כיצד הכרת את Queen

vitamin P

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif והבהרה קטנה../images/Emo51.gif

כבר הרבה זמן מנסים לפתוח פורום קווין אך היו דחיות משלל סיבות, וכעת לשמחתי ולשמחתנו סוף סוף נפתח הפורום
מקווה שתהנו פה,גלישה נעימה

Ekrembo

New member
צריך לפתוח שרשור...

מי הציע כבר לתפוז לפתוח פורום
ולמה דווקא אתם?
. סתם סתם...אני שלחתי הצעה...אח"כ פתחתי קומונה..אח"כ סגרתי קומונה.

Chandler Rulz

New member
שלום אני חדש, חדש אני..

אה.. איך שמעתי על קווין? וואי, לא זוכר.. אני חושב שהשיר הראשון היה We Are The Champions.. אבל ממש התחלתי לשמוע זה אחרי ששמעתי שיר לא מוכר (The Millionare Waltz) והבנתי שגם השירים הלא מוכרים מעולים!

Chandler Rulz

New member
אה.. בעצם שמעתי אותם לפני..

זה התחיל כשעברתי על כל מיני דיסקים ישנים של סבא שלי שלקחתי אחרי שהוא נפטר, אבל לא שמעתי אותם עד בערך 5-6 שנים אחרי.. מצאתי שם מלא דיסקים של Covers כאלה שמוכרים באיזה 10 שקל, אבל גם כמה מציאות שוות של מוזיקה שפעם לא שמעתי (כמו אוסף של Led Zeppelin לדוגמה..), בין היתר היה את: A Tribute to Freddie Mercury: Wembley Stadium, London, April 20th, 1992 לקחתי אותו כדי לשמוע בדרך למבחן פסיכומטרי שלי, ונורא אהבתי את השירים שם.. זהו, אני חושב..

16 מרי לו

New member
זה מוזר:

אוקיי.. אני הורדתי שירים להנאתי ואמא שלי ראתה, ואמרה שאולי אני אוריד כמה שירים שהיא אהבה פעם... היא אמרה לי להוריד כל מני שירים ולהקות.. וקווין גם..... היא אמרה לי להוריד את בוהמיאן רפסודי
... בדרך גם הורדתי את we are the champions,ו- we will rock you קיצר - זה היתה אהבה משמיעה ראשונה
והחלטתי לפני הטיול השנתי לפני שנתיים להוריד כמה שירים.. ומאד הורדתי גם את כל השאר, קניתי דיסקים DVDים וכו'
לפני חצי שנה בערך, עשינו סדר בטקליטים שלנו (חיפשתי ביטלס) ומה אני רואה??? LIVE KILLERS !!!!!!
אני כזה צורחת "אמאאאאאא!!!!! יש לנו את לייב קילרזזז!!!!" אממ.. מאז, גם האחים שלי שומעים קווין וכל החברים שלי בעקבותיי

16 מרי לו

New member
אהה...

הורדתי דיסני... חחחחחחחח
קשה למצוא דיסקים של דיסני....
לקחתי את הדיסק הראשון שצרבתי של קווין לטיול השנתי וחרשתי עליו רצחחחחח..... אחר כך התחלתי לקנות

AKAKAK

New member
אינני זוכר כבר,אך אני מאזין למוזיקה

שלהם כבר שנים.

vitamin P

New member
כן זה שיר יפה.....

הייתה תקופה שהכרתי את קווין אחר כך עברתי לתקופה שלא שמעתי ומאז אני שומע קווין: מה שהחזיר אותי הייתה אותה פרסומת לבירה

zebra25

New member
שמעתי בטלוויזיה...

את השיר BOHEMIAN RHAPSODY ומאז התאהבתי בלהקה. גם מאוד אוהבת את השיר BARCELONA שנכתב לאולימפיאדה בברצלונה.

B a m B a m

New member
סופסוף יש פורום ללהקה הכי טובה !!!!

אהההההההההההההההה יש פורום! סופסוף!!!! אני הכרתי אותם מהבית, כי למזלי יש לי הורים שיודעים להקשיב למוזיקה באמת טובה! נ.ב. אני גבריאלה ( גבי ) נעים מאדדדדדדדדדדדדדדדד!
queen!!!!!
brian may

QUEEN ואני

מבחינתי להקת קווין תמיד הייתה שם. במסיבות תמיד היו שמים את "רדיו גה גה" ואת I WANT IT ALL ועוד מיטב שירי הלהקה. הקול המדהים של פרדי תמיד צמרר אותי. המתופך החתיך שנראה הכי מעולה מכל הרביעייה בלבוש נשי
הגיטריסט המהמממםםם בריאן מיי כמו הרבה אחרים בסביבתי, הייתי המומה מהמוות של פרדי מרקיורי. כוכב דעך בשמים ביום מותו.

למעלה