כוחה של תפילה ושל מצווה

Uranium

New member
גפ אתה שולל ישר....

את זה שהתפילה לא משנה... אל תגיד לו שהוא שולל את זה שהתפילה עוזרת כשאתה שולל ישר את זה שהתפילה לא עוזרת....

אני זה ששולל

הינה עכשיו אתה ברגע זה אמור לראות משהו אני צודק? אבל במקום לפתוח קצת את הראש אתה יושב כאן וממשיך לכתוב לי את ההודעות וממשיך לשלול את הכל נ.ב זרת הודעה שרקUranium יבין אז אל תשברו את הראש יותר מידי

Uranium

New member
אני לא שללתי עד עכשיו אפילו....

משהו אחד שאמרת.... אני פשוט הצבתי את המצב שלו במצב שלך, ואתה ישר טוען שהוא שולל ואתה לא..... אז תסתכל על עצמך קצת! איך אתה מעיז לשפוט אנשים בפורום ולא מסכים לקבל את השיפוט שלהם לגביך? אתה מגיב מה שאתה רוצה ואומר לאנשים לא לשפוט אותך כשאתה עדין לא יודע לקבל את השיפוט של אחרים! יש לך הרבה טענות טובות שגורמות לפתיחות מצדדים אחרים בפורום, אבל כל עוד אתה לא יודע לקבל שיפוט של אחרים אליך ואתה חושב שאתה צודק ואנחנו לא, אז באמת כדאי שלא להתייחס אליך בפורום הזה.... ואני אף פעם לא אמרתי את זה למישהו בפורום כלשהו....

Uranium

New member
בהודעה הפרטית....

גם לא שללתי כלום, אני הסתכלתי ועניתי מה שאני חושב, זה שאני לא חושב שזה נכון זה לא אומר שאני "שללתי" את זה... אל תצפה שאם תראה את זה למישהו הוא יגיד לך ישר שזה נכון.... כשאתה אומר לא להסתכל על דעות קדומות זה לא אומר שעכשיו כולם יתחילו לענות לך כמה אתה צודק.....

Uranium כנס

אתה היתיחסת רק לקישור האחד שנתתי לך שאתה יכול להמציא מלא דברים עליו למרות שזה באמת נס שהרופאים לא האמינו שזה יקרה אבל זה קרה כנגד כל הסיכוים אתה טענת דברים כמו שכולם מבריאים מסרטן ושטויות למינהם פעם עברתי בהודעות בוואלה וראיתי איזה חילוני אחד שטען שכל זה היה מבוים בכלל הכל כדי להכחיש את האמת מה עם הקישור השני אה את זה אין למדע שלך דרך להסביר את זה זה נקרא נס אמיתי והאמת היא שאיו לך דרך להכחיש את זה כי זה באמת מדהים

meindelbium

New member
מסכים איתך אורניום

מעולם היו הדתיים מסוגרים כיום, הם עוד יותר תבדלים-בשיטות רבות ומתוחכמות, חבל שתיחכום זה ייעלם עם השנים מאחר והם שוללים מחשבה חופשית, וכמו שאמר קודמי, כל סימן לבינה, ולכן גם אני בז לכך! אני חושב שצריך לעשות בר מצווה כדי לשמור על זהות כעם-לא כי אלוהים ייראה דווקא אותי מכל ה-6000000000 אנשים ויוקיר אותי ואת משפחתי על כך אני לא רואה את אלוהים מוציא איזה שפן מהכובע ומפתיע אותי

תום30

New member
שלילה=אי הוכחה.

לא?! ואגב..אני להבדיל ממך סומך על האינטלגנציה של האנשים כאן שרואים בכל התהליך של הטענות - מול השאלות שמעלים חברי הפורום את האמת שמתאימה להם. אתה פשוט מחפש אולי כאלה שנוחים להיות מושפעים...או כאלה שלא יודעים לשאול. אגב...אנחנו לא "ממציאים כאן דברים"! אנחנו מבקשים אישוש לכל טענה ולכל סיפור, כך שאולי מי שחושש מלהביא סיפורים "אמיתיים" חושש בגלל ה"אמת" הנמצאת מאחוריהם. יום טוב

Uranium

New member
ציטוט נחמד.....

"Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer." - - anonymous

MetalRulez15

New member
החשיבה שלך כל כך מוגבלת, שזה מדהים!

(ואת זה אני אומר אחרי שקראתי את כל השירשור בתוספת התגובות שכתב לי בשירשור אחר). כמה סיפורים על ניסים רפואיים לא מוכיחים כלום. אתה מאמין בכל מה שמספרים לך? האם אתה חושב שלא מתרחשים ניסים רפואיים בעולם גם בלי קשר לרבנים למינהם? האם בדקת בעצמך מה אחוז האנשים שנרפאו מכל הברכות של כל הרבנים הללו? הרי גם אני יכול לברך אלף אנשים ב"ברכת האתאיסט"(ברוך אתה ---- שהכל נהייה בדברו, הוא יוצר ---- וגם יצר את ---- ועכשיו הוא יגרום לך להירפא, אמן(ון יצחק מדבר שטויות)), וברור שלפחות אחד מהם יודגדר כ"נס רפואי". תביא מחקר רציני ונדבר(וכן, קראתי את מה שלו צה כתב-תביא מחקר רציני שחזרו עליו). ולמה במסר פרטי? תציג פה, מה אכפת לך אם חלק רוצים "לשלול מראש"(אם אתה אומר..
) את הטענות שלך? ואני מבקש ממך שוב, תנסה קצת לפתוח את הראש... אתה לא מדמיין לעצמך כמה הדברים שאתה חושב שהם מובנים מאליהם תלושים מהמציאות.

Uranium

New member
לי היה ויכוח איתו בהודעות פרטיות...

הצלחתי להעתיק קצת מההודעות הפרטיות, אבל זאת לא ההתחלה, אז אני יספר לכם מה קרה בהתחלה לפני שתתחילו לקרוא את ההודעות הפרטיות.... התחלתי לדבר איתו על הניסים והוא אראה לי את הניסים עם הילד שהבריא והאישה שהצליחה להוליד.... ואז עניתי לו שהרבנים האלה רק עושים כסף ולפעמים הם שוכחים להראות כמה ניתוחים שעשו בקלטת, כי הם רוצים שתיקנה את הקלטת, ותאמין ותקנה מהם ברכות, אז לא יגידו לך שגם הרפואה עזרה!, ואני בטוח שהרפואה היא העיקרון שהציל אותם! והתפילות רק הביאו כח רצון, ואז הוא ענה לי שלא חשוב כמה ניסים הוא יביא לי, אני לא יאמין,ואני דופק את הראש בקיר בזה שאני לא מאמין לניסים האלו! ואז עניתי לו.... תתחילו לקרוא מהסןף ללמעלה כי ככה זה העתיק את זה...... הסוף -------------------------------------------------------------------- בטח שאני יודע מה אני רוצה.... לא להיות משועבד למי שעשה אותי, כי גם להורים שלי אני לא משועבד, אני רוצה חופש, בשבילי אלוהים הוא כמו אבא, אחרי גיל הבגרות של העולם הוא עזב ומת! ========================================== הודעה מ: מלך החיות2 אל: Uranium תאריך: 29/06/2003, שעה: 17:23:40 אצה אתה רציני? אם הית רואה אותו והוא היה מתגלה אליך גם אז לא הית מאמין בו אם כן אז אתה לא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך ========================================== הודעה מ: Uranium אל: מלך החיות2 תאריך: 29/06/03, שעה: 17:12:10 אני רוצה להגיד לך קודם כל שהמטרה שלך פה זה לא לגרום לאף אחד להאמין..... וגם כשיקרה לי נס אני לא יאמין באלוהים כי אני יאמין שזה בזכותי והסביבה הסובבת אותי, האנשים שאוהבים אותי..... וחוצמזה אם אתה רוצה לראות את זה ככה, אז רק שתידע שגם אם אלוהים היה בא ואומר משהו אז עדיין לא הייתי מאמין בו, אני חושב דווקא שהוא צריך להאמין בי, שאני חי כמו שצריך ולא פוגע באף אחד, אני לא רואה את התורה כמושיעתי, אני רואה את הסביבה שלי ואת המוח שלי כמתפקדים על העולם הזה, ולא ספר חוקים אחר..... ========================================== הודעה מ: מלך החיות2 אל: Uranium תאריך: 29/06/2003, שעה: 16:52:01 אני רואה שאתה לא תאמין באלוהים ובניסים רק אם יקרה לך נס וגם זה עוד לא בטוח ========================================== הודעה מ: Uranium אל: מלך החיות2 תאריך: 29/06/2003, שעה: 16:08:00 שמע לדעתי אתה זה שדופק את הראש בקיר... אתה זה שמנסה להראות לי ניסים ואני זה שמפריח לך אותם, ולך קשה להתמודד אם זה... אמרתי לך כבר שתתחיל להסתכל גם על זה שלאחרים יש צד אחר..... אני גם יכול להראות לך מאה אלף ניסים שקרו בלי אודות הרבי הזה ובלי אודות הדת... ויש עוד חמש מאות אלף אנשים שיכולים להפריח את ההוכחות האלה ועוד מיליון ניסים של הנצרות והאיסלאם שאומרים שזה בזכותם, כל אחד יכול לראות משהו כנס ע"י תפילה, כל דבר יכול להיות בזכות משהו, אבל אני לא חושב ככה, נאי חושב שזה רק פסיכולוגי, ומה שבאמת תלוי כאן זה כח רצון, אני יכול לתת לך גם נס אישי פרטי שלי מהמשפחה.. שהרב אמר שם הם לא יעשו ככה וככה הניתוח לא יצליח והם לא עשו והוא כן הצליח, אז מה הבעיה?? ניסים תלויים בך לא באף אחד אחר... ואם אתה רוצה שאני יגיד לך משהו, דווקא יש משהו קטן שאני מאמין בו.... אבל זה משהו שנותן לי יותר שמחה, אני לא מסמתמך עליו.... ========================================== ההתחלה

MetalRulez15

New member
מלך החיות2...

כבר אמרתי לך מה דעתי לגבי ה"ניסים" שאתה מתאר. אתה משולל כל חשיבה ביקורתית! תחשוב קצת, אם לרבנים הללו יש כ"כ הרבה כוחות ריפוי, למה הם לא הולכים לעבוד בבית חולים, כמה שעות בכל יום? הרי הצלת חיים זה אחד המעשים הכי טובים שיש... אז למה באמת לא? אולי משום שהם רמאים ושרלטנים? ואני מבקש ממך לקרוא את ההודעה שלי(בשירשור הזה בתגובה להודעה הראשית) כמה פעמים, ולנסות לחשוב בהגיון על מה שכתוב שם...

לרבנים אין כוחות ריפוי

כאן זה לא סין אלוהים הוא רופא החולים הוא היחיד שיכול לעזור לבן אדם שבמצוקה ושהבן אדם בצרה הוא פונה אל האלוהים שיעזור לו ולא אל רבנים

Uranium

New member
אהה........

אלוהים חזר????? לא ידעתי..... כנראה אני לא בעניינים! חבל, תגיד, אלוהים גם עושה לפעמים סדנאות בבית, כי יש לי שיחה ארוכה איתו..... אולי הרבי יכול לבקש ממנו בשבילי הזמנה? ודרך אגב, הסינים בינתיים מרפים בכוחות עצמם ללא אלוהים, אלא בעזרת הטבע ומצליח להם יותר ממה שאתה חושב. אחרי שושלת מפוארת של 7000 שנה הם נהיו די חכמים!!!!

MetalRulez15

New member
תהייה החלטי אריה!

או שאלוהים עוזר לאדם ישירות דרך תפילות ואז הסרטון שצירפת פה לא שווה כלום, כי הוא בזכות רבנים, או שאלוהים עוזר לאדם דרך רבנים. תחליט! וחוצמזה, עדיין לא הוכחת כלום! אמרתי לך להוכיח בצורה סטטיסטית, ועוד לא הוכחת.

כל הדרכים מובילות לרומא

כל הדרכים מובילות את האלוהים אם זה בדרך רבנים או בדרך אנשים אתה לא בא אל הרב ואומר לו תרפא אותי אתה בא אל אלוהים ואומר לו תרפא אותי

למעלה