כולי אש ועצבים

תמרי30

New member
יונה יקרה ועצובה בוקר טוב

פתחתי את המחשב בשמחה ונכנסתי לפורום לראות מה התחדש מאתמול וקראתי את הודעתך ואני עצובה עבורך , אין לי עצות ויש לי תחושה שאת כבר החלטת את החלטתך מה שנותר לי הוא לחזק את ידיך ושלוח לך
תומך . מקווה שתעשי את הדבר הנכון ביותר עבורך והכי חשוב שתהיי מאושרת .

תמרי ../images/Emo24.gif

תודה על התמיכה אל לך להיות עצובה,כי אני מרגישה הקלה,העצבים של אמש חלפו ובמקומם ממלא את ליבי רגש של תודה,כן,תודה לאלוהים שבדרכו מחזק אותי ומראה לי את הדרך הנכונה. בהצלחה לכולנו,אני חייבת לצאת לסידורים אשוב בהמשך תודה לכולם.

*יערית

New member
ליונה עם ה../images/Emo23.gif הענק..../images/Emo24.gif

במקום שאין בו הרבה מילים..יש הרבה הבנה.. הרבה היזדהות לכאב..הרבה רצון עז לעזור, לעלות חיוך..להראות ולהזכיר שיש תמיד אור אחר בחיים שמאיר לנו אחרי ימים של אפילה... יודעת מה עבר עליך ב-10 שנים האחרונות,יודעת שבטח היו ימים ניפלאים לצד האיש שלצידך,בטוחה שנתת את כל כולך למערכת המורכבת והכואבת,בטוחה שרק אישה שאוהבת מאוד נכנסת למערכת יחסים כאלו כשמראש ידוע הכאב על אובדן אחר....המחשבה לגדל ילד לא שלך זו מחשבה אך ורק מתוך אהבה,טוב לב,ונשמה גדולה! בשבילך..... בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי לאן אל תשאלי אותי על אושר אולי גם הוא יבוא, כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם בואי נתחבק ונלך אל תשאלי אותי מתי אל תשאלי אותי על בית אל תבקשי ממני זמן לא מחכה לא עוצר לא נשאר...נשאר וזה עוד יבוא.....כי אנחנו חיים רק למען אהבה,אושר ובריאות טובה!
בהצלחה אישה מקסימה!!

יערית,מה עושים עם כל הדמעות?

הצלחת להוציא ממני את כל הנוזלים שהיו לי בכיס הקטן בתוך העיניים. כל הדמעות של החודש האחרון נשפכו ללא סימן אזהרה. תודה על כל המילים ,כל מילה נצורה בסרט בתוך ליבי. אני מודה לך על ההערכה ועל היכולת לכתוב לפרגן ולתת כל כך הרבה חום ותמיכה לוירטואלית שכמוני. והשיר, אושר,גם הוא יבוא אמן על כולנו. תודה

*יערית

New member
הדמעות מקומם....

לצאת ולשטוף את הכל... תני להם מקום יונה....הם לא צריכים להיות מאופסנים, הצעד שלך לא קל...אך אולי הכרחי..בשבילך ובשביל פיצי
וברגע שהעננים קצת יפוגו..וה-
תזרח שוב מעליך אמן אמן אמן! אני תמיד מוכנה להיות לך שם במרחק של 100 ומשהו ק"מ אוזן קשבת, כתף תומכת...וחברה בכל פעם
אחרי שיחה מס' 1 שלנו..הבנתי שהיה לי כבוד לשוחח עם אישה כ"כ חכמה ונבונה..שיודעת לגעת במיתרי הנפש...מבלי לשפוט לשנייה!

יערית../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ועכשיו איך מטפלים בשורף שבתוך העיניים? איזה כיף שיש לי עוד צבעית ,אני זוכרת בפסח כמה השקעת ואיך צברת ניסיון,כנראה שבאמת התכוננת לכבודי
יערית זיכרי ,ששום שיחה לא היתה יוצאת 10 עם רק אחד היה רגיש וחביב,זה בהחלט מעיד שמעבר לקו היתה אישה מקסימה שהוציאה ממני את כל הטוב שיש בי. שוב תודה,אני רצה להביא את פיצי מבית הספר נשיקות ט.

אני מסיפור אחר....

יונה צחורה שלי! מיהרת בבוקר ואמרת לי כנסי למורכבים ותקראי. אז אני יכולה לא להגיב? אני????
קראתי קצת את כל השרשור ובגלל שאני מסיפור אחר אני קצת רואה אותכם מהצד. נשבעת לך שאם לא הייתי יודעת שהחרא הצף הזה הוא רק קצה הקש ששבר את גב הגמל, הייתי מגיבה איכשהו כמו אילנה... וגם את... אני יודעת שלהגיע להחלטה הזו עלה לך בדמים ובבריאות, תרתי משמע. ולכל מי שיש לו ספק, אני מכריזה שלא האמנתי שתסכימי להפסיק לסבול... לא האמנתי שתביני שאת רק נותנת ומקבלת חצץ. לא האמנתי שתצליחי לראות כמה רע לך הידוע אפילו אם נסתר ומפחיד העתיד. באמת שאני עדיין לא מאמינה. מקווה שלא תמשיכי להבין כל כך את ה"אחר" ושתתחילי להבין את עצמך ולתת לך מקום של כבוד בחייך. (כי יש לך מקום של כבוד בחיי) מי שלא מכיר אותך לא יודע, שלשמוע אותך כל כך כועסת ושונאת זה הישג... הרי אם יקום עליך איש רע בלילה עם סכין להרגך, את תחייכי אליו ותביני את מניעיו... ועוד תנסי לשכנע אותנו שהוא צודק וקשה לו ומובן. כך, את כבר הרבה שנים מוותרת עליך. אז עכשיו, כשהשמש מאירה עלינו יותר שעות, והחופש הגדול כבר ממשמש ובא אני כבר מחכה בכיליון עיניים לעזור לך לארוז, ולצבוע קירות, ולתפור וילונות, ולעשות לך שלט לדלת של הבית שלך ולעשות מסיבת חנוכת בית ולתלות לך תמונות, וקמיעות למזל, ולחגוג ולחגוג ולחגוג שלך, באהבת אין קץ ובגאווה רבה בלב על הצעד, אושר נ.ב. איזה צבע את רוצה את דלת הכניסה????

אושר נשמה יקרה

אם רק היית רואה עכשיו שהצלחת לקחת את המים האחרונים שלי היית מתעלפת. צמרמורת בכל הגוף ,כן גם זיעה חמה חמה,ושלא לדבר על האף שנוזל לו... כל המילים כל הצלילים כל הגוונים,זה הכח האמיתי. תודה על היד הגדולה המושטת,על החיבוק הענק,על הלב שפתוח לחבר בעת צרה. איזה כיף שיש מי שיארוז איתי,ואפילו יצבע לי את הבית. אם רק הייתם יודעות איזה חברה היא האושר הזאת,עם ציוץ ראשון היא מתייצבת,וציוץ שני עם נבוט עומדת,ואם דמעה זולגת ,עם טישו מנגבת. אוהבת אותך מאד מבטיחה להזמין את כולם לחנוכת הבית שאושר מארגנת. ואז תזכו להכיר ולחוות אושר אמיתי מהו. תודה מלאכית אחת שתים שלוש......

eeyore4u

New member
גם אני ממקום אחר

אבל עוקבת פה די הרבה זמן ככה מאחורי הקלעים. רוצה לומר שזה כואב לקרוא על יחסים מקולקלים .אני אישית לא חוויתי את זה (הורי ביחד 30 שנה טפו טפו והאהבה עדיין פורחת) מקווה בשבילך שתצליחי בכל אשר תעשי שתתחילי בדרך טובה יותר למענך ולמען ילדייך. אייה אורחת לשנייה

תודה אייה

התרגשתי לקרוא את מילותייך החמות אייה אנחנו מכירות מפורום שכן וגם אני מאחלת לך המון אושר והצלחה תודה מכל הלב

הרבה פחות פרקטית מאושר...

יונה צחורה, קראתי את השירשור אתמול, ומצד אחד צר לי על העצב והכאב ומצד שני אני שמחה בשבילך שקבלת החלטה סופית. אני לא מתנדבת לצבוע דלתות או לתפור וילונות (עדיף לך, תאמיני לי) אבל אני מבטיחה לבוא לחנוכת הבית ואם את צריכה עזרה מהסוג שאני יכולה להציע, אשמח (פירוט במסר אישי). המון הצלחה! חיבוקים ונשיקות ממני.

noamic

New member
כל כך כואב לשמוע

חבל שסיפור שמתחיל באהבה גדולה נגמר ככה. זה קרה לכולנו כבר פעם. ורק תזכרי שאיפה שדלת נסגרת - נפתחת אחרת במקומה. מאחלת לך המון כוח. אומץ יש לך.

נעומיק יקרה../images/Emo140.gif

אכן באמת זה חבל שכך זה נגמר שמעתי פעם משפט נחמד מידיד אמת שלי. כל ההתחלות יפות ,כל הסופים כואבים,אך לך מה שחשוב זה האמצע. תודה על הכח והאומץ שאת מעבירה לי במילים המעודדות שלך המון המון תודה מכל הלב

avitalp

New member
יונה יקרה...../images/Emo20.gif

אחרי שההחלטה נתקבלה ונאמר כבר הכל... לא נותר לי אלא לחזק את ידייך.... לחבק אותך
... ולאחל לך ימים טובים וקלים יותר בדרך בה בחרת...

אביטל יקרה../images/Emo141.gif

תודה על החיזוקית,באמת כל מילה מחזקת ועוטפת באהבה. מי יתן וכל הברכות שלך ושל כולם ייתגשמו ונזכה לימים טובים וקלים לכולנו. אגב יש לנו בדיוק אותו השם,אז כבר אני אוהבת אותך.
.

יונתי, חשוב שקיבלת החלטה ../images/Emo70.gif

אני תמיד קוראת את ההודעות שלך, למרות שאני לא כותבת. הרושם שלי היה שחלק מהבעיה היא שלא קיבלת החלטה לכאן (לפיוס) או לשם (לאי שם)....ככה נשארים עם כעס וכאב כרוניים וזה לא טוב לבריאות. החלטת שאת הולכת לך לדרכך ואני מאחלת לך בהצלחה בדרכך החדשה. ימים יגידו אם זה טוב או רע, אבל לא שווה לפחד משינויים ולהשאר בתוך הביצה המורכבת שלך. חיים פעם אחת! ממני שחושבת שאת אשה חכמה ומיוחדת שנשארה קצת יותר מדי במקום שלא טוב לה.

פז יקרה ../images/Emo24.gif

לפני הכל הכל ,רק שתדעי שיש לנו המון מקום גם בשבילך כאן ,ולא רק מקום באויר כדי לרחף,בואי הצטרפי באופן פעיל כדי שאנחנו נרוויח אותך ואת תבונתך. את כמובן צודקת התיישבתי לי על נדנדה וכל משב של רוח (של תקווה)עברתי לי מצד לצד ,אבל בתוך תוכי ידעתי שיגיע רגע שאקבל סחרחורת וארצה לרדת,לעצור,לבדוק,ולהחליט. והגיע הרגע שהרוח עצרה וגיליתי שיש לי בחילה,כדורים לא עזרו,ואפילו רצון טוב כבר לא היה,אספתי אויר נשמתי עמוק והכרזתי,שדייייייייי. תודה על המחמאות והברכות ,את לא מתארת כמה כח אמיתי יש לי היום,ואותו קיבלתי מכולכם ועל כך ליבי זועק תודה.

למעלה