האגדה על אדם ברוך - המשך
האגדה על אדם ברוך מאת מלך הסופרים חורבות עשנות תחילת הקלטה אם תשמעו את הסיפור שלי דעו לכם שאני כבר לא בחיים . יצאתי להרוג יצור נתעב המכנה עצמו אדם ברוך . אבל אני אספר לכם את הסיפור בקצב שלי יצאתי מתוך החורבות העשנות של כוכב הלכת שלי , כוכב לכת שנחרב על ידי עם אכזר וצמא דם שהנהיג אותו היצור אדם ברוך היינו עם שלו וגאה , עם שוחר שלום , חיינו בכוכב לורי . כוכב לכת בעל שני שמשות . אין לנו חושך בלילה כי אם אור . דבר שמשמש לחלק מעמנו לעבוד כל היממה . בנינו מפעלים אדירים , רבי חשיבות , יצרנו המצאות גדולות שאין בלתם . אם שמעתם עלינו בטח ידעתם שזה עם הכי גאון בעולם אבל כל זה הסתיים ביום בהיר אחד כשהם היגיעו . להם אני מתכוון לגזע הלורדים . הם היו גזע אדיר ונאה . אבל אכזרי מאוד. הם חשבו שהם המציאו את הגלגל כמו שאומרים . הם חשבו שהם אלוהים ומי שלא שמע לחוקיהם נענש בהשמדה כמו שקרה לגזע המסכן שלנו גזע הלורדים פלש אליו בהמונים , בהתחלה נלחמנו בכל כלי הנשק שלנו אך היה להם שם יועץ נאמן , בן אלמוות , הוא יעץ להם להתחבר אלינו בשלום , להשתלב איתנו , ללמוד אותנו וכך לאט לאט לחסל אותנו הם כך עשו , הם חסלו אותנו מבפנים . תרבותם המזוהמת חסלה את הגזע שלנו . הם התרבו כמגפה על פני הכוכב ולא היה דרך לעצור אותם . עד שנשאר מהכוכב שלנו רק חורבות עשנות . הגזע שלנו הלך ונעלם עתה אני מחפש אחריו , אחרי היועץ שלהם , שמעתי שהוא מפיץ את הדת שלו במקום מסויים ואז הוא נעלם למקום אחר . אני אנדוד ממקום למקום , אעקוב אחריו כמו זנב לכלב עד שאתפוס אותו . לפני שאהרוג אותו אשאל אותו רק שאלה אחת : למה? המשך יבוא