כיצד הכרת את Queen

pake

New member
לי קרה אותו הדבר

אחד הקטעים הכי טובים בסרט זה כשהם שרים באוטו את הbohemian raphsody, ופשוט התאהבתי בשיר.. לפהי שש שנים קניתי את האוסף שלהם Greatest Hits,ומאז לא הפסקתי להקשיב לשירים שלהם...

pake

New member
גם אני חשבתי לנסוע להופעה במדריד

אבל זה יוצא לי על תקופת מבחנים (ההופעה ב1 באפריל) וגם לא מצאתי מישהו שיבוא איתי להופעה. וגם בלי פרדי זה לא אותו הדבר
. הכרטיס להופעה הוא לא מאוד יקר האמת יחסית שזה קווין, לא יודע, אולי אני עוד אשתכנע וילך להופעה, נראה.. בכל מקרה, תהנה בהופעה!

Ekrembo

New member
אבא../images/Emo9.gif...בעיקר ../images/Emo3.gif...

את האמת...שמעתי את השיר בפרסומת...ואז...כזה "אבא..של מי השיר הזה". גנבתי לו דיסק אחר דיסק...אח"כ גם קראתי באינטרנט...וכו'.

vitamin P

New member
כולנו חדשים../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
וכל הכבוד לאבא שלך חח

FreddieMercury

New member
אז ככה.

בגיל חמש בערך אבא שלי קנה מערכת סטריאו והשמיע בה את גרייטסט היטס 2. מאז התאהבתי. אמנם עברו הרבה שנים עד שחזרתי באמת להתעניין במוזיקה, אבל מאז קווין תמיד מספר אחת.

Eowyn of Rohan

New member
אבא שלי טחן את הדיסק כל בוקר../images/Emo122.gif

עד היום הליריקס חקוק לי בתת מודע.

michalQ

New member
התמכרתי אליהם בזכות..

אח שלי שהיה משמיע את הקלטת של קווין בטיולים משפחתיים. ומאז הכל היסטוריה. ומאז התווספו לי למאגר של קווין עוד 16 דיסקים שלהם + פוסטרים וכדומה.. :]

היילו../images/Emo9.gif

אני מור, חדשה, הכרתי את קווין דרך אבא, שהיה חורש על השירים שלהם כשהייתי קטנה יותר, במיוחד על "bohemian rhapsody"
וול, רק בשנה האחרונה התחלתי לשמוע אותם בתדירות יומיומית, ואין ספק שהם ענקים. הו, פרדי
וול, דאטס איט
טה-טה!

חחח כולם הכירו דרך אבא../images/Emo104.gif

רק אני לא
אפילו לאבא של חברה שלי יש את התקליטים שלהם רק לי לא

וואיי וואיי...{נוסטלגיה}

לפני 4 שנים ראיתי עם חברה שלי שבאה מארצות הברית לשבוע את הסרט: "ווין'ס וורלד" (עולמו של ווין) למי שלא יודע
בסרט הראשון ווין והחברה שלו (כולל גארת'
) שרים את "בוהמיאן רפסודי" אחרי הסרט שאלתי את אבא שלי אם הוא מכיר את השיר, והוא הביא לי דיסק של קווין (גרייטאסט היטס 1). מאז אני מכורה

למעלה