כאן זמי מגישה מומלצ"ש.. בזמן...

eliavtu

New member
Don't leave me highhh, don't leave me dryyy

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): בן ארצי - לחיות את החלום - אלבום השבוע: אפרת גוש - הסליחה ואני - האדם שעשה לכם את השבוע: נועה וחברים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אחרי הכל את שיר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ע'לק ירוק ויפה, הכל אפור פה!" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה טוב!
- מאכל השבוע: דוריטוס חמוץ מתוק, השוקולדים הצרפתיים האלה של עלית, וודקה ששכחתי את שמה - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה בחמישי ולהכיר בה את נועה, לשחק קצת כדורגל אחרי שנים שלא, לראות הרבה חברים.. - משהו שהרס את השבוע: צריך להיפרד
, הבנות לא כ"כ נעימות לגבי קשר עם מישהי, שנהייתי חולה, שלא הלכתי בסוף להופעה של בן ארצי <חשבתי שהיה אחלה שבוע, אבל שאני מסתכל על מה שהרס זה קצת מתערער
> - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת להגיד שלום.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבריא לגמריי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מחר אני בבית - אתניקס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

lotemy

New member
ס'מתלהבת אני מהתמונה:D

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): שניים - שלמה ארצי - אלבום השבוע: שניים - שלמה ארצי חחחח - האדם שעשה לכם את השבוע: אורית ~!@#!@#@$# - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עלק באר שבע סיטי " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):" אני מרגיש כאילו את הבת שלי " - דבר שהשגתם השבוע:שיחה עם אורית. - מאכל השבוע: לזניה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה - משהו שהרס את השבוע: שום- דבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חלומות מתגשמים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא מחכה לכלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי 500 שקל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מלחמה שקטה|L| -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה (תתפרעו.):

יש להכניס נושא להודעה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו, סומבדי אלס - שיר השבוע (כללי):לימה יש אקדח, גרסת אוטוביוגרפיה - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע: גוטמן, ונעם שארון - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זה שיא המה-רבו... עעאאללקק!!! - דבר שהשגתם השבוע: הופעה בראשון לציון, טיול בצפון וביקור בעיר צפת - מאכל השבוע: שניצל בשניצי - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה!!!! והטיול בצפון - משהו שהרס את השבוע: לא הרבה, אולי זה שישר אחרי ההופעה היינו צריכים לברוח... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול ב3-4 ואלי גם 5 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעשה טיול -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פעמון מלחמה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יהל, ומשה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

izzys

New member
כמו ילדים בלי קו של גבול.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר בבארוק. - שיר השבוע (כללי): אליה - מאיר בנאי. - אלבום השבוע: 'אני וכל המחשבות'. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל, דניאל, ענבר, ספיר וזמי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שקט פרוע." "ואותם משפטים, זה מתחיל או זה נגמר רק עכשיו אין מחר, קחי הכל או שום דבר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דניאל
. - דבר שהשגתם השבוע: התקדמות בשני הפרוייקטים בקולנוע, חינם לרכבת, להרגיש והרבה. - מאכל השבוע: פשטידה של סבתא. - משהו שעשה לכם את השבוע: טל, ההופעה, הנסיעה, המוזיקה, הצילומים, הפידבקים. - משהו שהרס את השבוע:
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רק אמונה תביא תוצאות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף. יגור? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה מתיש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל 'לב סדוק' של מאיר בנאי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה (תתפרעו.): שם היה לנו טוב..

תהיה חזק למעלה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר, לא יכול אחרת, WAY, מלחמה שקטה, תענה לי אקוסטי. - שיר השבוע (כללי): לבכות לך - אביב גפן
. - אלבום השבוע: מה שבן שם באוטו. - האדם שעשה לכם את השבוע: בן רובין, הגרעין, איב, מור ליפשיץ. ו(כמעט)כל מי שהיה בהופעה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני הולך לבכות לך, תהיה חזק למעלה. געגועיי הן כמו דלתות שנפתחות בלילה". "זה נכון, ואין לי שום פתרון, אני עכשיו לבד, אני פוחד מהמוות.", "את החיים לקחו לך...". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ציטרין.. סופר-גיי!", "99 נשים במטבח, אחת הלכה להוריד את הפח.. 98 נשים במטבח" על משקל 'אהבתיה': "יא שרמוטה.. אני רוצה קפה עכשיו. יא שרמוטה, עם קצת סוכר, עם קצת חלב". "אוחנה נפלה בצורה מכוערת! אוחנה, גססת!" העו"סית בשיחה על מוות: "סליחה על השאלות האלה על הבוקר.", דנגור: "עכשיו מעונן". לימדתי אנשים לתאוריה [כן, אני!], איב על התמרור של רחוב משולב: "זה.. יום ספורט!" על התמרור של העובד חקלאי הזה: "זהירות, ערבים בדרך" על דרך עירונית: "מה זה, בית?" על איזשהו תמרור היה כתוב בהסבר שאפשר להחנות שם את הרכב/בעלי חיים. איב: "מה אתה מחנה שם את הפיל?" בפינוי, אורי הדרווווזי לאיזה מישהו שחפר: "אני תלמיד, מה יש'ך?" גילי: "יש מישהו בגרעין מתחת לגיל 18?" ספיר: "אני.." גילי: "אז את צריכה אישור הורים" - דבר שהשגתם השבוע: בן אדם, סמינר נח"ל, הופעה משובחת, ואת האדונית סופסוף. - מאכל השבוע: האוכל של הסמינר, הייתי בשוק. שוקולטה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה, הסמינר, הגיבוש בערב בסמינר, זה שהחניכים שלי ניצחו היום בשביל רז, והיום טורניר טניס שולחן+סוגר שטחים. ו'בוננזה', חובה לקנות.. - משהו שהרס את השבוע: המוות הפתאומי של רז.
, להיות בבית שלו ולראות את החדר ריק ואת אמא שלו שבורה.
, הם, יום שני, הלבד. התמודדות עם אובדן כפוי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא מספיק שיהיה לך חוש הומור ושתהיה בן אדם מדהים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: / - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: / -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי אותו. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את רז. סתם: - תמונה (תתפרעו.): http://www.one.co.il/Article/07-08/1,1,4,0/101479 .

little WhiSper

New member
....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ממ... יכול להיות, הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): גלגלצ. - אלבום השבוע: בית הבובות- שוב החיוך - האדם שעשה לכם את השבוע: הבנות
עדי,שחר, קינסלר לשניה.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי את הבנות סופסוף
- מאכל השבוע: ארומה
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אותן סופסוף. - משהו שהרס את השבוע: עצבים, יאוש, וכו'. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאהבו. תהנו. ותהיו בריאים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי פטור מנעליים!
אמן אמן אמן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משינה- הכוכבים דולקים על אש קטנה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים טובים. סתם: - תמונה (תתפרעו.): לא בא לי.

לא מצאנו את הדרך חזרה

היה כל כך הרבה אנשים הלכנו להשתין באיזה גינה של בניין הכל היה כל כך מבלבל לא נורא פעם אחרת

ליאןןן

New member
ולפחוד כשאת לא לידי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו, SE, לעולם מצדי. - שיר השבוע (כללי): אל תלכי/נפילות קטנות - מטרופולין. - אלבום השבוע: הסליל. ודיסק שמושי הכינה לאוטו. - האדם שעשה לכם את השבוע: אוחנה, אחותי ומושי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מנסה לנשום". "..אני אהיה בסדר בבוקר אתעורר ליום חדש אני אתגבר, אני אסתדר אני לא אדבר על זה אני אשמר שלא לבכות.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מכתב מאוחנה
.
אני עוזרת לאח שלי להכין שיעורי בית.. דניאל: "למה לך יש כתב יפה ולי יש כתב מכוער?" אני: "כי אני בת ואתה בן." דניאל: "הלוואי שהייתי בת." - דבר שהשגתם השבוע: כאפה. המון לחץ והתקפי חרדה. ובין לבין, חיבוקים ועיניים שהרגיעו וחיזקו. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בראשון. זמן עם איילת. ההופעה בב"ש. - משהו שהרס את השבוע: הכאפה הזאת. הסופ"ש. בעיקר היום. שהנפשי משתלט על הפיזי. שלא הצלחתי לעמוד בזה, נשברתי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעצרו רגע. תנשמו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביקור בבצפר מחר [לראות את סיגל מורתי לשעבר..]. הופעה של שילה. ת"א מתישהו. ירושלים מתישהו. חיפה מתישהו [?]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח לשבת לשיחה עם סיגל. שאני אספיק. שאני ארגע. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעולם מצדי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סיגל. ענבר. נעמה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה