המקום הזה בנוגע לעניין.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כל צעד קטן חשוב. (ואני לא מדברת על רז.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול לבניאס וקיאקים מחר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא תהיה שבת כפר..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אם זה נגמר זה חבל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חניכים
,צחר,לירוני(!!!),שנשונה,מרמור. סתם: - תמונה (תתפרעו.): זה מה שמצאתי במח"מ. כה, זה לא מצחיק..

billi bob

New member
../images/Emo41.gifטייי איזה דיליי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול- אנפלגד - שיר השבוע (כללי): קיץ רחוק
. ועכשיו ברצינות, אם היית לוקח- רונית שחר
- אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: גולפ, כרגיל, תום
, ועוד איזה אחד או שניים
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהבתי את העצב שהשארת בי היתה בו תקווה" "וכמה היה לי לתת לך אם היית לוקח אם היית לוקח... אותי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אמאל'ה, בגט!!!" "ססס ססס ססססאאאאמהההה"
- דבר שהשגתם השבוע: אושר קסום כזה שהרבה זמן לא הרגשתי. פגישה. הופעה. החלטה בקשר לצבא - מאכל השבוע: אין - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בב"ש ובראשון. המפגש הזה. המבטים. החיוכים. (איזה ברורה אני, אה?
)
- משהו שהרס את השבוע: ההתלבטות בקשר לצבא, איבדתי את התעודת זהות עם הרשיון נהיגה
, חוסר אונים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האדם היחידי שאתם יכולים לסמוך עליו בעיניים עצומות- עצמכם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: להיות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מועתק מהרשמי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את - שיר השבוע (כללי): Come as you are\\Lithium של נירוונה - אלבום השבוע: הEP של פילאבאוט - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שומעים את 'עכשיו את'. ידידה שלי יושבת על הספה ופתאום אני בא ומנער אותה \"עכשיו את\" (תוך כדי זה ידידה אחרת אומרת את העכשיו את שאורית אומרת) \"לא אוהבת אותי\". זה היה אחד המצחיקים. - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: עוגה של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע: היה רגוע - משהו שהרס את השבוע: הרגשתי (ועדיין) לא טוב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עדי...
!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר ספציפי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אאזור אומץ לדבר עם אמאבא על ההופעה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני יודע
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: /

באיחור קל.. ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): שלום חבר - אירק איינשטיין - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי
, ואלון ומאור ככה במפתיע :) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "על כסא חשמל הלוואי ישב יגאל קירח.. אמן!!!!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קטעים עם מלצר בארומה.. "אני לא מאמינה שהאדיוט הזה הציע לי לקרוא במיקרפון!!" - דבר שהשגתם השבוע: הגעתי לעצרת למרות הכל, וזמן איכות בת"א. [וקניתי ארנק חדש] - מאכל השבוע: בראוניס של ארומה
- משהו שעשה לכם את השבוע: סופ"ש בת"א, והידיעה המשמחת על ההופעה בתאטרון 5 ימים לפני היומולדת.. שאלו את בן איך הייתי מאושרת
- משהו שהרס את השבוע: מחסור רציני בשעות שינה, ומחלה שלא ברור מאיפה צצה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:4.11.95 - לא נשכח ולא נסלח
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה ביגור! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבריא כמה שיותר מהר. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "מודה אני" בביצוע של אפרת גוש
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלינה סתם: - תמונה (תתפרעו.): אני פשוט גרה באיזור מקסים!

2shahar

New member
קצת קצת באיחור

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):מאה אחוז אור - אלבום השבוע:הבנות נחמה
- האדם שעשה לכם את השבוע:גל ושירן - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני סתם סתם מהלכת על פני האדמה, לא חזקה בעוצמה מתבזבזת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני:"אמא תביאי לי שיחה.." אמא:"לא רוצה" אני:"טוב ירדתי לטלפון שקלים" אחרי כמה דקות.. אמא:"איפה את?!אני ייקרא למשטרה!" אני:"טוב, תגידי להם שיביאו לי שיחה בדרך|חבולן|" "ראיתי אותך הולכת ורציתי לעזוב את הכל ולרוץ לחבק אותך,ואת נעלמת לי
" - דבר שהשגתם השבוע:הייתי עם שירן, קיבלתי דיסק של הבנות נחמה
,דיברתי עם גילי, עבדתי,הלכתי עם גל, שיחה עם בר.. - מאכל השבוע:פטריות ובצל מטוגן
- משהו שעשה לכם את השבוע:לשבת עם עדי ואדווה, לראות לכמה זמן את דניאל, יפה ויודה - משהו שהרס את השבוע:העצרת.לא הייתי מוותרת, אבל פשוט ירדו שם כמויות של דמעות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעדי יש חוטיני ורוד
(ממ..ושמי שהכי לא ניראה, הוא הבנאדם שהכי אסור לסמוך עליו) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א עם ליאני וטול, להצליח לשמור את השבת, למצוא את הטלקרט שלי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב מחר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אני מתארת לעצמי שמשהו של אביב מהעצרת (?) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאני ,טול
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

2shahar

New member
../images/Emo201.gif

זו לא המצלמה
חחח סתם כפרוש כוסית אש מגיל שש שלי

The Kinslayer

New member
מאה אחוז אור!../images/Emo99.gif

את לא מבינה, מאז העצרת... מה שהולך פה עם השיר הזה...

למעלה