כוחה של תפילה ושל מצווה

Uranium

New member
ומי זה רבי?

אחד שכבר למד שנים תורה, שינן מילה ומילה, פירוש ופירוש, ומאמין אמונה עיוורת? זה נקרא שליח?, למה הוא לא יכול לקחת אותי כשליח, מישהו שלא עם הדעות שלו, כמו שזה נשמע??? אם הוא לא רוצה אותי כשליח, אני לא רוצה אותו כאלוהים!

הוא לא אלוהים

אלוהים יש רק בשמיים ולא שמעתי על שום רבי שהוא השליח של אלוהים אם אלוהים היה רוצה שליח הוא היה מדבר איתו

Uranium

New member
אתה אמרת לפני הודעה או שתיים....

שרבי הוא שליח של אלוהים שהרבי פונה עליו כשהוא צריך לרפות...

meindelbium

New member
בדקתי והוא לא אמר את זה למרות שאני

לא אתפלא אם הוא חושב ככה

כוחה של מצווה ותפילה

כנסו לקישורים שאני נותן לך ותראו אותם ותגידו לי מה אתם חושבים

MetalRulez15

New member
אומר לך מה אני חושב

שטויות אמנוניצחקיות. קראת על איזה מחקר דיסרתי. אתה רוצה להוכיח את כוחה של התפילה? תביא מחקר כזה. ואז תאמין לכל שטות שאתה מוצא באתרים אמנוניצחקיים

meindelbium

New member
אין לי בעיה-תוכיח

אני יודע שאולי המדע לא יכול להסביר הכל אבל
בפעם המיודעכמה, אתם המאמינים באלוהים (אתם מאמינים שהוא יכעס עלי כי כתבתי סתם אלוהים? אופש עשיתי את זה שוב!) לא יכולים להוכיח כלום!!!אתם מתבססים על אמונה עיוורת-הליכה כזומבים אחרי הרבנים שממציאים "דרכים עוקפות" לפיתרון הפשוט וההגיוני

Uranium

New member
משפט אידיוטי ביותר!!!!

סמים הם בכלל חומר כימי יותר משפיע ממה שאתה חושב אם אתה משווה אותו לניסים.....

L7

New member
תפילה מעוררת תהליכים כימיים במוח

התוצאה - אשליה שנדמה כי היא מוחשית. ולמהדרין- אפשרות תפילה הגורמת אקסטזה ממש.

Uranium

New member
ממש לא נכון.....

אין תיפקוד המזיק למוח באמונה, לעומת סמים שנראה לי שזה ממש מיותר להזכיר את הנזקים הברורים..... אמונה אולי גורמת נזק, אבל אם כבר זה נזק הומני חברתי, ולא פיזי... ואם אתה אומר שאמונה מעורת תהליכים כימים במוח, אז רק שתדע שאין קשר, לא רק תפילה מעוררת תהליכים כימים במוח, אלה כל דבר כמעט שאתה עושה זה תהליכים כימים במוח, והמחקר עוד לא נגמר.... הסמים גורמים לאי איזון תהליכים במוח, מה שיכול לגרום לתופעות לווי ואף למוות.....

MetalRulez15

New member
אין הרבה סמים שמזיקים פיזית למוח...

אקסטזי, הרואין, אלו סמים שמזיקים פיזית(נראה לי..) גראס לא מזיק פיזית, והוא לא חוקי, ובשם הדת נעשו דברים הרבה יותר גרועים מאשר דברים שנעשו תחת השפעת סמים קלים(גראס, חשיש..).

סמפיק

New member
טעות

תעשן עוד מאה ג'וינטים ונראה אותך מקליד את ההודעה הזאת שוב.

MetalRulez15

New member
נזק בלתי הפיך למוח מגראס?

אם תביא מחקר אחד רציני שתומך בדעה הזאת... עד אז..

למבדה

New member
בוודאי!../images/Emo68.gif

א. לפי מה שאני זוכרת, גראס אמור לפגוע בזכרון ולהרוג כמה תאים אפורים (התאים הם באמת אפורים? מאיפה בא הביטוי הזה?) ב. לפי ההרצאה שהעבירו לנו (ותקנו אותי מנסיונכם..), לאורך זמן הוא גם מקהה את הרגשות. ג. כל התמכרות היא פגיעה פיזית באדם, גם אם לכאורה ההתמכרות לא פוגעת בו מבחינה פיזית. כמו התמכרות לסקס או להימורים או לשוקולד. ד. סמים זה רע! וגם אלכוהול, סגריות והשטן.

MetalRulez15

New member
אני מתנגד!

אוקיי.. ועכשיו אקרא את הודעתך..
א. גראס פוגע בזיכרון לטווח קצר באופן זמני בלבד, ולא הורג אף תא אפור! ב. לא ידוע לי על זה, גראס לא אמור לגרום נזק בלתי הפיך(כמובן, אם לא מפילים 50 ראשים ביום.. או מעשנים ג'ויינטים כאילו אין מחר) לאף איבר חוץ מלריאות ולסרעפת(סרעפת כן?). ג. ההתמכרות לגראס היא נפשית בלבד!(וכשאני אומר גראס, אני מתכוון גם לחשיש), וכמובן שכל התמכרות פוגעת, אבל מה זה אומר, שעלינו לאסור סקס בחוק?. ד. סמים זה רע! אבל אלכוהול, סיגריות והשטן זה יותר רע. אה סליחה, סיגריות ואלכוהול זה יותר רע, השטן פשוט לא קיים.

למבדה

New member
השטן נמצא בתוכך../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif

1.את כל מה שאמרתי, אמרתי ממה שאני זוכרת שאמרו לי כך שאין לי ידע מבוסס מספיק בשביל להתווכח איתך (וגם אין לי כוח לחפש איזו אסמכתא..), אבל אני בטוחה שזה רע (אמא אמרה. וגם בבי"ס אמרו. ואני ילדה טובה, אני). 2. האם אתה מנסה לטעון שהתמכרות נפשית היא התמכרות קלה יותר מהתמכרות פיזית? 3. אלכוהול וסגריות רעים יותר מסמים? ...דווקא רעים באותה מידה, לא? 4. כן, אנחנו בפורום אתאיזם ודת אז..: בטח שהשטן קיים!

MetalRulez15

New member
אמאל'א, שטן! ../images/Emo5.gif

1. את לא ילדה טובה, השטן נמצא בתוכך
. וזהו שזה לא כזה רע, אבל זה קצת רע. לא יותר רע מסיגריות!(אפילו פחות). 2. ההתמכרות הנפשית לגראס היא קלה יותר מכל התמכרות פיזית!(אבל זה די סובייקטיבי...). 3. אוקיי, אלכוהול באותה מידה(למרות שהוא ממכר פיזית.. אבל לא קל להתמכר אליו, והוא לא מזיק בכמויות סבירות), אבל סיגריות הרבה יותר!!! מבחינת מקרי סרטן הריאות אין מה להשוות בכלל, סיגריות הרבה יותר מסוכנות, כי הן באות בכמויות עצומות. וניקוטין זה סתם ממכר פיזית! 4. אנחנו בפורום אתאיזם ודת, ולא בדת ואתאיזם, לכן: ברור שהשטן לא קיים!

למעלה