כי סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
כי סוף שבוע בפתח..

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Ontario R Z Y H

New member
יאאאא../images/Emo34.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי הרבה בשכבת י' =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לאיודעתתת התעצבתי מעט כי.. שהר נסעה לי לסופשבוע=/=/ התעצבנתי על.. המורה לאנגלית! אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?! טיפשעעע התאכזבתי מ... כי... לאיודעת בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר, יותר נכון מצחוק כל יום בבצפר.. חחחח המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. את סקסית חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -למדתי- אני !! למדתי!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב אתמול!! כמעט נרדמתי באמצע השיעור עד שהייתה לי התקפת צחוק מטורפת... הסרט הכי טוב שראיתי.. WTF1-2-3-4 השיר הכי טוב ששמעתי.. califonicaition של רד הוט=] כי גם הוא אוהב=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי... חח אבל המקום הכי טוב היה בשכבת י'!!! כאלה חמודים =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ההההאאאאאאאא כלום.. אולי פחיות בבצפר !! חייבת להיגמל מקולה חחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שהוא אמר שהוא רוצה מישהי אחרת=/ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כרגיל, ישן קצת חחח חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. חיחי לא מגלה לכם
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): צועקים על אהבה, כי זה מה שהיה בבצפר בסוף היום=] - שיר השבוע(אנגלית): beutiful disaster - אלבום השבוע: ההמ - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא=] ושהר
דאאאאאאאאג - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Life couldn't be any better לא משיר חח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שהר... אור... בן... דאאאאאאאג חחחח טוב! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי הרבה עם שהר! כיף =] - מאכל השבוע: שוקולד אתמול מהמכונה שיש בחווה=] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הוא אמר לי שהוא רוצה מישהי=[ - משהו שהרס את השבוע: ששהר נסעה =/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתקרב אליו... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבין שאני אוהבת אותו - שיר שפתחתם איתו את השבוע: קליפורניקיישן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שהר ביום ראשון! וכמובן שאת אור ובן האדירים האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עייפהההה

ש נ י ס

New member
וואו..כבר?

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..זינה
והמתנה של מורני
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הברכה של מורני
התעצבתי מעט כי.. הנפילה מקלי.
התעצבנתי על.. הוא שחור, קטן ואין לו הרבה שכל.
אבל בסוף סלחתי כי .. אני יותר בוגרת ממנו!
התאכזבתי מ... כי...ממנו, כי הוא אדיוט!
בכיתי מעצב/אושר כי.. דיי מכאב, בנפילה
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..הברכה של מורני
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עוד לא..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעצור את עצמי מלהביא לו את הכאפה של החיים שלו
הסרט הכי טוב שראיתי..רעיון עם ערפד ~ואני פשוט מזילה ריר של בראד פיט בתור ערפד!~
השיר הכי טוב ששמעתי.. כלמיני
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היום עם אח שלי לאשדוד, הוא סיפר לי משהו. (והוא לא בנאדם שמספר!)
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין לי כסף בלי לקנות כלום!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אופ
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה עם תולי
חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים")..דברים מוזרים כאלו..

שירלי317

New member
כואב כואב ולבד../images/Emo4.gif מתגעגעת...

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רגע קצרצר בראשון בערב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קימי
התעצבתי מעט כי.. זה לא כיף לאבד ידיד טוב
התעצבנתי על.. זה שזה לא באשמתי והוא הפיל עלי הכל בלי סיבה ועוד עכשיו אני בבלאגן עם אמא שלו (מורה שלי לאומנות)
אבל בסוף סלחתי כי .. על זה אפילו לא חשבתי בנתיים, זה לא בתכנון.. התאכזבתי מ... כי... מנתי שבגד באמון שלי ותקע לי סכין היישר ללב, כהרגלו, הכל בגלל שהוא ממשיך להסתגר בתוך עצמו. בכיתי מעצב/אושר כי. היום בבוקר, מעצב, עצבים ותשישות נפש.. כי הוא אפילו לא הסתכל לי בעיניים כשהוא אמר את השקרים האלה ולפני כמה דקות, מכאביםםםםםםםםםםם
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני חמודה? (חברות שלי מוזרות, מה אני אעשה?) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבנתי מתי אני לא לגמרי נחוצה ורצויה... ופרשתי בשיא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצעוק עליו ככה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יצא לי ממש... השיר הכי טוב ששמעתי.. לא זוכרת כרגע, הקרסול הכאוב שלי מסיח את דעתי...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי לשום כלום וגם כנראה לא אצא השבוע, קרסול נקוע ומסריח
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. רק איילת מרוששת אותי עם ההלוואות האלה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום, את הקרסוללללל
אל תקפצו מעל אנשים, אתם תיפלו ותנקעו את הקרסול (בעצם, רק אני כזאת כישרון... אם אין סוס ליפול ממנו אני סתם אפול, כי אני חייבת) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגע קצת, ושהקרסול ירפא באורח פלא!!! חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. אממ כרישים מזמרים? חה, בהחלט כרישים מזמרים... {אני הזויה} אז אם מאוד מאוד מעניין אתכם, תשאלו ואני אספר...
שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: איילת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אקונה מטטה, כן, בדיוק! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את מפחדת ממני, וזה לא נעים לי אז תצאי מהכיתה!" חחחחחחחח
המורה לתנ''ך קצת מדמיינת דברים, (אני לא צ'יקן
) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נקעתי את הקרסול? לא, זה לא טוב.. איבדתי ידיד? לא גם זה לא, נכשלתי בלשון והיסטוריה? לא, גם לא זה... אמממ אני יודעת! שיחת נפש טובה עם קימושקה
- מאכל השבוע: חומוס צ'יפס סלט של המשתלה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רגע קטן ביום ראשון
אני יודעת שאני עלובה, מפגרת ורכרוכית, אבל תחיו עם זה - משהו שהרס את השבוע: קרסוללללללללללללללללללללללללללללל
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ליאור, מפתיע אותי בביקור חולים? אבל זה בחיים לא יקרה... ליזי, אורלי, דבשה וברבר... אבל גם זה אני בספק, בקיצור, תקועה לבד, מכורבלת מתחת לשמיכה בכאבים...
(כי תמיד טוב לסיים בחיוך לא משנה מה) ו
זה תמיד שימושי לא משנה למי מתי או למה

ToryMaster

New member
די בובי

אני יודעת שכואב כשקורים דברים כאלה עם חברים טובים, באמת שיודעת, אבל תנשמי עמוק ותזכירי לעצמך שמגיע לך יותר מזה, גם אם את רוצה דווקא את זה.

שירלי317

New member
../images/Emo4.gif

לא מעודד, כי קשה להבין את העניין אני מתוסבכת.. אבל תודה על הנסיון...

ToryMaster

New member
קשה, כן

אבל קשה זה לא בלתי אפשרי. אני מאוד מבינה למה את מתכוונת, אני עצמי הרגשתי בול כמוך לא מזמן, אבל זה עניין של החלטה ונחישות, "אני לא אהיה אומללה יותר בגלל אנשים". מעבר לזה, אני מאמינה שלכל דבר שקורה יש סיבה טובה גם, ושלא כל דבר קשור אלי [תשאלי את יעל ], זה מאוד מפשט את החיים. חד וחלק החיים שלי הפכו לטובים הרבה יותר מהרגע שלמדתי את זה.

שירלי317

New member
אני יודעת

תאמיני לי שאני ממש לא ככה בדרך כלל, ואני גם מאמינה שהכל לטובה בסופו של דבר, אחרת איזו עוד סיבה יש לי להמשיך לחיות?!
אני בנאדם מאוד אופטימי בתכלית שלי, ואני אף פעם לא נותנת לעצמי להיות אומללה בגלל אנשים אחרים ודברים שקורים.. אבל מפעם לפעם מותר קצת לבכות מותר קצת להרגיש רע, כי אחרי זה מעריכים את הטוב הרבה יותר, בגלל זה זה גם מרגיש לי חלק חשוב אומנם, אבל אני עדיין לא יכולה להתכחש לזה שאני בהחלט אעדיף להמנע מכאלה עניינים
בכל אופן, כרגע אני יחסית בסדר.. זה עניין שעובר, כמו שהוריקן או טייפון, אחרי זה הכל מתחדש והרבה יותר יפה, ושקט
ערב נעים!

שירלי317

New member
הרבה אנשים יעידו

שאני בין האנשים היותר אופטימיים ועליזים שיש
למרות כל הרע, אני ממשיכה!

ToryMaster

New member
אז בסדר

כל עוד את לא נותנת לזה להפיל אותך. ולבכות זה נהדר, אגב.

שירלי317

New member
אני יודעת

אבל לפעמים אני לא מצליחה להפסיק, זה יכול לשרוף בעיניים משו...
פרשתי לנסות למצוא תנוחה שבה לא יכאב לי הקרסול בצורה שאני אבכה מתוך שינה
לילה טוב לכולם

PinkPony

New member
../images/Emo99.gif

שבוע כזה מאגניב ! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חווה,בצפר,סוסים,חברים חברות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..קיבלתי 0 בספרות . התעצבנתי על..המורה הזאתי
אבל בסוף סלחתי כי .. חהחה התאכזבתי מ... כי... נהנה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. הרבה =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי ממש נהנתי בחווה יום שלישי ! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... =P הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי מחרר השיר הכי טוב ששמעתי.. הרבההההההההההה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה,בצפר,חברה .. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי .. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםםםםםםם . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה איתם
(מוזמנים להוסיף שאלות..)

ver ver

New member
וואו

מזל שרואים לשלומציק רק ת'פנים כי היא נראת פשוט רע כשהיא הגיעה עלינו...

PinkHorse

New member
יש דבר שנקרא טבעיות.

ובטבעי שלה הגוף שלה יזדקן. אל תחיו באשליות, הסוסה רק אכלה וטיילה בתקופה האחרונה. אך את מצפה מסוסה זקנה שרק אוכלת ומטיילת להראות?

למעלה