כבר אתמול רציתי לרשום שמשהו

nomi12

New member
אני דווקא חושבת שהיתה כן בעיה

כלשהי במשפחה בגלל השבתאי במזל סרטן והנפטון בבית הרביעי, השבתאי גם מקרין לבית השמיני.אני חושבת שהחרדה החברתית אולי נגרמה בגלל השבתאי בבית ה-11, אולי בגלל דברים שחוותה בבית שלה. שבתאי הוא הדמות הסמכותית ויש כאן בעיה עם הדמות הסמכותית.

nomi12

New member
גם כאן את מתביישת. אף אחד לא

רואה ואנו זקוקות לפידבק שלך.

דקל111

New member
נעמי אנחנו מסונכרנות היום אני רואה ../images/Emo13.gif

סומסומי ..אני פונה אליך בקריאה נרגשת...רוצות מאוד לבוא לקראתך אבל אנא ממך...תתני לנו יותר ממה שאת נותנת...לא מחמאות אלא ממש תשתפי אותנו בדברים הנוגעים עליהם הצבענו...זה נראה אמנם פולשני אבל גם כך המפה פרושה לנגד כולנו...ובאמץ אנו רוצות ללמוד ולא לחטט בחייך

nomi12

New member
דקל ההגיון שלי אומר דברים פשוטים:

כשאדם לוקח את שעת הלידה ממסמך כלשהו הוא לא יכתוב בסוגריים (בערך)..... זה כל מה שיש לי לומר. אדם שיודע שהוא אופק בתולה יגיד שהוא אופק בתולה ולא יתן לנו שעות לחפור במפה שלו עם אופק אריה. אדם שיודע את האופק שלו כנראה מבין מעט באסטרולוגיה, או שעשו לו מפה.

אל תהיי חשדנית כל הזמן

מתנצלת אם יצרתי רושם לא טוב. אין לי את תעודת הלידה שלי. השעה היא על סמך דף שקיבלתי מבית החולים בזמן הלידה. ולגבי האופק- אינני מבינה באסטרולוגיה. פעם חברה אמרה לי וזה מה שתמיד חשבתי שאני.

nomi12

New member
נכון שיש דף בזמן הלידה.

השעה שרשומה שם זהה לזאת של בית החולים כי היא נרשמה שם מן הסתם. אני חשדנית משום שאת לא מפדבקת, את בעצם לא משתפת פעולה איתנו.

למעלה