כאן זמי מגישה מומלצ"ש.. בזמן...

The Kinslayer

New member
I cannot bear it all alone

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): What About You - שיר השבוע (כללי): "במקום לבכות" - רן דנקר ועילי בוטנר - אלבום השבוע: בטח אחד של פיונה... - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי ששמחתי לראות בהופעה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "The light that flows inside of you burns inside of me" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בטחת אחת מהיציאות מרמור של מור וטל אחרי ההופעה.
- דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: ספגטי.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההרגשה שהכול בשליטה. - משהו שהרס את השבוע: קנאה מיותרת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכול יסתדר לטובה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Missing" - Evanescence - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אושרי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

The Kinslayer

New member
גברת ליפשיץ, לך אין זכות דיבור!

לטל יש, כי היא כבר כל החיים ממורמרת, אז זה לא נחשב לה.

izzys

New member
אווו הווו הוווווו קינסלר זונה! אה אה! ../images/Emo79.gif

yotem 17

New member
Why are you trying to make fun of me../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי): Missing- Evanescence - אלבום השבוע: The Open Door - האדם שעשה לכם את השבוע: מוזס, ליגל, אליאור, זוהר המדהימה בעבודה
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ?Why are you trying to make fun of me? You think it's funny? What the fuck you think it's doing to me | (מתוך השיר Toughtless שאוונסנס עשו לו קאבר). - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הרווחתי עוד 723 ש"ח
- מאכל השבוע: הכריכים של סגפרדו - משהו שעשה לכם את השבוע: המשמרת אתמול בעבודה - משהו שהרס את השבוע: נכשלתי בטסט :/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני חייב להפסיק לתת לאנשים להתייחס אליי כמו לזבל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד -משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Lady Marmalade (with Mya, Lil' Kim, Pink & Missy Elliot, Christina Aguilera( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מתנות

New member
לתת הכל מבלי לחשוב....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, קח אותי live, חופשי ולא קל בגלל ההופעה בראשון. - שיר השבוע (כללי): "שיר בקומה התשיעית" של נעם רותם, כולל הביצוע החלומי של מור. וFather בביצוע יובל. - אלבום השבוע: שלום חנוך - אור ישראלי - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, יובל, ספיר, דניאל וכמה מהמורות שלי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואספי אלייך את כל שפחדת לשמור/ תשקי כוחות חסרים וחלומות שהכנעת/ תני לשמש להגליד/ תהיי מי שאת יכולה להיות" [נכתב לקיץ, אבל רצוי לעשות זאת בכל עונה] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם היית מעל גיל 18 הייתי מתחיל איתך עכשיו, מה היית עושה?" [נהג אוטובוס בקו 8] -"יורדת" "מה יורדת?" -"יורדת מהאוטובוס" "למה? כי אני שמנמן?"
וריגשו מלא דברים שהמורות שלי אמרו. ומה שיובל לי בפלאפון בקח אותי בראשון: "אבא חזר והוא לא הולך. וגם אני לא."
- דבר שהשגתם השבוע: מורי
, יוב מזמרת ומנגנת, שמחה אמיתית מבואי, ותובנות של חופש. משאלה חבויה לגאווה. - מאכל השבוע: עוגת גבינה מוצלחת של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעות ולראות את יובל ומור. - משהו שהרס את השבוע: מה שביניהן, הגעגועים, וההתמודדות עם אמא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה בסדר לקחת את הזמן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצהריים של יום רביעי, שאני אדע שאין לי עוד לימודים לשבוע זה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה ביגור וחיפה. ושהסופ"ש לא יעבור בגעגועים מוגזמים לאבא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר - בובה אחת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור, ענבר וספיר. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

izzys

New member
../images/Emo23.gif.

( תמיד יש מוזיקה. ויש אור ויש חום. ויש פחד וצחוק. ויש לב שצריך אותך. )

The Kinslayer

New member
"דניאל וכמה מהמורות שלי"?!

אני שמח שאת רואה בי מודל חינוכי לחיקוי.

liloosh tt

New member
../images/Emo3.gif .........

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות:) - שיר השבוע (כללי): לא איתה - בית הבובות. - אלבום השבוע: שוב החיוך - בית הבובות. - האדם שעשה לכם את השבוע:
הרבה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואם זה מרגיש כל כך נכון אז למה אני לא יכול לישון
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מה שיוצא מפה של החניכים המשוגעים שלי.
- דבר שהשגתם השבוע: כיף כיף כיף כיף. - מאכל השבוע: פיצההההההה... - משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע הזה:) בית לבד. - משהו שהרס את השבוע: אין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:האדישות עוזרת:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את כל המבחנים. 3 הימי הולדת, ירושלים, מושב, שיעור נהיגה, כנס י"א. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שימשיך להיות טוב
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוטף - מטרופולין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם. סתם: - תמונה (תתפרעו.): נהההההה....

.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי): מונסון של ברי. - אלבום השבוע: אפרת גוש. - האדם שעשה לכם את השבוע: איכס, אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמו שבאת לי הלכת לי.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את יודעת איפה למדתי שפותרים בעיות בין בני זוג? מאחורי דלתיים סגורות..." - ציטוט של המפקד שלי |מקיא|. - דבר שהשגתם השבוע: שהיומולדת הזו מאחורי כבר. - מאכל השבוע: עוגיות של סימה. - משהו שעשה לכם את השבוע: שהמפקדת שלי הייתה חולה ולא באה כלללל השבוע.
היה כזה שקט נעים לאוזניים. - משהו שהרס את השבוע: שנפרדנו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני אצטרך לחשוב על זה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחלוטין כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתנו לי קצת חופש, שהשבוע יעבור בלי לחץ מיותר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: החדש של אנריקה איגליסיאס, אהבתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממש אבל ממש אף אחד. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

A d v u s h

New member
|שבלול../images/Emo70.gifשבלול|

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): Arch enemy- Blood on Your Hands - אלבום השבוע: Arch_Enemy_Rise Of The Tyrant - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה נהיגה חח - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מזל טוב עברת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קרוקוקוווו - דבר שהשגתם השבוע:עברתי טסט ראשון - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של היהודים בראשון והרישיון כמובן אה אה ולגלות שעברתי באיכסטוריה את המועד ב'! - משהו שהרס את השבוע: נממ לא יודעת שומדבר חח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תלמדו על אוטומט השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: 9 לחודש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נעבור את המבחנים בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: caliban- My little secret -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאיודעת סתם: - תמונה (תתפרעו.): ישנה חושרמוטה

למעלה