כדאי לקרוא בבלוגיה 19.1.2010

dedi1602

New member
לדוגמא

קראתי את מבוקשך הבנתי את בקשתך להעביר ביקורת זה דבר לגיטימי כי לבלוגיה את הקשר ראיתי אבל את הקידום לא הבנתי

חדשוטק

New member
מה, רצית שאני אפתח בשיר?

It won't happen tonight I'll give this phenomenon a fight 'Till everybody quits Writing those skits Which give me no kind of delight

dedi1602

New member
זה הכיוון

אבל כדאי בפתיחת השירשור היומי ואף מומלץ בעברית לכ אלה שלא מבינים את התחכום באנגלית

חדשוטק

New member
אני מבטיח לנסות

האמת היא שניסיתי אמש לכתוב חמשיר בעברית, שבו הסיבה שזה "לא יקרה הלילה" היתה ששמתי לב להודעה שלך רק אחרי פתיחת השרשור. אם אני אפתח את השרשור הלילה אני אשים שם חמשיר שאכתוב עוד מעט קט.

Ronit FL

New member
למה??? שכל העם יידע

שיש לפורום הזה שני מנהלים חנונים פר אקסלנס שרק עושים קולות של גבר-גבר? חמשירים עלייך שמשון! ומה הלב הבא, הייקו??

wranger

New member
איזה רעיון מצוין, רונית!

תודה על הרעיון, ננסה אותו בקרוב, אם הגשם ייפסק וכבר לא אהיה רטוב. כי רוח שטות בפורום, פה ושם, זה נהדר, אז אולי ננסה גם שרשור הייקו מפואר - ומי אמר שמנהלים חנונים זה רע? זה טוב!

Ronit FL

New member
אני מבקשת לרשום את

תרומתי הרבה לתרבות הפורום, למען הדורות הבאים. וחנונים זה אחלה... הם תמיד מפתיעים

suki da yo

New member
הייקו זו

צורת הבעה מיוחדת (3 ,5,3, כי אני מוכשרת. 5,7,5 זה יותר קל)

wranger

New member
נראה טעים, פשוט וקל.

אבל למה בלי תמונה של העוגיות?

motior

Member
חוויות לשוניות

בעקבות השרביט הסודי של yירית החלטתי לכתוב רשומה לא שגרתית - בד"כ אני כותב דברים מקוריים ממוחי הקודח, הפעם אני בעיקר מצטט את הילדים שלי - שיבושי לשון חמודים של הגיל הרך

למעלה