כולי אש ועצבים

אילנה

את באמת חושבת שחשבתי רק פעם אחת? את מאמינה שיש דבר כזה? את באמת חושבת שאנשים בגילי הם חסרי אחריות? את חושבת ששולפים ברגע אחד וזהו? תהיי רצינית ותלמדי להיות מעט אמפתית,את לא היחידה כאן עם נסיון חיים,ואת לא היחידה שרוצה טוב...

יונה יקרה...

אני מבין לליבך אני מבין את התגובה ומאופו זה בא.. היא קיצונית, והיא הכי קלה לעשייה, והכי הכי הכי כואבת.. יש עוד דרך?? אולי מטפלת זוגית שתעזור לפרום את פלונטר הזה? הצבת תנאים וגבולות ברורים תראי לא ניתן להתעלם מזה שאהבה גדולה כלפי החרצוף אין לכם האחד לשני לכן התגובות הם חריפות וקיצוניות ללמוד להתעלם ,ללמוד לפתח את מגננת האדישות רוצה לשאוג לך שעדיין לא מומשו כל הדרכים לאיחוי הקרע ,להצלת הנישואים אז אנא ביחרי בדרך הקשה לנסות ולשמור על הקיים לפני שמפרקים (ואגב לימדי להתעלם מתגובות לא לעינין..מאנשים וירטואלים...)

yaeli4

New member
יונה יקרה ואהובה../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

צר היה לי לקרוא הבוקר את השרשור הזה וכואב לי בשבילך. יודעת על כל מה שאת עוברת, ואני רוצה לחזק אותך כי אוטוטו תתחיל דרך חדשה ומוארת בשבילך. אוהבת אותך,

יעלוש../images/Emo24.gif

תודה מתוקה,כיף לקרוא את הבנתך,והעיקר שאני לא צריכה להתאפק יותר ,והכי חשוב אולי החיוך ישוב לפרצופי . גם אני אוהבת

yaeli4

New member
יונתי האהובה והעצובה../images/Emo25.gif

תמיד לצידך. באש ובמים. אוהבת,

אריה יקר

תודה על תגובתך בשתי מילים ,העניין סגור. צדקת אין כאן אהבה יותר,ולא רק לחרצוף. אגב אתה יכול להתעלם משריקה במשרוקית באוזן כשאתה ישן? אני לא. בכל אופן המון תודה על הרצון הטוב והכוונות הטהורות

יונתי , למה ../images/Emo35.gifלמה ../images/Emo35.gif

אני מנסה בדרך שלי להרגיע, לעזור, לעצור את מספרת שאת בשעת כעס עצבנית, עייפה, חולה אני קוראת ממך שהעצבים שלך מהחרצוף, מהיום ראשון שאני בפורום כעסים, תאורים, איחולים, רחמים עצמיים, לעולם לא קראתי שיתוף שיש לך בעיות עם בן זוגך לכן אמרתי לך חשבי שוב ואל תמהרי אבל את בחרת לראות גם את אלה הדברים לא לרוחך ואני שואלת עד כמה יכול אדם לראות ולהפוך כוונות מה אני צריכה שאת או אחרת תעיר את תשומת ליבי אני בחיי לא מרחמת על אנשים כמוך ולא כמו יעל מה לעשות לא כולנו יודעים להגיד את המילה הנכונה במקום הנכון כל אחד וציפיותיו ורגשותיו אני ישבתי כאן בלילה, מנסה להתייחס לכאבך ואת בוחרת לצלוב, אם היה לך טיפה רגש בלבבך לא היית מוציאה את אלה המילים ולמען האמת לא מגיעה לך אמפטיה כי לא זלזלתי בכאבך רק ניסיתי לעודד חבל הייתי אומרת לך הרבה דברים על הדרך שאת חייה אך מיד היית מפרשת זאת כבקורת אני עזרתי להרבה מאוד אנשים בחיי טפלתי בהרבה בעיות לא אני לא רופא ולא אחות אך יש לי נסיון, הדרך שלי שונה משלך להיות נחמדה לשלוח נשיקה זו בעיני לא עזרה את חושבת שאת צודקת קומי וצאי מאלה החיים אני מאחלת לך הצלחה וחיים מאושרים בכל בחירה שתעשי אך למדתי בחיי שאם בורחים ולא מתמודדים אותה בעיה תחכה לך במערכת הבאה אותה הגברת בשינוי הדרך טוב נראה לי מיותר אני ממך שונה כן התאכזבתי מגישתך והערכתך לנסיון שלי לבוא לקראתך אך זאת בחרתך לנהוג כך באנשים סביבך שיהיה לך יום טוב אילנה

אילנה

את מבינה הכל ,רק דבר אחד לא. אם אני כותבת שאני כואבת והחלטתי לעזוב,אני לא מחפשת שיערערו את החלטתי,אני אחראית מספיק כדי לקחת אחריות על חיי וחיי ילדיי ,לא אורזים מזוודה ברגע ולא שוברים מערכות יחסים כשטוב. לפני שאת שואלת שאלות שופטת או מבקרת ,או רוצה לעזור תתאימי את עזרתך למטופל,לא כולם זקוקים לאותו הטיפול,לא את כולם צריך לשלוח לייעוץ זוגי, עניתי לך אמש בסבלנות למרות שהייתי בשיא הכאב וההתרגשות,את בוחרת להתעלם מכך,את אומרת שאת מבינה את כולם,אך מישום מה כאן זה לא בא לידי ביטוי. כשחברה פונה אליך ושואלת אותך מה את מציעה ? או מה לעשות? יש מקום לתת רעיונות,כשאני כותבת שזאת החלטתי ,אין מקום לתת עצות,יש מקום להיות אמפתי....ולהגיד בהצלחה. צר לי שהתאכזבת ממני אבל אם היה לך את היכולת לעצור רגע וגם לחשוב על הצד השני היית מבינה ,שלא תמיד הרצון הוא בפיתרונות ,לפעמים רק הקשבה או חיבוק,כן לפעמים רק חיבוק.ואם את זה את לא מבינה זה ממש חבל. יום נפלא

אילנה

מצידי כל העניין סגור,בבקשה אל תפתחי את העניין,ואם כן,אבקש מרולן למחוק את כל השרשור. תודה

לא לפני ...

יונה על מה את מדברת לעזאזל איזה שיפוט? ואיזה ביקורת? מעניין אני לא היחידה שהיציעה לך לפנות לייעוץ אך בחרת רק לי להעיר ולתקוף אני המומה כמה יכול אדם לסטות, ולהחפיש חבל לי זה לא משנה אך אם טוב לך לטפוס אותי שעיר לעזאזל לפחות בזה אני עוזרת לך נו.. תמשיכי לזרוק עלי את האש שבך לפחות עשיתי היום מצווה אילנה

oehhe

New member
שלא על דעת רולן

יונה יקרה אם יש משהו שאנחנו הקטנים והרחוקים יכולים לסייע לך בו, אנא גלי את אזנינו. oehhe יש לי שובך

לא קטנים ולא חוקים

ענקים אתם כמה חדרים בשובך? אני+3 גוזלים, יש מטבח? ואיך השכנים? אוהי ,איש יקר ומצחיק אתה. תודה מכל הלב

עלמה 3

New member
יונתי... תמתי... צחורתי... יקרתי|חי

בימים אלה, לאחר שלקחת החלטה - מה שנותר לי זה לחזק את ידייך את נפשך את רוחך, את נשמתך....... " יונה מגיע לך לחיות - והגיע הזמן "
אני איתך, מחזקת אותך בכל החלטה שתקחי ותבחרי
זכרי - "דלת נסגרת - דלת נפתחת " עלמה

rolan

New member
יונה יקרה שלי

תומכת מחזקת אוהבת אותך!!! אוהי כתב שלא על דעתי אך זו גם דעתי... את יודעת שאנחנו כאן כדי לעזור ב ה כ ל רק תצייצי אההה סליחה יונה הומה לא מצייצת

חחחחחח מצייצת הרבה.

רולן חשבתי שאת עסוקה,השיחה איתך חיממה את ליבי... תודה על כל המילים,תודה על העידוד ותודה על כל התמיכה והעזרה,את לא רק כחולה את חברה מהנשמה ואולי קצת אמא יקרה ,שלפעמים כה חסרה. אוהבת ט.

oehhe

New member
לכשתתאוששי אולי רולן תוכל לתרום לך

את האקס אבא דוב oehhe כי את ה X שלי בטח לא תרצי

דובים ויונות?

שילוב מעניין
אוהי,אני ממש לא בקטע ועדיין לא עוברת לשכנים גרושים גרושות... אצלי כשדלת נסגרת אני לוקחת זמן לשאול שאלות ומחפשת את התשובות,מאבדת טוב טוב את האבל ורק כשהלב בריא,הוא כבר ימצא לו בן זוג יון לבן וטוב... לגבי האקסית שלך ,צדקת זה ממש לא הקטע אבל אולי ישנן שכאלה שזה מתאים להן,תפרסם במדור שידוכים... בוווווווו

עלמתי יקירתי../images/Emo51.gif

אכן העידוד העלה בי חיוך וחיזק ומחזק את נפשי. לא כל יום מוצאים חברים כל כך תומכים ומבינים שברגע הנכון נותנים בדיוק מה שצריך. תודה מכל הלב,ובהזדמנות זאת,גם לך אשת המורכב מזל טוב,והרבה הרבה שנים של אושר וזוגיות טובה אוהבת אני

למעלה