כבר אפשר לסכם שבוע ספורטיבי?

2_be

New member
צריך צריך

(הרבה יותר קל להגיד את זה לאחרים
) תתחדשי על הציוד החדש. לוקח זמן להתאקלם במקום חדש, תני לעצמך את הזמן הזה.

עידכון לשבוע (היי, אצלי הוא מסתיים רק מחר...)

טוב, אז אי אפשר לקנות מלא דברים שווים ולא לנסות אותם נכון??? אז לקחתי את עצמי לריצה בגשם (לא הראשונה בחיי, אבל בהחלט הראשונה המכוונת...) נעליים חדשות - יש מכנסיים ארוכים - יש מעיל גשם - יש פלאפון (כי בכל זאת אני במקום חדש) - יש מחמם אוזניים - יש פותחת את הדלת, יוצאת החוצה ומה שכחתי? נכון! משקפי שמש.... אז קיפלתי את המעיל ואת המכנסיים, סובבתי את מחמם האוזניים על היד, וקצת הסתנוורתי בדרך הלוך. אל דאגה, בדרך חזרה כבר לבשתי על עצמי את הכל... אפילו קיבלתי חצי דקה של גשם!

מור שלז

New member
סחתיין על ריצת הבכורה../images/Emo24.gif כן ירבו

אספלט פחות בולם זעזועים מעפר. לכן גם קל יותר לרוץ מהר על אספלט. מצד שני, לוקח זמן להתרגל, ובהתחלה בהחלט יכול להיות שתרגישי בשרירים עייפות רבה יותר... באמת שמתרגלים. בברכת התאקלמות נעימה וקלה, ותמשיכי לעדכן.

חזרה מחו"ל../images/Emo160.gif ונחיתה רכה לריצה

חזרנו מחופשה של 3 שבועות בארה"ב, לא רצתי במהלך החופשה ואתמול, יום אחרי שחזרנו חזרתי לרוץ - כאילו שלא עשיתי הפסקה. רצתי 8 ק"מ והפסקתי רק מהפחד שאולי זה יותר מדי
מתחילה אימונים לחצי מרתון בית שאן

2_be

New member
מותר גם לכאלה בלי קילומטראז' מרשים להשתתף?

1 שיעור יוגה. 3 ריצות. 16 ק"מ סה"כ.
ערב אחד עם מזג אוויר טיפה נעים יותר שגרם לי להוסיף ק"מ בלי להרגיש אפילו.
חודש למעבר שלי מריצה על ההליכון לריצה בחוץ. אני מתמכרת לריצה בחוץ למרות שלא חשבתי שאי פעם זה יקרה ואפילו מודה בזה בפומבי.
מתחילה לתכנן בראש איך בקרוב בשיגרה נורמלית אשלב בחזרה בלו"ז שיעורי מדרגה (אהבתי הראשונה), ריצה, יוגה/פילאטיס ועבודה. ואגב, במקרה גיליתי אתר שנראה מגניב למדי עם הרצאות ומוזיקה להורדה לMP3. לא חקרתי אותו עדיין לעומק, אבל אני זוכרת לא מזמן שרשור בנושא. http://www.openculture.com/2007/07/freeonlinecourses.html

efroch99

New member
היי! גם אני סגרתי חודש ריצה בחוץ!../images/Emo98.gif

נראה שהבאת גם אחלה לינק!

גם אצלי המדרגה היא אהבה ראשונה../images/Emo23.gifמתגעגעת

לכיף של השיעור הזה. השיעור האירובי הראשון שאהבתי. לפניו שנאתי כל מה שמעלה דופק
... ליכולת להיות מסוגלת לעשות משהו כל כך קרוב לריקוד. זה הכי קרוב שאי פעם אוכל להגיע. לתחושה בסוף השיעור, כששלוש הקומבינציות משתלבות להן יחד, שאני פשוט עפה עם המוזיקה. לצערי, זה כבר לא כלי יעיל עבורי. יוגה ופילאטיס, כמו שכתבת, חשובים יותר כשרצים. ריצה בחוץ ממכרת הרבה יותר מאשר ריצה על מסילה. שתהיה חזרה מצויינת לשגרה.

מור שלז

New member
ברור שמותר! רצוי מאוד אפילו!

בלי זה השרשור הזה הופך להיות מפחיד מאוד
אחלה אתר הבאת כאן! תודה

../images/Emo24.gif

מה נהיה איתך? 16 ק"מ זה המון, כשנקודת הייחוס שלך היא למשל... אני
למה?! מה את לא באיזורי כדי לעודד אותי לעשות יותר עם גופי הדובי?

2_be

New member
אחרי הרשימה שלך למעלה צריך עוד לעודד אותך?

נראה לי שבנוסף לסוס בעוד כמה חודשים את בכייף מגיעה לכל מירוצי האופניים האלה

rasheric

New member
שבוע משופע. מלשון שפעת ולא שפועים ../images/Emo216.gif

יום ראשון פילאטיס. יום שני גרוד בגרון. שלישי-רביעי-חמישי במיטה. לא מוכנה להילחם בגוף שלי. נותנת לו להחלים. שישי ... תכננתי לרכוב אבל השתפנתי. שבת - הבן זוג נדבק בשפעת. יצאתי לרכיבונת לבד, להיכנס לתלם. סופר לאט. שעה במרחבי העיר היבשה בארץ ובכ"ז הזעתי. היה כיף. לקראת סוף הסיבוב ראיתי קבוצה של 3 גברים ואישה על אופניים, יצאו מ"ריבל'ה" שזה אחד מבתי הקפה היחידים שפתוחים פה בשבת. התביישתי לשאול אם אפשר לרכוב איתם .... שבוע טוב!

מתרוצצת

New member
ריצה ארוווווווכה :)

אני והבת זוג התעוררנו בשש בבוקר, מקוות שמזג האויר ישתף פעולה עם העוד חצי שעה שינה שגנבנו בבוקר... 5 קילומטרים ראשונים רצנו בכיף ביחד, ואז היא נשארה לאימון חתירה בירקון ואני המשכתי לעוד 10 קילומטרים. נפגשנו שוב לחמישה האחרונים אחרי שהיא סיימה לחתור ואני סיימתי את התוספת. תשמעו... היה פשוט סבבה! לא ברור לי למה, אבל נראה היה שכולם היו במצברוח טוב אתמול, חייכו ואמרו בוקר טוב לאחד לשני, נופפו - היה ממש כייף, ובהחלט עזר להעביר את הריצה הארוכה. גם רצתי בקצב טוב, גם היה נעים... מוזיקה בכייף באוזניות. אם ככה יהיו תמיד הארוכות - אין לי תלונות בכלל.
אגב, באיזשהו שלב עברה מולי קבוצת רצים עם חולצות רכיבה (?) של וולוו, מישהו מכיר?

מור שלז

New member
איזה כיף לכן ששילבתן ריצה ביחד

גם אני אוהבת לעשות את זה עם שיחיה בסופשבוע. למעשה, תכנית האימונים שלי מכילה באופן קבוע ריצות כאלו, שמופיעות תחת הכותרת: ריצת זוגיות
מאחלת לך שכל הארוכות שלך יהיו כאלו כיפיות!

למעלה