כי סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

ווינגז

New member
ולשם הבהרה

לא ראינו את הסוסה ואנחנו לא יודעים איך היא נראית ומה מצבה, ולא תפקידינו לשפוט.

ToryMaster

New member
כמובן!

אני לא מעידה על הסוסה מהכרות, אלא ממה שהבנתי מהדיון.

אויש נו תעשי לי טובה

הסוסה קיבלה אוכל כל בוקר ערב וצוהורים כמו כל סוס אחר, אחרי כל ארוחה היא הייתה יוצאת למרעה עד הארוכה הבאה, אני כל שישי שהייתי עובד בטיפולי הייתי שוטף אותה ומטפל בה, המבנה שלה נפול רק בגלל שהתחילו לרכב עליה מגיל צעיר. ככה שאל תיכנסו לאשליות.

rafells

New member
התחילו לרכב עליה בגיל צעיר?

מאיפה הבאת את השטות הזאת? מאותו מקום שקבעת שהיא קבלה אוכל כמו כל סוס אחר? אני מאד מקווה שהסוסים האחרים בנצר נראים קצת יותר טוב..זה לא מספיק לתת לסוס אוכל, צריך לתת לו את הכמות שמתאימה לו. בכל אופן אתה מוזמן לבקר אותה בכל שלב ולראות בעצמך ואת החברה שלך מלמעלה לראות איך יכולה להראות סוסה שרק אוכלת ומטיילת כבר שנה וחצי

היא הייתה מקבלת

2 פרוסות חציר חציר פרוסה אחת של אספסת, 1 שעורה. ואת שאר זמנה היא בילתה ליד הכלי של החציר במרעה ומטיילת מסביב. הסוסה לא יכלה לזוז בקושי במרעה יותר מהליכה היא לא עשתה, את רוצה שהיא תעבוד? חוץ מזה הסוסים בנצר נראים מצוין לא הייתי מריץ סתם שמועות כמו הקטע שהיה בקיץ.

ver ver

New member
אז ככה

"הסוסה לא יכלה לזוז בקושי במרעה יותר מהליכה היא לא עשתה, את רוצה שהיא תעבוד?" אז תסביר לי את העובדה שיום אחרי שהיא הגיעה שיחררנו אותה למרעה עם רפאלה, גמלא ובז. במרעה הרבה יותר קטן מהמרעה בנצר והסוסה רצה,השתוללה (והיא לא מתה או צלעה או לא יודעת מה אח"כ- היא עדיין בחיים). ואפילו אותנו היא הפתיעה שעלינו עליה והיא עובדת, נכון שאנחנו לא מביאים אותה לקצה גבול היכולת ומתחילים לאט לאט. הליכה וטרוט היא עושה כמו גדולה.וצריך לזכור שזה מה ששלומציק היא סוסה מדהימה לילדים וטיפולי והיא מסוגלת לעשות את זה בלי לעניד עפעף. ואפאחד לא מריץ שמועות ואין לי מושג מה הייה בקיץ. אני מדברת על עובדות והנושא עלה רק בגלל התמונה של שלומצי. כי יש עוד כמה דוגמאות...

ver ver

New member
נגיב לכולם ביחד

נתחיל מזה שאני מכירה את שלומציק הרבה זמן ונכון שהיא לא צעירה (24 אם אני לא טועה) אבל היא בחיים לא נראת ככה אפילו לא אחרי קוליק נוראי שלא הרבה אנשים השאירו לה סיכווים (עקב גילה המופלג...). רעות אמרה את הדבר הנכון כנראה שלא השקיעו בה יותר מידי בשנתיים האחרונות. ונוסיף לזה שיש אוכל ויש אוכל (אני לא יודעת מה הסוסה אכלה ובאיזה כמויות). וכן, אי אפשר להתכחש לעובדה שכרגע היא נראת זוועה, רואים לה ת'צלעות, אין לה שום שריר בגוף והאגן שלה בולט. מי שהכיר את שלומצי יודע שהיא תמיד התאפיינה בקטנטנות ובשמנמנות שלה ואנחנו ניתן לה ת'זמן והיא תחזור לזה. בקשר לזה שיש לה מבנה נפול אהוד אתה נמצא בנצר קצת יותר שנים בשביל לדעת ששלומצי לא תמיד נראת ככה. נחזור שוב לעניין הגיל ונוסיף שבנצר היו סוסות (פטרה ושות' שדרך אגב יש להן קשר משפחתי גם לשלומצי) שהגיעו לגיל 40+ ולא נראו ככה. נכון עבודה נכונה בונה שרירים, אבל יש הבדל בין סוס שלא מפוצץ שרירים לבין תזונה לקויה.ולמה ששלומצי לא תעבוד אם היא מסוגלת? אני יחפש לכם תמונות ישנות להשוות למה שצילמנו עכשיו. ובאמת שאין לי שום כוונה לריב עם אפאחד או להיכנס לוויכוחים.

SNTQ

New member
../images/Emo45.gif

25 ביולי

SNTQ

New member
למה אתה כ"כ בטוח בדברים שאתה כותב?

קודם תוודא אותם אחכ תכתוב. אין מה להיכנס לשום אשליות,כתבו פה אנשים שמטפלים בה היום ורואים איך היא הגיעה אליהם ואנשים שיודעים גם איך היא הייתה פעם ומשווים את זה להיום.

SNTQ

New member
לא רוצה להיכנס לויכוח הזה

במיוחד לא איתך
לילה טוב בייב..

SNTQ

New member
ורד..

ואוו שנים שלא דיברתי איתך,ואני באמת צריכה
אי סי 241169639

בא לי...

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:לדבר עם כאאארמל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:יום שלישי נראה לי התעצבתי מעט כי.. :המבחן היה זין התעצבנתי על.. :רועי אבל בסוף סלחתי כי .. :אני לא יכלוה לא לסלוח לו התאכזבתי מ... כי...:בנצי שלא סיים את הביוטופפפפפ בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב- שכרמן עברה ניתוח ומעוד משו.. ומאושר כי זהו הוא פההה המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..:לא משנה lol הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :הייתי מסוגלת לעשות איתו את השיחה הזאת סופסוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לראות אותו ולא לנשק אותוווו, ו הסרט הכי טוב שראיתי..:מממ.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. :די לא היה לי זמן לכלוםםם המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חחח ממ.. חווה?.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את המבחן הזבללל ואת המחזור הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אהיה כמה שיותר איתו כי אני כבר כל כך מתגעגעתתת חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: -- האדם שעשה לכם את השבוע: יריב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):את ישנה וגם הוא במיטה אבל לא בשלך חולמת עליו וטוב לך עכשיו וגם לו טוב עכשיו.... איתה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):שווה נחירה?!? חעחעחעחע - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:שניצל תירס בהחלט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כלום. - משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי את בייב חוץ מ5 פאקינג דקותתת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהוא יבוא ולראות את בייב ממששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אהיה איתו כמה שיותר - שיר שפתחתם איתו את השבוע:... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לולי

SoosKatan

New member
../images/Emo215.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היה לי היום יום חופש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נולדה לי אחות !!!! התעצבתי מעט כי.. חברות שלי נבעו לטיול של יומיים ואני לא באתי =( התעצבנתי על.. ילד אחת מגעיל מהשכבה שהפיץ עלי דברים לא נכונים. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא חזר בו ואמר לכולם שזה לא נכון התאכזבתי מ... כי... חברה שלי כי היא האמינה לו בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר כי נולדה לי אחות קטנה המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "איזה יפה את! איך לא ראיתי אותך עד היום?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קניתי דיסק חדש וזה שימח אותי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לפסיכולוגית הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השבוע שום סרט
השיר הכי טוב ששמעתי.. TEENAGERS של MY CHEMICAL ROMANCE המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לגינה לי הבית משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מסטיק [?] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה דברים שהם לא לפה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוכל להרגע מהחיים חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. לא זוכרת
הטרגדיה של החיים אינה המוות, אלה מה שאנו מניחים לו למות בעודנו חיים - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שסיימתי להכין את המתנה של שני והיא באמת אהבה אותה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התגובה של שני, כל השאר היה נטול רגש התעצבתי מעט כי.. לא מעריכים אותי וכי פגשתי את צביקה ונזכרתי כמה אני מתגעגעת לפעם. התעצבנתי על.. כל העולם אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...מהחווה וכל מילה נוספת מיותרת כי זה לא במקום בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים נחשב? המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..אני כל כך אטומה שאני לא זוכרת כרגע כלום. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אפולו הולך מדהים, פשוט מושלם. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... היות בוגרת ולהגיד מה שאני חושבת..ועדיין לא סיימתי עם זה. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. "המתוקות האחרנות"-אריק ברמן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי, למי היה זמן?! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שום דבר, אבל אחרי התשלומים על הרישיון לא נשאר לי כבר כל כך כסף. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח, אדע את כל החומר של התאוריה...ואפסיק להיות עצובה. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים")..סיוט
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): "המתוקות האחרונות" כי הוא הצחיק אותי מרוב שהוא נכון בצורה ביזארית - שיר השבוע(אנגלית): בע - אלבום השבוע: בע - האדם שעשה לכם את השבוע: שני ואבא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמו הטבע גם ללב ארבע עונות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שחור קטן ולא כל כך חכם" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום - מאכל השבוע: מנה חמה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אפולו וזהו - משהו שהרס את השבוע: היום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: החתונה של בת דודה שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אומר כבר את מה שאני שומרת בפנים - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה