כיצד הכרת את Queen

liorb22

New member
באולימפיאדת ברצלונה

בעת ביצוע השיר הנפלא אחחח...פרדי - מתגעגעים

vitamin P

New member
זה יפה לראות שרוב חברי הפורום

הכירו את הלהקה דרך אבא שלהם
אני קורא כרגע את כל ההודעות ופחות מגיב בפורום אליהן

16 מרי לו

New member
../images/Emo27.gifאני דרך אמא!../images/Emo37.gif

למרות שגם אבא שלי אוהב אותם והתקליט היה שלו
והחרמתי אותו חחחחחחח

Harajuku boY

New member
אצלי זה משו אחר ../images/Emo3.gif

היה לנו בבצפר שיעור מוסיקה, והמורה החליט שבמשך שנה שלמה הוא מלמד אותנו על קווין, ובסוף השנה אפילו עושים מבחן עליהם. כל פעם הוא היה משמיע לנו שיר וקליפ... ואז במבחן הסופי קיבלתי 100 ומאז אני רודף אחרי הלהקה הזאת

ממממ

אמא שלי כל הזמן חפרה לי במוח שאני אוריד לה קווין ולא היה לי כח בשבילך (לא שמעתי כמעט מוזיקה ישנה, ממש מעט). ואז ברדיו של הבצפר שמעתי את dont stop me now, היתאהבתי
והורדתי שירים (וקראתי לאמא שלי
, היא ממש אוהבת אותם
) והיום כמעט כל שיר זה קווין

דרך אמא

אמא שלי מאוד רוצה לתת ולנו חינוך טוב במוזיקה (אל תימחקו זה ביטוי שלה) אז ליום הולדת 12 או 13 לא זוכרת היא קנתה לי את הגרייטסט היטס שלהם ומאז אני לא מפסיקה לישמוע אבל בכל זאת r.h.c.p הם אהובי האמיתיים

Daenerys

New member
דרך סבא רבא רבא

בכיתה ו' ילד אחד התנדב להעביר לנו שיעור על קווין בגלל שהוא ממש אהב אותם. השמיע לנו מלא שירים והראה לנו קליפים. מאז התאהבתי בהם. כנראה שהוא עשה משהו נכון... חוץ מזה כשהייתי קטנה יותר בארה"ב היו לי שתי חברות שהיו שרות את רפסודיה בוהמית בקולי קולות ועושות חיקויים. והתחלתי להיות מעריצה רשמית כשחבר שלי קנה לי את הדיסק המשולש שלהם כדי שאני אסכים להיות חברה שלו..

dalida1988

New member
וואי תאמת../images/Emo163.gif

בכיתה ט' היה לנו שיעורי בחירה כאלה אז בחרתי במוזיקה והמורה שלי בחר ללמד אותנו על להקת אבא וקווין!
אני יודעת את רוב הרקע עליהם...קצת שכחתי
אבל אני מאוד אוהבת את השירים שלההםםם אבל ממש!!1 אמממ עכשיו אחרי שנתיים אני עדיין מתחברת לשירים האלה..
טוב שלום לכולם אני חדשה
קוראים לי דלית אני בת 16 וחצי מחולון יום טוב

dalida1988

New member
חחח לא למדתי בביה"ס גולדה

עכשיו אני בקוגל.. כיתה י"א מה גם לכם העבירו שיעורי בחירה.?.. (מוסיקה וכאלה..)

Franz Ferdinand

New member
טוב, אז ככה

אימא שלי שומעת אותם הרבה. ובהתחלה שנאתי אותם... ויום בהיר אחד ראיתי בטלוויזיה את בוהימיאן רפסודי והתאהבתי! החלטתי לשמוע את הדיסקים שיש לאימא שלי וזה היה ממש טוב!

mysterious V

New member
ידעתי שהם קיימים

אבל לא מעבר לזה, עד שיום בהיר אחד, היה פתוח אצלנו music box והיה בו השיר the show must go on, ואבא שלי אמר לי שזה שלהם, ומיד אחרי השיר הזה היה את i want it all, ולא יודע איך זה התגלגל משם, אבל זו נעשתה ללהקה האהובה עלי, ולא סתם. בקווין יש משהו שאין בהרבה להקות אחרות וזה עצמה, יש כוח במוזיקה שלהם.

מיצי007

New member
אההם אצלי זה סיפור ארוך ונושן

המממ ובכן,שהייתי בכיתה ב'-זאת אומרת בת 8,קיבלתי את הדיסק הראשון שלי מאח שלי וזה היה הדיסק להיטים הראשון של קווין...ושמעתי את הדיסק שוב ושוב ושוב ופשוט התאהבתי קשות,ומאז היא הלהקה שלי....

נמ...

דבר ראשון - אמא שלי חולה על הלהקה!!!! ובמיוחד על פרדי.... המ...אמא שלי תמיד השמיעה לי את השירים שלהם בבית...תמיד...לכן גם אחותי נורא אוהבת אותם....אבל היתה לי תקופה שבה לא שמעתי אותם בכלל...אבל אחרי שעברנו לארץ התחלתי לשמוע אותם שוב בזכות אחותי. אנג - אוהבת אותך!!!!! משוש חיי!

SaRgE

New member
במלה אחת: אחגדול

ויותר בפירוט: הכרתי את הלהקה רך אחי הגדול
הכרתי כמה שירים שלהם לפני ששמעתי את הדיסק. עד שיום אחד גנבתי לאחשלי דיסק כדי לשמוע את הביצוע המקורי של LOVE OF MY LIFE והתמכרתי.

למעלה