כבר אתמול רציתי לרשום שמשהו

nomi12

New member
את רואה.... וכתבתי את זה.

פשוט העניין לא מסתדר. לא יעזור, אופק אריה לא מסתדר עם הטיפוס.

דקל111

New member
זה ככן יכול להסתדר עם הבתים והשליטים אבל

אני מסכימה איתך...היא לפחות חייבת להרגיש קונפליקט בין המחוצנות שהיא מביאה איתה לבין המופנמות שדיברתי עליה...אבל היא לא נותנת פידבק כמו שצריך, אז כנראה לא נדע וזהו כולו ההפסד שלה ...

דקל111

New member
ועוד משהו...גם אם תהיה אופק בתולה - עדיין

השמש והמרקורי בבית 10...זה גם חייב להתבטא בדרך כלשהי..למרות ששוב כבר הסברתחי שזה מתבטא דרך הירח בבית 3 עקרב ומביא את ההתבודדות הזו...

דקל111

New member
נעמי העלית בטעות על פי פלסידיוס..השמש אצלה

בבית 10 ומאדים בבית 8 . ירח אוראנוס בית 3 120 לשמש בתאומים.- יש כאן יכולת תקשורת טובה מאוד....יש לך אולי אפילו יכולת מדיומאלית...יש לך אינטואיציה חזקה וחריפה מאוד ואולי קרבה לגאונות...את קולטת מידע מכל הסביבה...אולי ישנו פיזור דעת.... הצד השלישלי הוא שמבחינה נפשית כנראה לא קל לך ואולי ההתמודדות היא על ידי ריחוק רגשי וחוסר רצון להתקשרות רגשית...ייתכן וכאן מתבטא גם הקושי עם בני זוג כאשר את הודפת אותם מתוך התגוננות ופחדים רבים שעוטפים את עולמך הרגשי /נפשי...לדעתי קשה לך להירגע..או לעשות מדיטציה אבל זה משהו שאני ממליצה..יוגה אולי...חייבת להריגע את הנפש שעובדת אצלך כל הזמן... יתכן ואת חסרת סבלנות ואין לך יכולת התמדה בתחום הלימודי וגם מבחינת ראיית העולם שלך הכל צריך להיות בכאן ועכשיו.[ זה מועצם כפליים בגלל הצמידות לצדק] ..יתכן ואלו הגברים שאת פוגשת...אני חוזרת שוב לתקשורת שלך ויתכן ויש לך המון התחלקויות לשוניות שבאות מהכיוון הרגשי... גם מבחינה מינית את את מתנדנדת ונעה בין הצוררך בסיפוק ובהתנהגות ילדית לבין הצורך בריחוק וצינון היחסים...בסופו של דבר תצטרכי ללמוד לאזן בין שני הצרכים הללו וגם למצוא איזון בין הזוגיות שלך לבין ראיית העולם שלך- אחולי את כאן באה בדרישה לסיפוטק מיידי וחוסר סבלנות ואת באה עם המון יוזמה ופעלתנות אבל בני הזוג שעומדים מנגד [ומייצגים פן השלכתי שלך] זקוקים לחופש ואינם מתחברים לצרכים שלך...

דקל111

New member
הבנתי היכן הביישנות!

השמש והמרקורי אמנם במזל תאומים והם תריכים את הקלילות והזרימה והתקשורת ומאוד חברותיים ויותר מזה האגו שלך נמצא וצריך את קדמת הבמה ועוד עם אופק אריה שכמוך את זקוקה להיות במרכז אבל בסופו של דבר זה מתבטא בבית 3 שהוא גם דרך תקשורת אבל התקשורת היא אחרת היא יוצאת דרך הירח שהוא בעקרב וזה משנה את התמונה....הירח שו ב מוציא לאור את השמש...והירח כאן הוא העולם הרגשי נפשי שלך וגם הזכרון והעבר שלך וכשהוא בעקרב אז את זוכרית לבטח הכל..בטח העיניים שלך מצלמות כל דבר ומתעדות הכל ומתייקות בתאי המוח
הירלח בעקרב מופנם! מכאן באה הביישנות כנראה....אני קוראת לזה יותר נחבאת אל הכלים אבל את לא יכולה לעבוד עלינו....את לא ביישנית ענוגה שלא יודעת את מקומך...לא חלשלושה ממש לא...את אמנם שקטה ואולי בוחרת אף להתבודד אבל את מתבוננת היטב וחוקרת לעומק הכל - זה באמת סוג של קונפליקט גם זוית ה 135 עם המרקורי שלך...מצד אחד הקלילות הזו אבל מתד שני הדרישה לעומק ולחפירות ואף לאינטנסיביות רגשית טוטאלית ואז בא גם האוראנס שמשבש לך את כל התדרים בקיצור שמייח לך עם הניגודים האלו..

nomi12

New member
הבעיה היא הפוכה משום שלפי המפה את

אמורה להיות טיפוס מוחצן.

TRANSFER

New member
בוקר טוב נעמי/דקל, מעניין אותי בית 10 אתן

יכולות לפרט עליו בבקשה? מה אתן אומרות על נושא התקשורת, פרסום, כתחום עבודה היא יכולה להתחבר אליו, יכול להתאים לה? לגבי אופק אריה, זה יכול לעזור להוריד את הביישנות, אבל אם יש משהו עיקרי במפה שמראה את זה, אופק אריה לא יכול לבטל את זה. הלוואי וזה היה ככה, אולי זה מתבטא בגיל מאוחר יותר, אני לא יודע- ..

nomi12

New member
טרנספר, אתה צוחק נכון?

אני בטח לא אענה לאחת שלא משתפת פעולה. מאיפה אתה מכיר אותה כל כך טוב????

TRANSFER

New member
אני לא צוחק, רציני לגמרי..

אין לי שמץ של מושג מי זאת הבחורה הזאת. באמת... והאמת גם לא איכפת לי. סתם רציתי לשאול מה את חושבת על נושא הקריירה והעבודה ולפי בית 10 של המפה. התגובה של אותה בחורה לא מעניינת אותי, מעניין אותי מה את חושבת על זה.

nomi12

New member
אני לא מגיבה למי שלא נותנת פידבקים

גם אם זה לך. היא יכולה לקרוא ולא צריך לתת פרסים למי שלא משתף פעולה.

nomi12

New member
היא יכולה להגיע והכוונה

שהיא תכתוב... או שהיא גם מתביישת לכתוב. תשמע זה מעצבן מאוד שמשקיעים, ופתאום מישהו נעלם. זה דומה למישהו שנותן שיק ללא כיסוי.

TRANSFER

New member
אני מסכים איתך ב1000%

אתם באמת אחלה, תותחים אמיתיים. אם רק היה לי זמן לעקוב אחרי השרשורים המפלצתיים שלכם, הייתי לומד קצת, כי זה באמת מעניין, לפעמים רק מלראות את גודל השרשור זה מעייף... לגבי הנקודה שהעלת- לפי דעתי. לפני שאתם מתחילים לנתח למישהו מפה. תתחילו לדבר עם הבן, שיספר עליו קצת בקצרה(הכוונה לא לפרטים כמו, יישוב, שם פרטי או משפחה). ורק אחרי כמה הודעות שאתם רואים שיש שיתוף פעולה תנתחו. אפילו למשל אם מישהו מעלה מפה ומבקש ניתוח, לפני הניתוח המלא שלכם, תתחילו לשאול שאלה או 2 מהדברים המהותיים שאתם רואים ושעולים מהמפה. למשל, האם אתה רגיש מאוד? יש לך יכולת ביטוי מצויינת? וכדומה.. אם אתם רואים שיש שיתוף פעולה והבן אדם לא מתקמצן במילים וגם מוכן להיפתח. רק אז תתחילו לנתח. זה באמת לא כיף להשקיע ולראות שאין שיתוף פעולה. יום טוב

nomi12

New member
זה מה שאנחנו עושים בדרך

כלל. אבל כאן היה כנראה ניסיון לדובב בגלל הביישנות.

דקל111

New member
לא נכון נעמי יש כאן פשוט קונפליקטים

קראת את ההסבר שלי על ירח בית 3 שליט בית 12 נוגה בבית 12 שהיא שליטת בית 3 - ? מה יותר מזה? יש כאן חתימה כפולה ומכופלת

דקל111

New member
עשכיו דברים ברורים יותר

שליט בית 12 נמתא בבית 3 ושליט בית 3 נמצא בבית 12 בהמשך לדברים שאמרתי על הירח יש כאן עוד נדבך מודגש- הירח שלך הוא מים אחד גדול ומודגש...גם במזל מים וגם שליט מזל מים וגם שליט בית 12 שהוא במקור שייך לדגים = מים. לדעתי את מביאה המון בלבול רגשי לתחומי התקשורת [והכוונה כאן להכל: מחשבה, דיברו, וכו'] קשה לך להתבטא כי הדברים מבולבלים ולא רורים גם ךף ושוב הצמידות לאוראנוס שגם הוא מפוזר בחשיבתו רק מדגיש סאת יותר... עכשיו בית 3 נפתח במאזניים שהוא מזל שרוצה להשכין שלום ושהכל ייהיה הרמוני ובסדר וחשוב לראות את שני הצדדים ושאף אחד חלילה לא ייפגע אז לא פלא שקשה לך להביא את האמת שלך בצורה כזו...ונוגה שהיא שליטת בית 3 התקשורת נמצאת בבית 12 ששוב שם דגש על תקשורת לא ברורבה ופוזרת...ואפילו עם נטייה קרבנית ומרוב שאת רוצה להיטהב עם כולם את מתסמסת ...ומאבדת כל זהות מחשבתית אפילו...הירח בעקרב מחזיק אותך אבל הירח בגלל שהוא עקרב מביא את הקונפליקט שלו כי הוא רודף אחרי האמת אבל כנראה כל הכוחות מכניעים אותך ומביאים אותך להתכנס יותר פנימה...אבל מתישהו זה יתפרץ...גם אוראנוס וגם הכח של העקרב יביא להתפרצות הזו...וכדאי שזה יהיה בשליטה

דקל111

New member
נכון שעל פניו במבט ראשון קל לפספס אותך

את מטעה כי את באה עם האופק האריה ובית 10 מודגש ואומרת לכולם בחיוך ענק- תעשו לי מקום והכי טוב שיהיה במרכז כי שם הכי מתאים לי, אבל כשמתעמקים במפה רואים שלא באמת נוח לך שם...

למעלה