עכשיו בבקשה תגיבו לעולם בלי נשים
האשה של אדם ברוך המשך הסיפור מיומנה של נערת ליויי לפני שפגשתי באדם ברוך הייתי נערת ליוי . חייתי בבית בושת בכוכב דון 5 . זה כוכב של עשירים מאוד . מלאים בכסף ובלי כבוד עצמי . ההשפלה שלי הייתה גדולה אבל הייתי צריכה את הכסף הזה בשביל בני משפחתי העניים . הרגשתי חסרת כבוד עצמי. לפעמים הייתי צריכה לקים יחסים עם אנשים מכוערים זה הגעיל אותי . באלוהים , אם יכולתי לברוח משם הייתי בורחת . עד שהוא היגיע , אדם ברוך , כשמו כן הוא, ראיתי אותו לפני שהוא נכנס, משותק ועל כיסא גלגלים . ברגע הראשון חשבתי : עם דבר כזה אני אקיים יחסים. אבל הוא הציע לי הצעה שאי אפשר לסרב לה. הוא אמר לי בקולו העדין: אם תבואי איתי לא תצטרכי לעבוד כלל , יהיה לך עושר לכל החיים רק תצטרכי דבר אחד , להציג עצמך כאשתי לכל מקום בו אגיע . השמחה שגאתה בי לא ידעה גבולות . קפצתי מתוך שמחה . צרחתי והשתוללתי . כשנכנסתי לספינת החלל הבנתי שעשיתי את ההחלטה הנכונה, הוא הוביל אותי לחדר מפואר שלא ראיתי מימי . כל השכלולים היו בו , טלווזיה בשלט רחוק עם כל הערוצים , מיטה ממשי שרק יכולתי לחלום עליה , ומשרתים שהביאו לי את האוכל ישר למיטה. שכבתי על המיטה וחשבתי: איזה נס שיש לי את אדם ברוך את ההלם קיבלתי אחר כך. הנקישה נשמעה בדלת. פתחתי אותה ולעני נגלה בחור צעיר ויפה תואר. שאלתי אותו מה אתה רוצה? הוא ענה לי : את לא מזהה אותי? אני אדם ברוך. לא ידעתי מה קורה פה? הרי הרגע ראיתי אותו זקן ויושב על כיסא גלגלים . ואז הוא הסביר לי: יש לי יכולות בהם אני יכול לשנות צורה למי שאני רוצה. עכשיו , אם את לא רוצה לקיים את תנאי החוזה אני יכול לצאת מחדרך. סחבתי אותו איתי למיטה בכוח ואמרתי לו: אני רוצה רק אותך בין אם אתה צעיר ובין אם אתה זקן. מעתה נהייתי אשתו של אדם ברוך .