מסכמת ראשונה ../images/Emo9.gif
התחיל שבוע שלא ציפיתי ממנו להרבה. האופניים שלי חרקו בהעברת הילוכים והברקסים לא מי-יודע-כמה, ואשפזתי אותן בחנות לטיפול. זה לקח שלושה ימים, ובסוף - הםא לא עשו כלום
שימנו את השרשרת בדיוק כמו שאני יכולהלעשות לבד, ולקחו על 25 ש"ח. כשיצאתי לרכיבת הבוקר היום, חיכתה לי הפתעה לא נעימה, אבל על זה בהמשך. ובכן, התחלנו שבוע בציפיות נמוכות.
ביום ראשון כלום
.
ביום שני נכנסתי לשבוע הסוסי שלי. הדינמיקה של הזמן האחרון הביאה שיפור גדול ברכיבה, אבל כזה שהשאיר אותי תלויה לחלוטי באמנת. בלי הפידבק, חזרתי לג'עג'ע, משועממת, מתקשה לארגן תרגילים ולבנות אימון נכון. החלטתי שהשבוע אני חייבת לרכב קצת לבד ולשבור את התלות בפידבק החיצוני, וללמוד להקשיב לעמי ולזוז ולהגיב בהתאם. יום שני רכיבה בינונית, סוס עירני, סיימתי בקירור בחוץ, שזה תמיד נחמד. ביום שלישי נסענו לים עם הילדים. הים היה גלי וחם כמו פיפי
החלטתי להתנסות בשחיה בים. והגעתי לכמה תובנות מעניינות: 1. ים זה מלוח
, אבל כזה נכנס לאף זה מנקה אחלה את כל הנזלת
2. לשחות עם הזרם בים, זה ממש קל
, לחזור נגד הזרם זה ממש קשה
3. אני לא פוחדת מזה שאין קיר - מקסימום נחה קצת בציפה, צריך לתכנן את הכוחות נכון ולא לשרוף אותם מהר מדי (כי איכשהוא אמורים לחזור
), והקרקעית והסביבה נורא מעניינות וקל ככה לשמור את הראש למטה. סה"כ - מרוצה מאוד מההתנסות החדשה, שחיתי רק כ-300 מטר להערכתי, אבל זה נראה לי הגיוני ביחס לתנאים ולראשוניות.
ביום רביעי שוב אימון לבד עם הסוס. הפעם, החלטתי שגם אם זה נראה קצת קוקואי מהצד, אני הולכת לאמן את עצמי בקול רם, וככה לקבל פידבק שהוא פנימי אבל גם חיצוני. כבר בהליכת החימום הייתי מאוד ברורה עם עצמי ועם הסוס, שגם ההתחלה צריכה להיות קדימה ומשתמשת בגב ובמפרקים האחוריים. כשלקחתי קשר עם המושכות הקפדתי לשמר את האנרגיה. כשהעליתי הילוך - קיבלתי את התמורה על קיבעת המטרות הברורות, והסוס היה תגובתי וחד על הרגל, ונשאר לי להתעסק יותר בעצמי, באיזון, בקשר ובשקט. הסימן הכי טוב שזה עבד, היה שהסטרץ' של סוף האימון היה מצויין. הסוס התמתח, דרך שרירי הגב, הצוואר ואל הקשר העדין במושכה, ועם זאת המשיך לעבוד מאחור ולא "נפל על הכתפיים" - ז"א לא רץ עם שיווי המשקל קדימה .