לי היה ויכוח איתו בהודעות פרטיות...
הצלחתי להעתיק קצת מההודעות הפרטיות, אבל זאת לא ההתחלה, אז אני יספר לכם מה קרה בהתחלה לפני שתתחילו לקרוא את ההודעות הפרטיות.... התחלתי לדבר איתו על הניסים והוא אראה לי את הניסים עם הילד שהבריא והאישה שהצליחה להוליד.... ואז עניתי לו שהרבנים האלה רק עושים כסף ולפעמים הם שוכחים להראות כמה ניתוחים שעשו בקלטת, כי הם רוצים שתיקנה את הקלטת, ותאמין ותקנה מהם ברכות, אז לא יגידו לך שגם הרפואה עזרה!, ואני בטוח שהרפואה היא העיקרון שהציל אותם! והתפילות רק הביאו כח רצון, ואז הוא ענה לי שלא חשוב כמה ניסים הוא יביא לי, אני לא יאמין,ואני דופק את הראש בקיר בזה שאני לא מאמין לניסים האלו! ואז עניתי לו.... תתחילו לקרוא מהסןף ללמעלה כי ככה זה העתיק את זה...... הסוף -------------------------------------------------------------------- בטח שאני יודע מה אני רוצה.... לא להיות משועבד למי שעשה אותי, כי גם להורים שלי אני לא משועבד, אני רוצה חופש, בשבילי אלוהים הוא כמו אבא, אחרי גיל הבגרות של העולם הוא עזב ומת! ========================================== הודעה מ: מלך החיות2 אל: Uranium תאריך: 29/06/2003, שעה: 17:23:40 אצה אתה רציני? אם הית רואה אותו והוא היה מתגלה אליך גם אז לא הית מאמין בו אם כן אז אתה לא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך ========================================== הודעה מ: Uranium אל: מלך החיות2 תאריך: 29/06/03, שעה: 17:12:10 אני רוצה להגיד לך קודם כל שהמטרה שלך פה זה לא לגרום לאף אחד להאמין..... וגם כשיקרה לי נס אני לא יאמין באלוהים כי אני יאמין שזה בזכותי והסביבה הסובבת אותי, האנשים שאוהבים אותי..... וחוצמזה אם אתה רוצה לראות את זה ככה, אז רק שתידע שגם אם אלוהים היה בא ואומר משהו אז עדיין לא הייתי מאמין בו, אני חושב דווקא שהוא צריך להאמין בי, שאני חי כמו שצריך ולא פוגע באף אחד, אני לא רואה את התורה כמושיעתי, אני רואה את הסביבה שלי ואת המוח שלי כמתפקדים על העולם הזה, ולא ספר חוקים אחר..... ========================================== הודעה מ: מלך החיות2 אל: Uranium תאריך: 29/06/2003, שעה: 16:52:01 אני רואה שאתה לא תאמין באלוהים ובניסים רק אם יקרה לך נס וגם זה עוד לא בטוח ========================================== הודעה מ: Uranium אל: מלך החיות2 תאריך: 29/06/2003, שעה: 16:08:00 שמע לדעתי אתה זה שדופק את הראש בקיר... אתה זה שמנסה להראות לי ניסים ואני זה שמפריח לך אותם, ולך קשה להתמודד אם זה... אמרתי לך כבר שתתחיל להסתכל גם על זה שלאחרים יש צד אחר..... אני גם יכול להראות לך מאה אלף ניסים שקרו בלי אודות הרבי הזה ובלי אודות הדת... ויש עוד חמש מאות אלף אנשים שיכולים להפריח את ההוכחות האלה ועוד מיליון ניסים של הנצרות והאיסלאם שאומרים שזה בזכותם, כל אחד יכול לראות משהו כנס ע"י תפילה, כל דבר יכול להיות בזכות משהו, אבל אני לא חושב ככה, נאי חושב שזה רק פסיכולוגי, ומה שבאמת תלוי כאן זה כח רצון, אני יכול לתת לך גם נס אישי פרטי שלי מהמשפחה.. שהרב אמר שם הם לא יעשו ככה וככה הניתוח לא יצליח והם לא עשו והוא כן הצליח, אז מה הבעיה?? ניסים תלויים בך לא באף אחד אחר... ואם אתה רוצה שאני יגיד לך משהו, דווקא יש משהו קטן שאני מאמין בו.... אבל זה משהו שנותן לי יותר שמחה, אני לא מסמתמך עליו.... ========================================== ההתחלה