כולם ב-shock ב
אנשים

גרבע

New member
../images/Emo105.gifLOL

~שיר סוחרת הסמים~
אני אדאג להפליל אותך XD את תשבי בכלא. ביחד עם דאגי וטום! ותוכלי לגדל איתם כלבלבים חמדמדים!ולקרוא להם מרקו:) סבבה? חוצמיזה שכחת את אלכס.פשוט בושה. אני מסכימה לתת לך לחשוק בדני מידי פעם. אבל רק לפעמים:) טיפה
אולי רק בגרב שלו:)

סליחה אני לא מזריקה כמוך XDD ../images/Emo163.gif

חחחחחחחחחח
ולא לא שכחתי את אלכס פשוט דני יותר מועדף עלי מאלכס מה לעשות כאלה החיים!!!!!! ואם מישהי תראה פה רק את הגרב שלו זאת את וגם את זה אני בקושי אביא לך!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה מה רע בלשבת עם דאגי בכלא?????????? חחחח

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהו הזקנים המרושעים בימינו!../images/Emo7.gif

תמשיכי לחלום,תמשיכי XP

החודשיים האלה עוד יעזרו לי עם דני ../images/Emo163.gif

את עוד תראי הצעירים שבימנו צעירה אחת קטנה חודשיים תתביישי לך איך את כול כך קטנה חחחחחחחחחחחח

גרבע

New member
טוב.../images/Emo105.gif

תדברי איתי אחרי שתעשי ניתוחים להרמת חזה ו-ו להרמת גבות ולמתיחת פנים ולהסרת דלדלה! ואז אולי תראי כמוני :) ואולי-במקרה הטוב
תתחתני עם השמן הזה שמנקה את הרחוב.

אז ככהה....../images/Emo163.gif

סלחי לי זאת שאת רואה במראה עכשיו ואת רושמת עליה הכל זה לא אני זו את נכון הפתעה חחחחחחחחח ותביני אין לי שום כוונה להראות כמו חייזר [אני לא רוצה לומר פה שמות אבל אני רק יגיד שזה מתחיל בצ' ונגמר בר' בקיצור כמוך] וסורי כי גורלך להתחתן עם נו איך קוראים לזה של הסטימות שחוסף חריץ???????? בקיצור לא זוכרת זה גורלך ובסדר אני ארשה לך לבוא איתו לפתוח כמה סטימות בבית שלי ושל דני עם הכלב דוגי שעל הדלת כתוב "כן גרים בכיף שיר דני והכלב דוגי"

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאחאח,שיר,את חייבת להפסיק להזריק../images/Emo70.gif

זה יהרוס לך את העתיד 0_____________0 התכוונת לאינסטלאטור?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חוצמיזהכבר אמרתיי לך,גם אם!במקרה!תזכי להכיר את דני,את תמותי במפתיע וכמה חבל שלא תזכי לגור איתו |: ושתדעי-בימינו אפשר לזייף צוואה! היי קלטתי-צוואהזה כמו צואה רק עם עוד ו' LOL [:

תודה על האיחולים!! ../images/Emo163.gif

וכן התכוונתי לאינסטלאטור!!!!!!!!!!!!! ולא אח שלי גילה אותי עכשיו רק את נשארת עם הסמים...סורי XDD

dougie10

New member
הוא לא ג'ינג'י...הוא חום עם נמשים פשוט

לא כל מי שמלא נמשים (כמו דני) חייב להיות עם שיער ג'ינג'י (ולהפף לא כל מי שהוא ג'ינג'י חייבים להיות לו נמשים) ....במקרה של דני הוא עם חום ונמשים!... ג'ינג'י זה כמו שיש לרופרט גרינט (רון וויזלי מהארי פוטר!) הוא ג'ינג' אמיתי!! אז דני לא ג'ינג'י לפחות לא בעייני!... (סורי על החפירה....XD ) ליהי!

rox love BSM

New member
הוא היה ג'ינג' שהוא היה קטן

לא כמו רון וויזלי,יותר כהה אבל עדיין.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif ושאלון לנושא הפורום! DDD:

כי יש לכן משהו יותר טוב לעשות?
~השאלון מנוסח בלשון נקבה, טוב כי כולן פה נקבות
~
#קרדיט לפורום פאניק, שוב# איזה שיר אתן שומעות עכשיו? איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? כמה DVD של מקפליי יש לכן? איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): שיר שהכרתן בזכות סרט? מאיזה סרט זה? השיר האחרון שהורדתן: השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. 2. 3. 4. 5. איזה מהם אתן הכי אוהבות? איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. 2. 3. 4. 5. שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? תהנו

../images/Emo204.gifראשונה?

הממ.. איזה שיר אתן שומעות עכשיו? McFly - She Loves You (The Beatles Cover) איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? TCFC, לייק דה. איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? TCFC. איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? מצחיק? Oם בחיים לא חשבתי על מצחיק... הממ.. *חושבת* אולי יותר בכיוון של "מעלה לי חיוך על הפנים". Surfer Babe. למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? ממ. TCFC. למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? כנ"ל...? איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? אף אחד. לא באופן מיוחד, בכל מקרה. להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!):
MCR.
SP.
לינקין. כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? את כולם!! פיראטי, אבל את כולם. ^^ כמה DVD של מקפליי יש לכן? אפס. ;; הו, הבושה. ><'' איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? וונדרלנד, כמובן.
איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? You've Got A Friend. הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? לא. הלוואי. בעיתו ובזמנו, אמן. *מתפללת* איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? TCFC...?
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? אמ, כן, בעיקר בזכות לקס.
איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? סקא? הבי מטאל? ושקט. שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: אין.
דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? לוידעת. הוא שר כמו ילד קטן. [לא לקפוץ עליי! גמני מעריצת דאגי!] אבל מצד שני... זה תלוי. הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? אם הוא יעבור פיתוח קול, אז כן, סבבה. אם לא... שיישאר המתופף השקסי. ^^ שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהכרח של מק'): Welcome To My Life של סימפל. שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): Unfaithful של ריהאנה. X: שיר שהכרתן בזכות סרט? Good Day של ד'ה קליק פייב. מאיזה סרט זה? Sydney White, אם מישהי ראתה פה. השיר האחרון שהורדתן: ממ. משהו של מיידי פארייד. בלק קאט, חושבתני. השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: אין.
השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: גם אין. אני שומרת כמעט את כולם. XD תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. Chris Brown - With You. 2. Michelle Branch - Tuesday Morning. 3. Richard Ashcroft - Break the Night With Colour. 4. Story of the Year - Sidewalk (Acoustic Version). 5. The Academy Is... - Everything We Had. איזה מהם אתן הכי אוהבות? טיוסדיי מורנינג. איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? אברית'ינג ווי האד. קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. Michelle Branch - Tuesday Morning. 2. The Academy Is... - Everything We Had 3. Chris Brown - With You 4. Richard Ashcroft - Break the Night With Colour. 5. Story of the Year - Sidewalk (Acoustic Version). שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? מממ. שאלה מכשילה. "הילדים של חורף '73".

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו לא חשבתי שתאהבי את רוב מה

שהעלתי לך! |מתרגש| אני ממש שמחה שאהבת. ותורידי עוד שירים של מישל בראנץ', היא מעולה! חבל שהיא נעלמה
סקא והבי מטאל?
נוגה לא ראיתי את זה מגיע

../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

כןכן, אני בחורה מפתיעה.
אם יש לך עוד שירים - אז אני אשמח אם תעלי. פשוט אני בירושלים רוב השבוע, ואין לי כאן אימיול, וכשאני בבית, מעדיפים שאני לא אגע במחשב. אז עד שאני אצליח להוריד את מישל בראנץ'... יאפ. וכן, תודה רבה! זה ממש עזר לפלייליסט שלי. ^^

sweet shir

New member
עונהDD:

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? Baby, It's Fact - Hellogoodbye איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? אממ, She Falls Asleep, Obviously, Bubble Wrap. ישמצב שיש עוד. איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? The Ballad Of Paul K ו-SFA. איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? Star Girl, That Girl & Broccoli. למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? מממ אנערף. אולי BW. למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? חחח מה זאת אומרת להתחבר למנגינה? Oם לא קרה לי. סורי שאני לא מוזיקליתXD איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? לא יצא בזמן האחרון דווקא חח להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): רק 3? אז נכתוב את הראשונות שעולות לי לראש. באסטד, סימפל פלאן ופאניק. כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? JML, וGH גרסאת מעריצים. כמה DVD של מקפליי יש לכן? אין. איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? קשה. לא יודעת אם וונדי או ROTTF. תלוי במצב רוח<: איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? DSMN הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? כן. איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? Not Alone בגרסא של הדיוידי של מושן חחח אבל לא ביוטיוב, ישלי על המחשב
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לא. איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? פופ נטו ופאנק לסוגיו. שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: אין. דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? שיישאר הבסיסט. הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שיישאר המתופף! חס וחלילה ישירXD שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהכרח של מק'): רוב השירים של מקפליי מזכירים לי את שנה שעברה שהייתי פתלובית ודוחה.
מממ שיר ספציפי ~שלא קשור למקפליי~...... Far Away - Nickelback ממש מזכיר לי את הג"ש ואת שנה שעברה. שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): Hey There Delilah - Plain White T's שיר שהכרתן בזכות סרט? Another Gay Sunshine Day? חחחחחחחחחחחחח מאיזה סרט זה? Another Gay Movie. השיר האחרון שהורדתן: אימיול חרא ><" השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: מקפליי בטח. השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: לא מוחקת שירים!
תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: העברתי את כל השירים שיש לי על המחשב לאייטונס חחחח ואין לי פלייליסט ספציפי... אז אני פשוט אכתוב את השירים האחרונים שהעוברוXD 1. When I`m Gone - Eminem 2. Dead Meat - Sean Lennon 3. Tomorrow - Sixx AM 4. Life Is Beautiful - Sixx AM 5. Gimme More - Britney Spears איזה מהם אתן הכי אוהבות? מממ When I'm Gone. איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? עכשיו אני שומעת את Tomorrow. קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. When I`m Gone - Eminem 2. Life Is Beautiful - Sixx AM 3. Tomorrow - Sixx AM 4. Gimme More - Britney Spears 5. Dead Meat - Sean Lennon שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? תוצרת הארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

Fall Out Inbar

New member
מה זה GH בגרסת מעריצים??../images/Emo12.gif

אממ.. ויש מצב שאת מעלה את נוט אלאון בגרסה של מושן?
*מתחנן*

למעלה