כדאי לקרוא בבלוגיה 19.1.2010

gils33

New member
חבל שאי אפשר לצייר את

מה שאתם כותבים - זה היה מצחיק!!!!!

Bezalel P

New member
אתה מוזמן להצטרף גיל

ראה זאת כתרגיל לכתוב חמשיר זה לא קשה דווקא משעשע ויפה ולפעמים מצחוק מפיל

wranger

New member
אך לכתוב חמשירים על הבלוגיה זה קשה שבעתיים

בעיקר, אגב, אם אתה גר בגבעתיים. אבל לצערי איאלץ כרגע לוותר, כי סיימתי לעבוד, אין לי מה לעשות פה יותר. ולכן אלך הביתה, It's about time.

gils33

New member
אם כבר הצעת

ובטח כבר שמעת, לחרוז אני אוהב. על הבלוגיה כך להתכתב, עם החריזה להתלהב.

wranger

New member
אהה! תיכף יגיע לשונאי10 לפורום שלנו,

ויעיר בעדינות החביבה על כולנו - שאומרים לגעת ולא לנגוע, ככה, בידידות, בלי לפגוע, ואנחנו נשתדל לא לצאת מכלינו.

Bezalel P

New member
כן אבל זה לא מתחרז

גדולי המשוררים, והעניין ידוע לא נתנו לקולמוסם מרגוע את השפה השחיזו ואת כללי הדיקדוק הרגיזו

לשונאי ודאי גם יגיד שקומיקס אינה מילה

בעברית, יש להשתמש ב"עלילון" או "סיפור מצוייר" שז'אנר = סוגה, שמדיום גם הוא מאיים על השפה העברית ויש להשתמש במושג אמצעי תקשורת ויש להניח שגם ימצא בעיות עם החמשיר
לא יכולתי להתאפק...

wranger

New member
אין לי בעיה עם חוסר ההתאפקות

בכל זאת, נחה עלי הערב רוח של שטות. אבל כבר תגובה זריזה, למה לא בצורה של חריזה, על מנת שכולנו נצהל ונאכל קצת פתות?

המממ.. אתגר ../images/Emo13.gif

לשונאי ודאי יגיד שקומיקס אינה מילה בעברית שפורום הבלוגיה כנראה כרת נגד השפה ברית אפשר להשתמש ב"עלילון" או "סיפור מצוייר" במקום בז'אנר להשתמש ב"סוגה", הז'אנר ממש מיותר ולסיום השתמש ב"אמצעי תקשורת" ואת המדיום הטבע בגיגית

wranger

New member
וואו, איזה חמשיר צולע ומעולה!!!../images/Emo45.gif

אחלה שרשור יצא לנו, אני ממש מבלה! רק שלא ימשיך ככה גם מחר, אחרת כולנו נכתוב חמשירים עד מאוחר, וזה ממש, אבל ממש יעשה אותי חולה...

gils33

New member
איך כולם נהנים

להתעצבן על הקידומים דודי מליץ,וגם חוטבלי אומר לכם שזה ממש לא קשה לי בול העורך ודף ראשי כולם כאן לוקחים את זה באופן אישי.

Bezalel P

New member
אויש זה באמת גרוע.

רציתי בסך הכל להדגים למרות שלא לפי הכללים איך תוך דקה פה יופיע ובלי לגרום לי להזיע חמשיר מטופש להדהים

wranger

New member
אך אויה, ידידי המחמשר(?)

שים לב לדיון שלהלן, אשר סטה מן הנושא, אז אולי ננסה, את חרוזינו לבלוגיה לקשר?

dedi1602

New member
כמו זה?

על האח הגדול כולם מתלוננים הנה דודי מליץ שוב מופיע בראשי עד מתי אח גדול עליו נשיר עד מתי חוטובלי יופיע במשני ועד מתי חדשוטק את השרשור היומי יפתח בלי שיר דוגמה כזו הכוונה?

Bezalel P

New member
../images/Emo45.gif אתה בכיוון

אפשר לעבוד עוד קצת על החריזה (ואני אומר את זה בתור מי שהחריזה שלו איומה ונוראה
)

למעלה