כבר אתמול רציתי לרשום שמשהו

דקל111

New member
נראה לי שגדל בבית חם ומעניק רגע אני בודקת שוב

בית 2 בתולה אז גדלת במקום מסור שטיפל בך והעניק לך הזנה בסיסית טובה. כאשר ייתכן והאבא כאן היה דומיננטי יותר וטיפל במסירות וטוטאליות רבה..יתכן והוא גם זה שדוחף אותך מבחינה כלכלית... האימא שמיוצגת על ידי נוגה הענוגה הייתה אולי פרקטית ומעשית יותר ונהנתנית..יתכן ומראית עין הייתה חשובה לה יותר...הייתה פחות רגשית מהאבא כנראה ויש לי תחושה שהיא אולי עבדה בחוץ והאב היה בבית? יתכן וגם האמא המסרה וידעה להעניק מעצמה עד כדי הקרבה אבל נראה לי שההקרבה הזו הייתה כלפי העולם החיצוני ולא כלפי באי הבית או כלפיך...נראה לי בכל זאת שהיו יחסים טובים מאוד גם ביניהם.... אני חושבת שהיו בבית המון שינויים...ובבית גדלת עם המון נתינה ואמפתיה אבל שגרמו איכשהו קונפליקט מבחינת התקשורת...[לא יודעת כרגע איך לפרש את המולות נפטון מרקורי] בכל אופן נראה לי שהיו המון שינויים בבית- נפטון שליט בית 8

יש משהו בדבריך

עד לענין הזוגיות - אפשר לומר שעוד לא חוויתי מערכת כלשהי . כן, יש לי בד"כ אינטואיציה חזקה, אני קולטת מידע מהסביבה, לפעמים חסרת סבלנות, ופחדנית משהו . מה לגבי עיסוק ( עבודה ) - האם אפשר לדעת על פי פה כזו איזה סוג עיסוק מתאים לי?

nomi12

New member
עדיין לא חווית זוגיות, עם ירח

בעקרב? מה עם חרדה חברתית? שליט בית שישי שבתאי עם זוויות לא טובות שמעידות על בעיה כלשהי בתחום חיי היומיום.

דקל111

New member
אולי תפרטי קצת יותר בבקשה?

יש משהו בדבריך? אמרתי המון דברים..על מה את מתכוונת? אני אשמח אם תפרטי יותר ותתני לנו מידע רחב יותר...כי גם אנחנו לומדות כאן וצריכה שתהיה כאן הדדיות....

דקל111

New member
היה משהו בגיל 27?

או שאולי יש משהו פיזי כלשהו? את עוסקת עם הגוף שלך בדרך כלשהי?

nomi12

New member
דקל נראה לך שעם יופיטר בבית 8

צמוד למרס לא היה לסומסומי אף חבר?

דקל111

New member
כן מדוע לא? מה גם אם היא אומרת זאת...מקבלת

אבל למה צדק מאדים בית 8 מביא חבר? אם כבר יותר יזיז מאשר חבר....בגכלל זה אמרת? מאדים אמנם יכול ליצג גבר אבל לא במפה שלה . אמנם צדק שליט בית 5 אבל לדעתי זה הולך יותר לכיונים של "משחקי הנאה" יותר התקשרויות מיניותץ אם כבר כי מאדים זה מין וצדק מגביר זאת ובית 8 זה בית המין אבל!!! אבל גדול...אי אפשר להתעלם משאר ההיבטים- המולות לאוראנוס כבר מורידה את זה וגם הריבוע לשבתאי מסרס אותה ואת המיניות שלה אז אני אכן מקבלת שלא היה לה חבר רציני... גם מאדים צדק נותן לי באמת תחושה של ילדותיות יורת וצורך בסיפוק מיידי

nomi12

New member
התכוונתי יזיזים. הבעיה

שהיא מתארת את עצמה כאדם מאוד ביישני שמסמיק בחברה, אולי האופק שלה בכלל בתולה.

דקל111

New member
גם בית 8 נפתח בדגים- הכי לא מיני שיש

וגם הוא נתון למצבי רוח והוא מביא אמיתו המון רגש ואמפתיה ויופי ופנטזיות- אז המאדים עובד בבית הזה...אולי היא רוצה להתמזג עם בן זוג מבחינה מינית אבל בצורה אחרת ....["מיניות רוחנית"- יש דבר כזה?] היא תתמזג יותר בקטע של אהבה אלתוהית ושמיימית והמאדים רק משבש לה את התוכניות והוא מקבל זפטה משבתאי שמסרס יותר את תוכניותיה להתרחבות ולהמזגות ושם לה כאן גבולות נוקשים וקורא אותה לסדר

דקל111

New member
לא לא אני צריכה אותך ערה וחיה

למה אני מחסלת אותך

nomi12

New member
ישנה רק בעיה קטנה שהנפטון הזה נמצא

בבית הרביעי.

למעלה