שבוע חופש (צריך לפעמים, לא?)
(התשובה האינטואיטיבית שלי היא - לא!!!) נראה לי שהספורט העיקרי שלי השבוע היה ישיבה. האמת, שהיו גם די הרבה הליכות כי אני גרה קצת רחוק מכל מקום, האוטובוסים יקרים נורא והאופניים שקניתי אתמול עדיין בלי אוויר בגלגלים. הריצה האחת שהיתה הוכיחה שוב שלרוץ בשבילי זה להיות בבית. אבל השיא הספורטיבי היה היום - קניתי נעליים חדשות, מכנסיים ארוכים (אני בחורה ואני מרגישה איתם כמו הומו! איך לעזאזל בנים שמים את זה על עצמם ויוצאים לאוויר הפתוח?) ומעיל מנדף-נגד-מים. נתחיל מזה ונראה איך מתקדמים, כשהחורף יתקדם איתי. הנזק לכיס סביר - בערך 800 ש"ח לכל העסק. אחרי שנואשתי מדמי המשלוח באינטרנט, כי מסתבר שגם קנדה היא לא ארה"ב, החלטתי ללכת לחנות ממש. היתה חוויה כייפית - להיות בחנות שממש מוקדשת לריצה, ויש שתיים כאלה, אחת מול השנייה. זה אומר שהמוכרים ממש יודעים לתת עיצות (כשהם אומרים "יש לי כזה בבית" הם לא מבלפים) ולהתאים לי את הנעליים שמתאימות לי. ותאמינו לי, עם מדרסים ועצם בולטת בבוהן, בתוספת שנאה עזה לניו-באלאנס, למצוא לי נעליים זה חתיכת אתגר! נחמד שהמוכרים מתיחסים אלי יפה ולא כמו בארץ, שאני צריכה להתנצל על כפות הרגליים שלי. אתם יודעים, נולדתי איתן, זה לא אשמתי! בחנות קיבלתי פתקון עם השעות של קבוצת הריצה. יש אימון נפח מחר בבוקר אבל זה נורא רחוק ממני (מוטיב חוזר, ולא נראה לי שגלגלי האופניים יתמלאו מעצמם)... אולי ביום אחר. אני גם קצת מפחדת לקפוץ ישר לאימון רציני כי היתה לי הפסקה בריצה, ואני ממש לא רגילה לרוץ על אספלט. לא יודעת למה, זה יותר מעייף אותי מלרוץ על עפר. לא אמור להיות הפוך? יהיה לי יותר קל עם הספורט פה ברגע שיתחילו הלימודים. בינתיים אני מנסה להיות סבלנית. יש לי נטייה לראות עיכובים קטנים כאלה בצורה טרגית ולקחת אותם אישית, אז אני מנסה להרגיע את עצמי... נורא כיף ומעורר קנאה לראות פה את הקילומטראז' שלכן... כל הכבוד!!!