כולי אש ועצבים

כולי אש ועצבים

חלקכם יודע שאני עוברת ימים קשים ואפילו קצת חולה. נשכבתי לישון עם כאב ראש אחרי שחילקתי כאן בירות,והתעוררתי לפני כמה דקות אחרי שצילצול החריד את אוזניי. כן חצות והחרצוף הרע והמרושע מתקשר לדבר עם אביו. אלף פעמים אמרו לו לא להתקשר לטלפון המרכזי של הבית שמצלצל רק ליד האוזן שלי,ואם יש לו משהו דחוף שיצלצל לאביו החי ומתגור בחדר אחר ,ישירות לפלאפון. אך המרושע חוזר על התרגיל בתמימות אופיינית ומצלצל בלי בושה ישר לטלפון שליד מיטתי. התפרצתי בעצבים קללות ודמעות ואני בהזדמנות חגיגית זאת משתפת גם אותכם. הסיוט שחוזר על עצמו והפך גיהנום הביא אותי להחלטה שאני עוזבת,זהו נשברתי סופית. הודעתי לתור שבתחילת החודש הקרוב אני עוזבת. והנה לכם רק דוגמה קטנה לחיים המורכבים שלי למעלה מעשר שנים.

../images/Emo24.gif

את בטוחה שאת מתכוונת לתת לחרצוף להפריד בינך לבין התור? לא עדיף לתת לתור לטפל בזה? אני בטוחה שהצטברו אצלך עוד דברים מלבד המקרה הזה...
מה יהיה עם פיצית? הבנתי נכון, לעזוב משמעו להתגרש?

הבנת מצויין פרי יקרה

איזה כיף שאת כאן,הרגשתי שאני חייבת לדבר קצת. התור לא מסוגל לטפל בבנו,המקרה הזה חוזר על עצמו כמה וכמה פעמים שלא לדבר על כך שכמעט כל צהרים הסיפור חוזר על עצמו,גם עכשיו התור התנצל בשם בנו.יקירה אין לזה שום משמעות ,העובדות מדברות בעד עצמן,שמעתי לא פעם איך התור מדבר עם החרצוף ולכן אין סיכוי שהחרצוף יפסיק.מאז היה קטן ידעתי שהוא מגעיל,עושה דברים כדי להכעיס ולגרום למריבות. כן ,הפעם זה סופי,ונכון שיש עוד מליון סיבות.

יונתי...

הלוואי והיתה אפשרות לבת להתגרש מהוריה. הייתי בורחת מהחיים המזוויעים שיש לי כאן בבית אילו רק היה לי לאן ללכת... הלוואי, ובת זוגתו של אבי הייתה חושבת כמוך. ממזמן אנחנו היינו עושים לה את המוות וכך היא הייתה מתעופפת לה. (לא מתאים לי מה שאני כותבת כאן, בכל זאת מאוחר אני עייפה ומתוסכלת ממה שהולך איתה כאן, בבית.) האם שווה התייחסותו של החרצוף בכדי שתעזבי? קראתי במאמרים כי הוא גר עם אחיו ועם אמו הביולוגית האם עד כדי כך הוא משפיע עליך? את מתכוונת לתת לו לנצח? להשיג מבוקשו? את מוזמנת לכתוב מה עוד גרם לך להגיע להחלטה הקשה הזו.

לא מדוייק

החרצוף עבר לפני חודש לגור מעבר לרחוב אצל אחיו,אמא אין לו כבר למעלה מ-13 שנים. אני גידלתי אותו מגיל 5. כן הוא מנצח זה נכון,אבל אני המנצחת הגדולה,תאמיני לי שאם היה לו אבא נורמלי הילד הזה לא היה מעיז להציק לי כל כך הרבה שנים ללא תגובה. צר לי לשמוע שאת סובלת,אך כרגע אין לי את היכולת לתת לך טיפ,בואי לגור איתי,תאמיני לי שכל הילדים של החברות שלי מתות להתחליף אותי באמא שלהן... רק החרצוף הרשע הזה,לא מוכן לפתוח את הלב,אחרי כל השנים הוא מקיא בלי סוף.

התור שלך

מזכיר לי את אבא שלי. אם הוא היה יודע כיצד להתמודד עם הסיטואציה אליה בת זוגתו הכניסה את כולנו בנוגע למיכאלה היום הייתי יכולה לבלות איתה גם לבד. אני בטוחה שיש לך הרבה מה להעניק

כיצד קרה כי

הוא מתנהג אליך כך? האם מאז היותו בן 5 הוא התנהג בצורה כזו אם שהתקלקל עם השנים? ואם התקלקל עם השנים יש לך מושג מה גרם לקילקול? כיצד מערכת היחסים שלכם נבנתה מאז היותו בן 5? כיצד היא הייתה בהתחלה? לאילו כיוונים היא התפתחה?

פרי

הילד הזה התקבל אצלי כמו נסיך,ריחמתי עליו וטיפלתי בו יותר מבכל ילד אחר שלי,אך הוא לא רצה ,הוא לא איבד את האבל כי אבא שלו לא דיבר על המנוחה והיא הפכה לצל בבית,הילד לא רצה לאהוב ולקבל אותי מפני שחשש לאהוב ואחר כך להיפגע,ילד בן חמש שאימו משאירה אותו לבד ומתה,סוגר את ליבו,ואני נלחמתי ורציתי לתת לו להרגיש כמו ילד שלי,התור עבד ועובד עד היום כל השבוע כולל בשבתות וחוזר מאד מאוחר,אני טיפלתי בחרצוף ודאגתי לכל מחסורו,הוא מעולם לא קיבל מאביו מתנה ליום הולדת ואביו אף לא השתתף בשמחות כולל מסיבות בית ספר.אני מילאתי את מקומו וכל מה שיש לילד הזה עד היום הוא ממני,אך הוא לא רצה לתת בחזרה,רק דחה ודחה. וככה חלפו השנים והמרחק גדל והפגיעות הפכה חלק ממערך חיינו. עם השנים היחסים הפכו קשים ביותר,כבר חצי שנה אנחנו לא מדברים בכלל. לסיכום היחסים לא התקלקלו,הם אף פעם לא היו הדדיים.

בדיוק שנה

לא דיברו איתו,והוא היה חולה ביותר ,אני טיפלתי בו יומם וליל,היו לו חלומות זוועה ואני ישבתי ליד מיתתו ודאגתי להרגיע. לפני חצי שנה באחת המריבות אמר החרצוף לאביו,מעולם לא היית לי אבא,אני לא יודע כלום על אמא שלי,חוץ מלענות על הצדדים הטכנים אתה פשוט כלום. ותאמיני לי הוא צדק. גם אני יודעת מעט מאד על המנוחה,ובעיקר מסיפורים מסביב ומעט כתובים שמצאתי.,עד לפני שנה אפילו לא ידעתי במדוייק איך היא נפתרה?

יונה לנשום עמוק לא לצאת עם החלטות

חפוזות בטח לא כשעבנים עייפים ומאוכזבים חכי חשבי אולי מחר יראו הדברים קצת אחרים אילנה

לא ידעתי שכך הדברים...

חשבתי בגלל הקשר הילד לא ספרת שיש בעיה עם הבן זוג אז מה עשית שם עד עכשיו? אילנה

אני עדיין חושבת שאפשר אחרת

יונה יש לך כוח למצוא משהו אחר והבעיות שלו למה לא לנסות לפנות ליעוץ או לנסות דרך אחרת בכל מערכת יש את הבעיות שלה וכאן בפורום את קוראת כמה הרבה עדיף להתמודד עם מה שכבר מכירים חשבי בשנית אילנה

למעלה