עונהDD:
איזה שיר אתן שומעות עכשיו? Baby, It's Fact - Hellogoodbye
איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? אממ, She Falls Asleep, Obviously, Bubble Wrap. ישמצב שיש עוד.
איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? The Ballad Of Paul K ו-SFA.
איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? Star Girl, That Girl & Broccoli.
למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? מממ אנערף. אולי BW.
למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? חחח מה זאת אומרת להתחבר למנגינה? Oם לא קרה לי. סורי שאני לא מוזיקליתXD
איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? לא יצא בזמן האחרון דווקא חח
להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): רק 3? אז נכתוב את הראשונות שעולות לי לראש. באסטד, סימפל פלאן ופאניק.
כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? JML, וGH גרסאת מעריצים.
כמה DVD של מקפליי יש לכן? אין.
איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? קשה. לא יודעת אם וונדי או ROTTF. תלוי במצב רוח<:
איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? DSMN
הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? כן.
איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? Not Alone בגרסא של הדיוידי של מושן חחח אבל לא ביוטיוב, ישלי על המחשב
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לא.
איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? פופ נטו ופאנק לסוגיו.
שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: אין.
דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? שיישאר הבסיסט.
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שיישאר המתופף! חס וחלילה ישירXD
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהכרח של מק'): רוב השירים של מקפליי מזכירים לי את שנה שעברה שהייתי פתלובית ודוחה.
מממ שיר ספציפי ~שלא קשור למקפליי~...... Far Away - Nickelback ממש מזכיר לי את הג"ש ואת שנה שעברה.
שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): Hey There Delilah - Plain White T's
שיר שהכרתן בזכות סרט? Another Gay Sunshine Day? חחחחחחחחחחחחח
מאיזה סרט זה? Another Gay Movie.
השיר האחרון שהורדתן: אימיול חרא ><"
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: מקפליי בטח.
השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: לא מוחקת שירים!
תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: העברתי את כל השירים שיש לי על המחשב לאייטונס חחחח ואין לי פלייליסט ספציפי... אז אני פשוט אכתוב את השירים האחרונים שהעוברוXD
1. When I`m Gone - Eminem
2. Dead Meat - Sean Lennon
3. Tomorrow - Sixx AM
4. Life Is Beautiful - Sixx AM
5. Gimme More - Britney Spears
איזה מהם אתן הכי אוהבות? מממ When I'm Gone.
איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? עכשיו אני שומעת את Tomorrow.
קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. When I`m Gone - Eminem
2. Life Is Beautiful - Sixx AM
3. Tomorrow - Sixx AM
4. Gimme More - Britney Spears
5. Dead Meat - Sean Lennon
שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? תוצרת הארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD