כוחה של תפילה ושל מצווה

MetalRulez15

New member
שיןשיןשיןשין

טוב. ושביעיסטית זאת באמת מילה מצחיקה. אני אוסר עליך את השימוש בה, בשם האל הגדול והנורא.

meindelbium

New member
תמשיכו את זה עוד קצת

תיכף מרוב הודעות לא קשורות זה כבר יהיה איזה מילה בשורה....

MetalRulez15

New member
הודעות לא קשורות? ../images/Emo12.gif

הידעת? אם לא הגעת לירח בגיל 21 כנראה שלא תגיע אליו אף פעם.

meindelbium

New member
האסטרונאוט הכי צעיר שהגיע לשם

נראה לי כפול מזה בגיל.... וכן סמים זה לא קשור לפורום אתאיזם

afon

New member
איזה כיף שאתה לא מאמין בנשמה!

אתה כותב שההתמכרות היא נפשית נכון? נתון הנפש נמצאת באזורים במוח כי אין דבר כזה נפש נתון מכאן נובע התמכרות=נפש=מוח הצבה מכאן נובע שהתמכרות היא פגיעה באזורים במוח! מש"ל הצלחתי לא?

Lu Tze

New member
המח אפור, לכן התאים אפורים.

בנוגע לעניין הגראס. אני לא קראתי אף מחקר בנושא, אבל אני די בטוח שכל סוג של עשן שאתה כמניס לריאות שלך, לא עוזר להן לפעול.

למבדה

New member
המוח אפור?

אז למה ב'צבי הנינג'ה' ציירו אותו ורוד? הם שיקרו לי?!

Lu Tze

New member
אה... קרנג... הוא חייזר, ולא רק

שהוא חייזר, הוא עוד חייזר מימד אחר. זה לא נחשב.

meindelbium

New member
קשה מאוד להבין אותך

כיצד אתה טוען שתפילה ואמונה הן האמת? יש לך הוכחות כמו שלמדע יש? משגע אותי איך מאמינים ישר טוענים שהם אומרים את האמת! תעצרו ותבדקו... האם זאת האמת לאמיתה? כיצד אתם יועים? האם אלוהים באמת אוצה שתהיו דתיים? מה הם כל החוזרים בשאלה? האם אלוהים רוצה את זה? כשתהיה לך ולכל הדתיים תשובה על זה אני מתחרד

afon

New member
בדיוק!!!!

זו הבעיה שדתיים לא שואלים שאלות שקשה לענות אליהם הם לא מפקפקים בכלום ואם הם כן אז סותמים את פיהם!!! והחלק הקטן שמוצא את האמת וחוזר בשאלה

מספיק להכחיש ניסים

לכל דבר שקורה ובאמת אמיתי ומדהים אתם מנסים למצחא לו סיבה הגיונית ואם אתם לא מוצאים אתם ממציאים סתם דברים אז די מספיק זאת האמת אתם צריכים להשלים עם זה יש אלוהים והוא רופא לכל החולים אין מה לעשות רוצה להבריא? תתיתפלל אליו הוא היחיד שיכול לעזור לך

כי אתם שוללים הכל

ולא מוכנים לפתוח את הראש קצת אתם חושבים שאמנון יצחק הוא איזה נוכל כי זה מה שמספרים לכם ואתם מקבלים את זה אתם לא הולכים ובודקים אם אמנון יצחק נוכל ושפל ורשע אז למה הוא מחזיר כל כך הרבה אנשים בתשובה ואתם נורא פוחדים ממנו

למעלה