כולי אש ועצבים

גם אני מסיפור אחר,

אבל מאחלת לך יונה, הצלחה בכל דרך ונתיב בו תבחרי לעוף. אני בטוחה שחשבת על זה ה מ ו ן , ואני יודעת ,שזה לא קל לקחת החלטה כזו. מחזקת את ידייך כמה שאפשר. כבשת את ליבי, עוד בפורום ההוא, ולא אתחיל שוב לספר לך כמה את חסירה לי שם, וכמה אני מתגעגעת להודעות שלך, אבל שמחה שלפחות כאן מצאתי אותך. מאחלת לך המון המון אושר בדרך החדשה שלך, מגיע לך. ובבקשה, אל תשכחי להזמין אותי לחנוכת הבית, אני מתחילה לחסוך למתנה כבר מעכשיו....

מון שרי

New member
גם אותי אל תשכחי להזמין../images/Emo24.gif

יונתי המקסימה, שלחתי לך מסר עם המון
ים ו
ות ואני רוצה לשלוח לך עוד קצת. את נורא חסרה לי. סליחה שנדחפתי לפורום לא לי.

וואו שרי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמשיכי להדחף,את מבורכת בכל מקום בלי קשר לכותרת של הבית. איך אני מאושרת לראות אתכן כאן הדופק שלי שוב עלה . שרי ,תודה מתוקה ודעי לך שריגשת אותי עד מאד נשיקות ורצה לקרוא את המסר

יווווווו מאמי אחת

גל של דמעות כבר מציף אותי ואני חשבתי שהתייבשתי לגמרי ל"מ תודה נשמה על כל מילה,את יקרה לי והתגעגעתי, אל תחסכי אגורה ובטוח תהיי מוזמנת כי בלעדייך אין מסיבה. נשיקות והמון תודה

מורכב

New member
יונה טובה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מה שחשוב זה הבריאות ולא 4 קירות קחי את הרגליים כמה שיותר מהר יש בני אדם שלא מגיע להם שיעשו להם טוב החרצופים האלה יחרצפו אחד את השני לאחר שתלכי מהם כרגע הכי קל להם לחרצף אותך תמצאי מקום טלפון אחד לעלמתי ונבוא לעזור לך להעביר את החפצים תרימי את ראשך אל על שאי חיוך על שפתייך החיים קצרים

yaeli4

New member
אלוהים אוהב אותך, יונה שלי../images/Emo23.gif

תראי, תראי כמה אנשים באו לברך אותך. תראי כמה אהבה את מושכת אלייך. אפשר לא להיות אופטימיים ומאושרים???? תראי מה קורה פה??? אין אח ורע לאהבה כזו. שרי ול"מ ואושר וכל מי שבא מהפורומים הקודמים שהתראינו בהם. תראי איזו אהבה את מקבלת. כמה אני אוהבת אותך, לא תדעי. אין נשמה בעולם שדומה לנשמה הענקית והיוקדת שלך. ואי אפשר שלא להרגיש את זה. הילה יוקדת לך מעל הראש, את ממש מלאך שומר. ושוב, אוהבת אותך ובוכה דמעות של אושר ביחד איתך.

יעלי שלי חברתי הטובה

אני רואה ואני המומה אני כל כך מודה לכולם אך לצערי המילים מוגבלות לי פתאום. נשאר לי רק להגיד לך ולכולם שלעולם לעולם לא אשכח את היום הזה, לעולם לעולם לא אראה את הטוב שלכם כמובן מאליו. בזמן כל כך קצר נכנסת לליבי והפכתם אותו פעיל ופועם. יעלי,אני לא מלאך אתם אנשים נפלאים עם לב של זהב שמפזרים סביבכם את כל האור והטוב של העולם. איזה כיף לי להיות שייכת לבית הנפלא הזה. ובהזדמנות חגיגית זאת אני רוצה להגיד לרולן הכחולה והמקסימה. ידעת שלא תהיי כאן היום בגלל עבודה ופגישות ,ומיד התקשרת לחבק ולתמוך. רולן,את הצלחת לבנות בית לתפארת כל הפורומים,ולאסוף סביבך את האנשים הכי הכי מקסימים ,ועל כך תודה לך. אוהבת כל אחד ואחת מכם מאד מאד מאד

מורכב מצחיק

חשבתי שאתה חוגג עם עלמתינו? מצאת לך זמן בשבילי,ועל כך אלף תודות אני מודה לך על טוב ליבך והתנדבותך לעזור . מרימה ראש למעלה ומודה לאלוהים על החברים היקרים שהוא שולח לי בדיוק שהיה נדמה שכולם עזבו. תודה ושוב ברכות ליום ההולדת

rolan

New member
יונצ' תראי מה זה!!!!

אני כאן כבר די הרבה זמן למעשה כמעט מימיו הראשונים של הפורום עדיין לא ראיתי שרשור כזה ע נ ק בו נכתבים כל כך הרבה דברי תמיכה ואהבה יונה המריאי צאי לחופשי וחיזרי עם עלה של זית

למעלה