כוחה של תפילה ושל מצווה

כוחה של תפילה ושל מצווה

יש כאן כמה חברים שלא כל כך מעונינים לדעת מזה ושוללים הכל ולא רוצים להסכים שזאת האמת אז אני פונה לאלה שלא רוצים לשמוע רק את הצד האחד של הסיפור ורוצים לשמוע גם את הצד השני(ולא חסר כאן כאלה) מי שרוצה שאני יוכיח לו את הכוח של התפילה ואת הכוח של המצווה וישלח לי מסר פרטי

אפשר גם יוכיח וגם אוכיח

זה אותו דבר ואני מאמין שזה לא הדבר שעוצר אותך מלא להאמין באלוהים

תום30

New member
אי אפשר גם וגם.

בטח שלא בזמן עתיד, בזמן עבר- אני הוכחתי, בהווה- אני מוכיח, בעתיד- אני אוכיח. יוכיח = גוף שלישי משמע "הוא": הוא יוכיח (בעתיד). אגב זה נכון בכל הפעלים...אין "אני ילך\יביא\ישמע" וכו' - אלא - "אני אלך\אביא\אשמע" וכו'. אולי תקרא קצת יותר את לשון הקודש. יום טוב.

תום30

New member
תוכיח!

למה ב"מסר פרטי"? הנה לך במה שבה תוכל לשתף את כולנו בכוח העצום הזה ואולי תשכנע אותנו להתפלל וכו', ובלי סיפורי ניסים ונפלאות של נכים שהתחילו ללכת\ עיוורים שחזר אליהם מאור העיניים וכו'. סיפורים אלה קיימים בכל דת ובכל "תפילה" במקרים שנחקרו (והם מעטים מאוד ביחס למקרים המסופרים) זו פשוט כוחה של אמונה ולא כוחו של אלוהים\ישו\הרב כדורי\מריה הקדושה\וכו'.

מה זה יעזור אתה תשלול את זה ישר

אתה לא מוכן להקשיב ולראות דברים אמיתים שקרו אתה י שר שולל את הכל אז מה זה יעזור לעומתך יש כאן כמה אנשים שפתוחים לשמוע גם את הצד השני אז פניתי אליהם ולא אל האנשים שישללו את הכל תוך שניה ויתחילו להמציא דברים על מה שאני מביא להם

והזכרת לי משהו על הרב כדורי

בתשעה באב חגגו ביתר ירושלים את הצגת השחקנים שלה ולהזכירך אז היה גד זאבי הנשיא של המועדון והוא ממש חגג הוא בנה נבחרת חלומות וכולם אמרו חשבו שביתר הולכת לטרוף את הליגה בא הרב כדורי ואמר להם בגלל שחגגתם בתשעה באב אתה לא תחגגו בסוף העונה או בקיצור הוא קילל אותם ו.. חחחח כולנו יודעים את ההמשך לסיפור הזה ביתר סימה את העונה בלי תואר אחד ביד אפילו הם לא הגיעו לאינטר טוטו ו..הקבוצה היריבה והכי שנואה שלה לקחה את האליפות(הפועל תל אביב

יו.. הרב כדורי קילל אותם...

אני בתור אלוהים, כל מה שהרב כדורי היה אומר הייתי עושה ההפך. שרק אף אחד לא יחשוב שהטיפוס הזה מייצג אותי. אם כבר, הוכחת פה שאין אלוהים!

neko

New member
הרב כדורי גם אמר

שאסור להצביע לש"ס. זה אומר שגם ש"ס תתמוטט?

יש פה דילמה

מצד אחר, כדי שאף אחד לא יאמין לכדורי, צריך ריבונו של עולם לתת לש"ס שלושים מנדטים. מאידך, עובדיה לא הרבה יותר טוב מכדורי.אני במקום הקב"ה הייתי מפיל על שניהם אבן שגם הוא לא יכול להרים.

MetalRulez15

New member
הקבוצה השנואה על בית"ר

היא הפועל ירושלים!!! כל אוהד שמכבד את עצמו יודע את זה. והם לא לקחו אליפות כי הם קבוצה גרועה. חוצמזה, גם אני מקלל, ברגע זה, את הפועל פתח תקווה, מה אתה אומר, יקחו אליפות או לא שנה הבאה?

לא נכון הקבוצה השנואה היא:

הפועל תל אביב תשאל את כל אוהדי ביתר והם יגידו לך ישר הפועל תל אביב

MetalRulez15

New member
לא,

תשאלי אוהדי בית"ר אמיתיים(ולא ילדים בני 15 מהכיתה
), בני 40 פלוס ותראה מה הם יגידו לך. מבחינתי זקני העדה צודקים פה.

הרוב קובע

ואני יעשה את זה בדרך שלך מבחינה סטטיסטית רוב אוהדי ביתר שונאים את הפועל תל אביב יותר משהם שונאים את הפועל ירושלים ושיש דרבי בירושלים אין כל כך הרבה היתלהבות אבל שיש משחק נגד הפועל תל אביב יש מלא היתלהבות ובא יותר קהל למגרשים

MetalRulez15

New member
אחרי סקר שעשיתי

התברר שאתה צודק, לפי הסקר. טוב, אתה צודק. (אתה רואה, אפשר לשכנע אונשים בטיעונים הגיוניים).

Providence

New member
אני מוקסם יותר מן העובדה שלא חזה כי

יקבל רק 5000 קולות בבחירות האחרונות. כנראה שכוחו התפוגג...

תום30

New member
תערוך פעם מאזן ברכות-קללות

ותראה כמה מהברכות של המקובלים וכל הבאבות (החל מבאבה סאלי וכלה בעלי באבה..) התגשמו , אוקיי ?

למעלה