כדאי לקרוא בבלוגיה 19.1.2010

wranger

New member
../images/Emo45.gifהרשומה הזו עשתה לי חשק לקפה...../images/Emo96.gif

ח"כ שמאלוב: כשהפייסבוק פוגש את הכנסת

אתמול, כחלק מהפעילות של "קדימה" באינטרנט, הוגרלו ארבעה מתומכי התנועה, מתוך מאות החברים בעמוד קדימה בפייסבוק, והוזמנו לסיור במשכן הכנסת. ח"כ שמאלוב מספרת על הביקור ועל ההפתעה במהלך הביקור - כאשר יו"ר האופוזיציה, ציפי לבני, ביקשה גם היא להיפגש עם החברים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1626583

wranger

New member
קומיקס../images/Emo99.gif

ז'אנר שלגמרי לא זוכה להתייחסות הראויה לו... יופי של ביקורת.

Bezalel P

New member
לא ז'אנר. מדיום.

קומיקס (או בשמו היותר פוליטיקלי קורקט "רומן גרפי") יכול לשמש למגוון ז'נרים (ילדים, מד"ב, רומן רומנטי, סאטירה, מתח, סקס וכו'). השיטה שבה המסר מועבר באמצעות רצף של תמונות המציגות את הדמויות והמלל היא רק סוג המדיום שעליו רוכב התוכן.

wranger

New member
בצלאל, אתה רוצה שאני אשליך עליך חמשיר? ../images/Emo3.gif

Bezalel P

New member
לא מאיימים על חרצן בזית

ולא אני אמנע כניסת שיר לבית אפילו לא אם הוא כתוב ממש גרוע והמילים משתלבות כמו פיל על קטנוע חמשיר קטן מפעם לפעם יכול דוקא להעלות על הפנים חיוך גדול

TheWhiteTigris

New member
אבל יש לך 6 שורות.

איך בדיוק אתה יכול לקרוא לזה חמשיר? מילא ששיר או משהו כזה...

TheWhiteTigris

New member
מה זה לא נחשבת?

תעליב אותה עוד יותר. תגיד לה שהיא גם לא מבטאת את מה שאתה חושב. אולי אפילו תגיד לה שהיא מכוערת! אני נעלב בשם הכותרת! בוש לך!

Bezalel P

New member
חלילה מלהעליב!

הרי כל בר דעת יודע שהכותרת היא מה שקובע אם ניכנס לקרוא את הכתוב ניסוחה הוא החשוב כי בזכותה לתוכן נתוודע

wranger

New member
אתה לא תגיד לי שקומיקס זה מדיום,

אחרת אקשור אותך לבלון מלא בהליום! ואז אלמד אותך לספור עד חמש, כי בחמשיר מספר השורות אינו שש, ככה לפחות זה מאז המילניום.

Bezalel P

New member
אתה לא תוציא לי לשון

ודוקא הבלון זה רעיון תמיד רציתי לעוף גבוה בצמרות העצים לנגוע ולהינות לי עד מיליון

למעלה