כותב שלא מעוניין בביקורת

Rivendell

New member
זאת לא ממש תשובה.

אמרתי כבר - אם אתה מרגיש שהביקורות שלי מיותרת - תגיד. אני ארד ממך. אבל אני בסה"כ מנסה לעזור.

N Y

New member
אני מעריץ את סבלנותך לנוכח הליצן.

הוא הרי עושה חוכא ואטלולא מהרצון שלך לעזור לו. נראה לי שהדבר היחיד שילמד אותו משהו הוא מחיקה זריזה של הפתיל על קרבו וכרעיו, כמו גם טיפול מיידי והולם בכל "סיפור" שהנ"ל מפרסם כאן ללא השקעה נאותה. בכלל, אולי כדאי לכן לאמץ כאן כלל פשוט שיישמתי במקום אחר: לא יותר מסיפור אחד לכותב בשבוע, ולא יותר משכתוב אחד לכותב בשבוע. כך תמנעו ממפציצי-זבל, מפתילים מייגעים ומאנשים שלא מבינים שכאן זה לא גנון.

Rivendell

New member
אני בחורה מאוד סבלנית, אבל גם לי

יש את הגבולות שלי. אני לא חושבת שהפתרון הוא הגבלה - כי יש כותבים שמשקיעים הרבה זמן בכמה סיפורים, ואז מגלים את הפורום ורוצים לחלוק יותר מסיפור אחד. אם כי אני מסכימה שהצפה כזו היא לא תמיד נעימה, אני לא חושבת שנכון להגביל גם את הגולשים האחרים. אני כן חושבת שנוסיף לתקנון שלנו שגולש שלא מעוניין בביקורות - יכול לפתוח בלוג במקום לפרסם כאן, כי כל המטרה של הפורום היא ללמוד, גם מהסיפורים שכל אחד כותב בעצמו וגם מאלה של אחרים.

N Y

New member
לדעתי כדאי לך לשקול שנית.

נכון, יש כותבים שמגלים את הפורום ורוצים לחלוק יותר מסיפור אחד. התוצאה היא בוחטה רצינית של סיפורי בוסר. הרי המטרה של הפורום (כך הבנתי) היא לא לחלוק סיפורים אלא לקבל ביקורת עליהם ולהשתפר. פרסום סיפורי מגרה לא עוזר (למעט הראשון, כמובן). לכן, לדעתי, כדאי לך (לכן?) לשקול שנית את הרעיון. כותבים רציניים, כאלה שמעוניינים להשתפר, לא יפגעו. היחידים ש"יפגעו" הם הנודניקים, כדוגמת זה שבפתיל כאן.

Rivendell

New member
אם אתה לא מעוניין בביקורת, אתה

מתבקש לעשות כפי שיולי אמרה ולחדול מלפרסם כאן סיפורים. הפורום נועד למטרת ביקורת ושיפור. אם אתה מעוניין רק לפרסם - אתה יכול לפתוח בלוג ב blog.tapuz.co.il. בהצלחה בהמשך דרכך.

cwen

New member
איזה עולם נפלא זה יהיה

בחיי, לא חשבתי שיהיה פה מישהו יותר גרוע מקופירונג, אבל כנראה טעיתי.

Rivendell

New member
כי הכותב לא מעוניין בביקורת

אם תראה בפתיל למטה, אנשים השקיעו וכתבו ביקורות ארוכות ויפות, והוא פשוט מתעלם לחלוטין וממשיך. והסברתי שם כבר שמטרת הפורום היא לבקר ולשפר. כותב שלא מעוניין בביקורת - שיציין זאת מראש ונדע שלא לטרוח.

Yuli Gama

New member
ועוד כמה הערות

א) מד"ב בכוח - כרגע לא היה בסיפור שלך דבר שיצדיק מד"ב. למה אתה ממקם את הסיפור בחלל? כדי לעשות זאת צריכה להיות סיבה (לא, זה שזה מגניב, זה לא מספיק
) איסור על גט קיים בהרבה מקומות ודתות בעולם (אפילו דת שלנו דיי קרובה לזה) ב) לא אמין שיש אורקול הצודק תמיד, אשר חי חיי נצח. לא כי זה לא מתאים, זה דווקא מאוד מתאים, אלא כי פשוט העולם לא יתן לו לחיות בשקט. מה הכוכב הזה? מרוחק? מנודה? מבודד? למה כל שאר הגלקסיה לא זורמת לאותו אדם ברוך? זה אולי נראה לא חשוב, אבל זה פוגם באמינות 0אם זה חשוב או לא, תחליט לבד
) נ.ב ההודעה יכולה להכיל מעל 7000 תווים. אל תתן טיזר, ואל תנסה ליצור השהיית מתח. אנשים עלולים לא לזכור מי אתה כאשר תבוא פעם שניה.

לא אמרתי שזה מ.ד.ב

כתבתי בפרוש פנטזיה . ב. מיקמתי אותו בחלל ? מי אמר שזה בחלל? ג. ומי אמר שהם נתנו לו לחיות בשקט

אסתר 1984

New member
טוב, יולי וריוונדל כבר די אמרו

את כל מה שהיה לי לומר, אבל אני רק יכולה להציע לך לכתוב את הכל בוורד. זה יכול לפתור לך חלק גדול מהבעיה של היוד"ים שריוונדל הזכירה, עם התיקונים שלו. אני לא כל כך בטוחה שלהוסיף כל מיני תיאורים בהתחלה זה מה שיתן את העניין בפתיחה. טוב, זה תלוי איך תעשה את זה. בהצלחה.

אסתר 1984

New member
בסדר.

בהתחלה חשבתי להתרגז כשראיתי את זה, אבל אחרי שקראתי את כל השירשור אני מוכנה לסלוח על התגובה הזאת. אתה מעוניין בביקורת או לא? אתה אפילו לא חייב להגיב על הביקורת - רק תקרא ותנסה לשפר. אבל שלפחות נדע אם יש טעם להעיר בכלל.

האגדה על אדם ברוך - המשך

האגדה על אדם ברוך מאת מלך הסופרים חורבות עשנות תחילת הקלטה אם תשמעו את הסיפור שלי דעו לכם שאני כבר לא בחיים . יצאתי להרוג יצור נתעב המכנה עצמו אדם ברוך . אבל אני אספר לכם את הסיפור בקצב שלי יצאתי מתוך החורבות העשנות של כוכב הלכת שלי , כוכב לכת שנחרב על ידי עם אכזר וצמא דם שהנהיג אותו היצור אדם ברוך היינו עם שלו וגאה , עם שוחר שלום , חיינו בכוכב לורי . כוכב לכת בעל שני שמשות . אין לנו חושך בלילה כי אם אור . דבר שמשמש לחלק מעמנו לעבוד כל היממה . בנינו מפעלים אדירים , רבי חשיבות , יצרנו המצאות גדולות שאין בלתם . אם שמעתם עלינו בטח ידעתם שזה עם הכי גאון בעולם אבל כל זה הסתיים ביום בהיר אחד כשהם היגיעו . להם אני מתכוון לגזע הלורדים . הם היו גזע אדיר ונאה . אבל אכזרי מאוד. הם חשבו שהם המציאו את הגלגל כמו שאומרים . הם חשבו שהם אלוהים ומי שלא שמע לחוקיהם נענש בהשמדה כמו שקרה לגזע המסכן שלנו גזע הלורדים פלש אליו בהמונים , בהתחלה נלחמנו בכל כלי הנשק שלנו אך היה להם שם יועץ נאמן , בן אלמוות , הוא יעץ להם להתחבר אלינו בשלום , להשתלב איתנו , ללמוד אותנו וכך לאט לאט לחסל אותנו הם כך עשו , הם חסלו אותנו מבפנים . תרבותם המזוהמת חסלה את הגזע שלנו . הם התרבו כמגפה על פני הכוכב ולא היה דרך לעצור אותם . עד שנשאר מהכוכב שלנו רק חורבות עשנות . הגזע שלנו הלך ונעלם עתה אני מחפש אחריו , אחרי היועץ שלהם , שמעתי שהוא מפיץ את הדת שלו במקום מסויים ואז הוא נעלם למקום אחר . אני אנדוד ממקום למקום , אעקוב אחריו כמו זנב לכלב עד שאתפוס אותו . לפני שאהרוג אותו אשאל אותו רק שאלה אחת : למה? המשך יבוא

למעלה