כולם ב-shock ב
אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gif~מעלה~

וההבדל בעצם כתוב פה
התחתון יותר הוא הגרסת מעריצים שזה לא רק הNUMBER 1S זה כל הסינגלים שהם הוציאו וזה..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמאמזון, היא לא בארץ..

כאילו- זה לא משהו נדיר או כמו שזה נשמע. לדעתי זה הנמכר יותר XDD אבל אין דיסקים בארץ וזה אז כמובן שגם את זה אין..

sweet shir

New member
הרגיל זה סתם פחות שירים ^^

ברגיל יש 14 בזמן שבגרסאת מעריצים יש 22.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif "פאנק לסוגיו" XDDDDDDDD

שיר, את תמיד מעלה חיוך על פניי! DDD: נראלי כבר היה לנו דיון על Another Gay Movie אבל זה מאותה משפחה של Not Another Teen Movie? שצוחק על כל הסרטי נעורים הכי מוצלחים מכל הזמנים [גריז, אמריקן פאי וכו']? חחח יש עלילה? ><"

sweet shir

New member
חחחחחחחח D:

אופסי ,זה *נוט* אנוד'ר גיי מובי. ואני לא בטוחה אם זה 'צוחק'... זה פשוט אמריקן פאי בגרסא של ההומואים חחחחחחחחחחחחחחחח זה לא אותם יוצרים. ממש לא נראה לי XD יש עלילה, בערך. כמו אמריקן פאי<: אבל יש המווון גיי סקס. לא לאנשים בעלי לב חלשXD אני ממש אוהבת אותו<: ויש שם מישהו ממש חתיך

Fall Out Inbar

New member
רק כי משעמם לי. מאוד ../images/Emo67.gif

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? Son of Dork - Boyband איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? WATY, TCFC, TG. איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? דה הארט נאבר לייס ודונט נו ויי איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? Met this Girl וסרפר בייב והכי-הכי She Left me למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? DNY , איגנורס ודה באלד אוף פול קיי ונט אלאון.. נו, יש הרבה! למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? אממ.. נראה לי SIASS איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? לא בדיוק שיר שלהם, אבל הקאבר ליוזד של On My Own להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): simple plan, fob, mcr [ולאחרונה גם סאן אוף דורק..
] כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? אין תגובה.
כמה DVD של מקפליי יש לכן? מחרותיים יהיה את הגרייטסט היטס, וב"ה עוד-מעט את וונדרלנד. איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? וונדר
איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? בעיקרון הרוב!!! אבל התקופה של עכשיו- On My Own הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? מתפדחת להגיד- אבל בהופעה של אתניקס [לא אשמתי, הם הופיעו במועצה] איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? בבל וורפ
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? את סאן אוף דורק
איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? פאנק, פאנק-פופו, ולפעמים גם פופ ורוק-כבד והיפ-הופ.. נו, אני מגוונת
שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: שי לפט מי דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? שישיר כמה שבא לו, הקסי מאדר פאקר הזה
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שייעשה מה שבא לו! למרות שהוא שר יפה, חבל. שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): עיברי לידר- להבין את המים. אין כ"כ מה לפרט, סתם חרא תקופה ><" שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): akon- sorry, blame it on me אל תסקלו, אהבתי את זה ממש אפילו. עד שילדים בשכבה חרשו עליו, אז עכשיו אני בכלל לא מסוגלת לשמוע את זה.., שיר שהכרתן בזכות סרט? preety woman מאיזה סרט זה? אישה יפה
השיר האחרון שהורדתן: אממ.. זה היה טוב אם האימיול לא היה מסרב לעבוד!!1 אבל השיר האחרון שהורדתי אחרי שהעלו לי היה פייב קולורס באקוסטית. השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: עברי לידר- הכוס הכחולה השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: קרן פלס- מבול o_O תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. Son of Dork - Boyband [למרות שזה לא איכות משהו..] 2. paramore- pressure 3. fob- beat it! 4. david coke - innocent [פלייליסט של היוטוב] 5. simple plan- jump! איזה מהם אתן הכי אוהבות? איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? עכשיו- ג'אמפ קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): אויי,, קשה! 1.david coke - innocent [פלייליסט של היוטוב] 2. simple plan- jump! 3.paramore- pressure 4.Son of Dork - Boyband 5.fob- beat it! שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? אני ניצחתי, של דנה אינטרנשיונל
"אני נצאאאאחתי.."

Maddie

New member
נהנהנההנהנה../images/Emo185.gif

איזה שיר אתן שומעות עכשיו?
Arctic monkeys-When the sun goes down איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן?
לא יודעת.. איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן?
BW, IABY, TBOPK, LJ איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן?
UT למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?
BW למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?
FCIHH איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון?
נו ווריס להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!):
פראמור קווין אוונסנס כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?
רק את JML כמה DVD של מקפליי יש לכן?
0
איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?
MITO איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות?
DSMN הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)?
נייט איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)?
IWHY האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש?
לא איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ?
פופ מגניב כזה
נגיד TATU וכאלה. לא בריטני. שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה:
נו ווריס דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט?
בסיסט
כמה זמרים אפשר?! הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי?
שיישאר מתופף סקסי. He's doing it well
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'):
שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל):
וואו לא יודעת שיר שהכרתן בזכות סרט?
אממ מחופשיות על הבר את Can't stop the moon light מאיזה סרט זה?
^^ השיר האחרון שהורדתן:
לא יודעת..אחותי הורידה הרבה
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי:
Hallelujah של פראמור השיר האחרון שמחקתן מהמחשב:
כל המזרחית של אימא שלי
תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב:
1.DHT-listen to your heart 2.McFly-The way you make me feel 3.Evanescence-Sweet sacrifice 4.Paramore-Misery business 5.עברי לידר ונינט טייב - הכאב הזה [מתה על עברי!] איזה מהם אתן הכי אוהבות?
אי אפשר לשאול דבר כזה
איזה מהם הוא האחרון ששמעתן?
עברי לידר. עשיתי שאפל XDDD קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.Paramore-Misery business 2.עברי לידר ונינט טייב-הכאב הזה 3.McFly-The way you make me feel 4.Evanescence-Sweet sacrifice 5.DHT-Listen to your heart שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה?
וואו לא יודעת. אולי את מכה אפורה של מוניקה סקס?

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifאני D:

איזה שיר אתן שומעות עכשיו?פרמור-מיסרי ביזניס איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן?האמת זה משתנה ויש כמה אבל כרגע home is where the heart is ואוביסלי איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן?HIWTI TCFC ן ממורי ליין איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן?אי ואנא טאצ' יו XD למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?easy way out למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה?that girl,easy way out IWHY ויש עוד איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון?אממ דונט ווק מי אפ להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!):דוטרי
ביצ' בויס ובסאטד כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?כולם כמה DVD של מקפליי יש לכן?כולם איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?MITO איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות?אהמ נראה לי החדש של אמבארלה וגם YGAF הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)?שהייתי קטנה אמא שלי לקחה אותי להופעה של טייק דאת' ב NEC ברמינגהם אני זוכרת הרבה צעקות,אורות ואממ זהו XDD איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)?הסרף מלודי שהם עשו ב MITO האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש?אממ לא הכרתי החודש משהו מיוחד איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ?R&B בלוז שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה:אממ לא ייצא לי לאחרונה דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט?אמ תלוי למשל כמו ב מר.ברייטסיד הקול שלו ממש טוב אז כן הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי?אפעם לא ממש שמעתי אותו שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'):אמ שירים של קלי קלרקסון מזכירים לי תקופה מסוימת שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל):אמ אפולוג'יז של וואן ריפובליק שיר שהכרתן בזכות סרט?של 3 דייס גרייס לא זוכרת איך קוראים לו מאיזה סרט זה?בקול גדול עם הילארי דאף השיר האחרון שהורדתן:אמ משהו של פרמור השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: של מק' מ MITO השיר האחרון שמחקתן מהמחשב:שירים שהאימיול הוריד לי פעמיים תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1.פרמור 2.דוטרי 3.וואן ריפבוליק 4.באסטד 5.מק | איזה מהם אתן הכי אוהבות?באסטד כי זה לייב איזה מהם הוא האחרון ששמעתן?פרמור קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.באסטד 2.מק 3.דוטרי 4.פרמור 5.ריפבליק | שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה?XDD וואו באמת שאין לי מושג.....אמממ לוידעת XDD

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifעונה:)

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? כלום. איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? הממ BW איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? BW איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? Lonely XD הבכיינות הזאת מצחיקה אותי
למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה ? DNW למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? יאו איזה שאלות קשות! IWHY איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? Star Girl להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): נממ A Cursive Memory, Elliot Minor כמה אלבומים של מקפליי יש לכן כולל JML?): מוחשיים - 0 כמה DVD של מקפליי יש לכן? 0 איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? Wonderland איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Baby's Coming Back הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל): רק בארץ
איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב): Transylvania ו PP האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? לא יודעת אם זה החודש יכול להיות יותר A Cursive Memory איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? גם פופ... שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: הממ Transylvania אבל רק בגלל שהנגן שלי מכוון על אקראי והוא כל הזמן שם את השיר הזה! דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? שימשיך לשיר... הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? שיישאר המתופף. שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'): אין שיר כזה. שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): הממ הייתה לי חיבה ל Bleeding Love לפני שנים רבות אבל הוא פשוט השיר הכי חרוש בעולם! שיר שהכרתן בזכות סרט? לא עולה לי... אהה בעצם כל השירים של מקפליי מהסרט ג'אסט מיי לאק. מאיזה סרט זה? ג'אסט מיי לאק..... השיר האחרון שהורדתן: שהורדתי או שירד? בכל מקרה Madonna Feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes To Save The World השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: חח שיר של ווסטליף. השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: לא זוכרת... תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. james bourne - sick remix 2. Kate Nash - The Nicest Thing 3. The Used - I Caught Fire (In Your Eyes 4. The Used - Blue and Yellow 5. The All-American Rejects - Move Along איזה מהם אתן הכי אוהבות? Sick
איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? Blue and Yellow קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5 ): 1. Sick 2. Blue and Yellow 3. I Caught Fire 4. The Nicest Thing 5. Move Along שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? יאווו איזה שאלה קשהה אין לי מושג! ....בשמלה אדומה?

עונה ^__^

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? Cobra Starship - Keep It Simple
איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? וואי הרבה חח אבל אני אכתוב רק איזה 3: Silence Is A Scary Sound, Ultraviolet, The Ballad Of Paul K
איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? אני מאוד רגשנית
DKY, TCFC, IGY, Ultraviolet, SFA, NA, BW, WITS
איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? I Want To Touch You, Sofa Hyundai Administration, Broccoli
למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? לוידעת מזתומרת להתחבר וכל זה נו :X
למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? כנ"ל :X
איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? וואלה לא זוכרת
יש מצב אולטראויולט.
להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): נירוונה, פאראמור, בלינק 182.
כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)? יש לי את כולם חוץ מהגרייטסט היטס [וגם אותו אני עוד אשיג.
]. אע ויש לי גם את הסינגל של THNL והסינגל של טרנסי/בייבי'ז. D:
כמה DVD של מקפליי יש לכן? את כולם
וונדרלנד
, מושן אין ד'ה אושן
וגרייטסט היטס
.
איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות? כנראה וונדי ^^
איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות? Pinball Wizard
הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? איי וויש >:
איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)? חח לא יודעת, אני מעדיפה בפלייליסט
האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? אמ הכרתי אתמול את קוברה סטארשיפ, לא זוכרת מה עוד היה החודש S:
איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? בעיקרון אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית, הכי אני אוהבת את כל סגנונות הרוק. ^^
שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: נראה לי Friday Night..
דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט? בכייף שישיר, יש לו קול כזה מתוק
הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? לא יודעת, למה לא? D:
שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהכרח של מק'): אין לי כוח לחשוב.
שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): נו יש הרבה, אממ למשל גודביי מיסטר איי של The Hoosiers
שיר שהכרתן בזכות סרט? לא חושבת שיש כזה.
מאיזה סרט זה? --
השיר האחרון שהורדתן: Panic At The Disco - That Green Gentleman
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: Box Car Racer - Tiny Voices
השיר האחרון שמחקתן מהמחשב: Enrique Iglesias - Do You Know אני בכלל לא שומעת אותו פחח.
תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב: 1. Cobra Starship - Angie 2. Cobra Starship Feat. Travis McCoy - Kiss My Sass 3. Cobra Starship Feat. William Beckett, Travis McCoy & Maja Ivarsson - Snakes On A Plane (Bring It) 4. Cobra Starship - The City Is At War 5. Panic At The Disco - That Green Gentleman כן נו אלה שלקס ורוני העלו
איזה מהם אתן הכי אוהבות? לא יודעת להחליט עכשיו, רק התחלתי לשמוע אותם וכולם אחלה
איזה מהם הוא האחרון ששמעתן? Panic At The Disco - That Green Gentleman
קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. אני לא יודעת 2. רק עכשיו התחלתי 3. לשמוע אותם 4. להלהלה 5. /m\
שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? חחחח אין לי מושג, אני לא בקיאה בשירים ישראליים, אבל אני בטוחה שלשמוע אותם בעברית יהיה ממש קורע XDDD

הא לא שמתי לב למשהו ../images/Emo122.gif

לא שזה מעניין מישהו, פשוט הייתי חייבת לתקן את זה בשביל עצמי.
הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? הייתי בהופעות של המורדים, קטנטנות ואלה XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני רואה שאני משפיעה פה על כולן

DDDD: יום יבוא וכולכן תשמעו את כל הפלייליסט שלי! ;> כבר אמרתי שאני אוהבת את הטעם שלך..?

חחחח בהחלטD:

המ, את מוזמנת להמליץ על עוד להקות טובות אם בא לך
אגב אין לי כוח להגיב לך גם במקוויקנד ובטח כבר לא תראי את זה שם, אז רק רציתי להגיד תודה
ראיתי היום חלק מהסרט<:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעונה^^

איזה שיר אתן שומעות עכשיו? FN איזה שיר של מקפליי אף פעם לא יימאס עליכן? מלאמל. בעיקר אלה שעוזרים כשמרגישים חרא וזה, כל הDNW וחבריו XDD איזה שיר של מקפליי מרגש אתכן? DKW, NA,WITS איזה שיר של מקפליי מצחיק אתכן? DIARRHEA, TOP GEAR BLUES ועוד כלמיני משפטים מסויימים ממלא שירים למילים של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? תלוי בתקופה ובמצב רוח למנגינה של איזה שיר של מקפליי התחברתן הכי הרבה? כנ"ל איזה שיר של מקפליי יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? כנ"ל XDD להקה אהובה בנוסף למקפליי (3 לכל היותר!): אממ..ל לפי סדר..TRNACIOUS D, SIMPLE PLAN, YELOWCARD ויש עוד מלא.. כמה אלבומים של מקפליי יש לכן (כולל JML)?אממ JML, GH, והסינגל של THNL א זה נישב כמה DVD של מקפליי יש לכן?אחד, GH איזה אלבום של מקפליי אתן הכי אוהבות?משתנה, כרגע ROTTF איזה קאבר של מקפליי אתן הכי אוהבות?משתנה נו.. הייתן בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת בארץ או בחו"ל)? כן XDD איזה שיר של מקפליי אתן הכי אוהבות לשמוע בלייב (מיוטיוב)?NA האם הכרתן להקות חדשות השבוע/החודש? אממ..אולי, מי זוכר? איזה סגנון מוזיקה אתן אוהבות בנוסף לרוק/רוק-פופ? המ.מ..זהו..? XDD כאילו. שונאת ריהאנה,בריטני, מזרחית וזה..פאנק-פופ נחשב?|פאתט| שיר של מקפליי שאתן חורשות/חרשתן עליו לאחרונה: GOY יצא גוי XDD, SIASS דאגי - שימשיך לשיר או שיישאר רק הבסיסט?ימשיך דא?! הארי - שיתחיל לשיר או שיישאר רק המתופף השקסי? לשיר קולות רקע שיר שמזכיר לכן תקופה מסוימת, מוזמנות לפרט (לא בהרכח של מק'):כל מיני CSCADA למיניהן, וגם שירים עצובים כמו IRIS- GOO GOO DOLLS, THE DRUGS DONT WORK- THE VERVE ועוד מלא, שמזכירים לי את המחנה קיץ כי אלו השירים שתמיד שמים, הCASCADA סתם תמיד ברקע והעצובים כשנפרדים מהשמיניסטים שיר שאהבתן אבל עכשיו נמאס לכן ממנו רק בגלל שחרשו עליו (כנ"ל): אלפיםםםם שיר שהכרתן בזכות סרט?מממש הרבה, אני לא זוכרת כבר מאיזה סרט זה? ^ השיר האחרון שהורדתן:אממ..כל מיני קטנטנות
השיר האחרון ששמעתן מדיסק מקורי: THE METAL- TENACIOUS D השיר האחרון שמחקתן מהמחשב:לא זוכרת תנו את שמות 5 השירים האחרונים שיש לכן/שהוספתן לפלייליסט שלכן במחשב:הממ..נגיד ש: 1.HARRY POTTER PUPPET PALS- THE MYSTERIOUS TICKING NOISE 2.SUM 41- WITH ME 3.ודברים של קטנטנות 4. 5. איזה מהם אתן הכי אוהבות?WITH ME איזה מהם הוא האחרון ששמעתן?TMTN קחו את 5 השירים שנתתן ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.WM 2.TMNT 3.דברים 4.של 5.קטנטנות
שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה (קצת דיליי) - אם מקפליי היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? XDDD ענא עארף? יש מלא שלא עולים לי לראש.. תראי זה אני- סינרגיה. נו, שיהיה.. לאלא! את דומה לכלב!!!- שייגעצ XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלא, אם את מתכוונת לשאלה:

היית בהופעה (של מקפליי או להקה אחרת) בארץ או בחו"ל? אז הייתי בהופעה של להקה אחרת, לא שך מקפליי

למעלה