כי סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

ש נ י ס

New member
אני דורשת שתשני את כל התשובות שלך!

חח..הכל כבר בכלל לא אקטואלי
מי לאב יו פאצ'ססס
היה ממש כיף אתמוללללל
ואת יודעת כמה זמן אני מחפשת את "האהבות האחרונות" ולא את ה"מתוקות האחרונות"..
אופפפ..וכ"כ רציתי את השיר הזה!!!

fliperit

New member
שבוע מעולה!!!!!!!!!

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: חברה שלי באה לבקר אותי בטיול השנתי כי הייתי דקה נסיעה מהבית שלה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: חברה שלי סיפרה לי למה אבא שלה נפטר התעצבתי מעט כי: חברה שלי עשתה בטיול השנתי הכל כ"כ לאט, ולא הייתה לי סבלנות לחכות לה התעצבנתי על: חברה שלי שעשתה הכל לאט אבל בסוף סלחתי כי: הטיול היה כ"כ כי, והמדבר כ"כ מרגיע ותי התאכזבתי מ... כי: לא התאכזבתי מכלום! בכיתי מעצב/אושר כי: חשבתי על הכלבה שלי שאולי נצטרך להרדים בקרוב... המחמאה הכי יפה שקיבלתי: לא קיבלתי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: הלכתי המון בטיול השנתי (25 קילומטר לפחות ב-3 ימים) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח: לעלות את כל העליות העצומות של הרי אילת הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי: טמבל של ארקדי דוכין המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הרי אילת, 6 בבוקר...יותר טוב מכל מועדון מסריח מעשן.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: ממש שום כלום. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: שום דבר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אצליח לעודד את חברה שלי שנמצאת בדיכאון רציני חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. לא זוכרת חלומות...ישנתי לא הכי טוב בטיול מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): טמבל - שיר השבוע(אנגלית): i feel the earth move under my feet - אלבום השבוע: ----- - האדם שעשה לכם את השבוע: המדריך בטיול שהיה תותח!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמו הטבע גם ללב ארבע עונות" מתוך יקירתי של אביב גפן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אמא, האם את גאה?" מתוך "אמא תראי" של אביב גפן - דבר שהשגתם השבוע: שום דבר... - מאכל השבוע: כל הארוחתץ צהריים היום....היה בסט!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול השנתי...הלךקום מוקדם מוקדם בבוקר, באמצע המדבר עם כוס קפה..ופשוט להסתכל על ההרים - משהו שהרס את השבוע: שלא יכולתי להיום עם חברה שלי כי היא במשבר נוראי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופשה באילת בסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה רכיבה טובה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "יקירתי" של אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלי, ענתי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אמנם התמונה לא מהאינטרנט, וגם לא כ"כ מגניבה...אבל תתמודדו..

LordHorse

New member
Oh Well,

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נחתי המון, ונפלתי, סוג של תרפיה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נפלתי, ואז הייתה הפסקת חשמל, ואז באו אנשים נחמדים והצחיקו אותי, ואז המדריכה שלי נתנה לי יד, היה מרגש.
התעצבתי מעט כי.. אני מרגישה שהפסקתי להתקדם. התעצבנתי על.. מדריכה שמבטלת לי שיעורים. אבל בסוף סלחתי כי .. היא סופר-קולית. התאכזבתי מ... כי... כל מיני אנשים. בכיתי מעצב/אושר כי.. מתסכול, או שמא זה מעצב? ,לא יודעת.היה לי עצוב.
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שליפול זה כיף זה אחת המוזרויות שלי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נפלתי ויצאתי עם כאב ראש קל (אבל רגל ימין זה סיפור אחר לגמרי.) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות דברים מסוימים. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרטים.אבל אם סדרות נחמד אז CSI ואד רולז
השיר הכי טוב ששמעתי.. שירי חורף.עדיין.ווהו. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הייתי הרבה בבית, יותר מדי, לא ממש יצאתי, וכשיצאתי זה לא היה משהו.אז זה בטח יהיה הבית. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. טופיפי.ובמבה.וקולה.ארגז. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל השיחות המיותרות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לחווה. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. הייתי בקניון,ואכלתי ציפס מגעיל,אז ירקתי אותו,ואז איבדתי את המשפחה שלי,ואז היו שם כל מיני דברים הזויים כאלה.לא משנה. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): הרבה של-אביב גפן,קרן פלס,איה כורם,הכלל בזכות הרדיו. - שיר השבוע(אנגלית): הלוואי והייתי יודעת שמות של שירים.אני יודעת! דיסני! - אלבום השבוע: אהא,רד הוט צ'לי פפרס,סטאדיום ארקדיום.טהטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: השבוע היו יותר סוסים מבני אדם, והיה לי רע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ביי תום". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני לא אוהב עוגת קצפת" (אנשים שרצו שאני אביא להם עוגה אחרי שנפלתי) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):השלמתי המון שעות שינה. - מאכל השבוע: קוסקוס עם מרק ירקות.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נפלתי והיה כיף|: - משהו שהרס את השבוע: אני בהחלט לא יודעת לאן להמשיך מהנקודה שאני נמצאת בה עכשיו ברכיבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני כבר לא ארכב על לורדי, אז אני רק רוצה לרכב,בלי שיבטלו לי שיעורים.גרר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני ארגיש שאני מתקדת שוב. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת שמות לא יודעת שמות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה מי, רק בני אדם נחמדים. שבוע טוב אנשים
תהנו, ותצליחו, ותעשו דברים כאלה שעושים כיף

ווינגז

New member
מיאו.

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היומולדת של בתדודה שלי
בגן שלה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם. התעצבתי מעט כי.. ממש רציתי שהיא תצא מזה. התעצבנתי על.. שמור איתי. אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... אותו דבר. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שמעריצים אותי[
], למרות שזה די שטויות. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום בבקרים לבצפר, ולא קמתי.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. השיר הכי טוב ששמעתי.. In the Sun, רק כי הקשבתי למילים שלו די בפעם הראשונה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היומולדת של בתדודה שלי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. בתקווה ששבוע הבא אולי...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אתמול והיום, בעיקר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אזכה לקצת שקט ושלווה. וטבע. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. מריאנה, חלמתי שאת מאילת ואני אומרת לך שיש לך בגדים מגניבים. ואז אנחנו מסיעים אותך לאיזשהו מקום [אבא שלי ואני] ואז התעוררתי.
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אישה לווייתן/עברי לידר. - שיר השבוע(אנגלית): In the Sun. - אלבום השבוע: אין, כרגיל. - האדם שעשה לכם את השבוע: יעל, יעל ושחף.
ואם נעה הייתה מדברת איתי באיזשהו שלב של חייה[
], גם היא הייתה פה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): And trying to find anything you can feel that you can believe in. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "זו יעלי שלי, זו יעלי שלי". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורדתי שני קילו.
- מאכל השבוע: פוף. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לראות את בתדודה שלי כ"כ מאושרת. - משהו שהרס את השבוע: אני שונאת מוות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש! אילת! מנוחה! שקט! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לנסוע לאילת באמת. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כרגיל
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

נו טוב.

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כלום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות עם כלמיני אנשים. התעצבתי מעט כי.. לחיים יש סוף. התעצבנתי על.. מירי, כלבה. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, בגלל המבחן. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי הלך לי חרא. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני הבנאדם היחידי ששומע את זה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עזרתי לרוני
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים עם המבחן הדפוק הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. השיר הכי טוב ששמעתי.. Love like winter. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון + חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. איפור, דיסק וקשתות [?] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההתחלה של אתמול. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש טוב יותר. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. על המלחמה והמסיבה בים
. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): אין. - שיר השבוע(אנגלית): .Untitled - אלבום השבוע: Simple Plan - Hard Rock Live ארגגג
. - האדם שעשה לכם את השבוע: יותר מאדם אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): How could this happen to me? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אייייי טיצ'ר!!!!!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קנו לי דיסק שממש רציתי
. - מאכל השבוע: נקניקיות טופו
. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהתבטלו לי שעתיים אנגלית בסוף היום. - משהו שהרס את השבוע: המבחן בהסטוריה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משחק גמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחן במתמטיקה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת:|. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת חוח, תגידו שזה לא מצחיק.

נעעעה ../images/Emo99.gif

יא פרוותית שלי, תגיעי יותר לחווה :) עכשיו אני מתחילה קבוע להגיע ימי חמישי אז אני אראה אותך המון :)

favory

New member
סוף שבועע =]

ה-דבר הכי טוב שקרה לי השבוע-הסרתי אבן מהלב,הגעתי לראש ההר
הדבר הכי מרגש השבוע-הרכיבה בשלישי התעצבתי מעט כי-לא מעריכים אותי בחווה =[[ התעצבנתי על דניאלה-שונאת אותךך ..( סורי) אבל בסוף לא סלחתי... התאכזבתי מ-עצמי כי אני יודעת שהייתי מסוגלת ליותר =\ בכיתי מעצב כי הרגשתי כל כך נורא המחמאה הכי יפה הייתה...אממ...-שאני רזה?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי-לא הרגשתי לא האמנתי שיהיה לי את ה-כוח לשרוד את השבועע הארוך והמייגע הזה =\\ הסרט הכי טוב שראיתי-מגדליי התאומים? ( היחידי) השיר הכי טוב ששמעתי ...- hurt המקום הכי טוב שאליו יצאתי-מחר! תחרות! אממ משהו שקניתי...- 3 מגשיי פיצה לחווה... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום הייתי נותנת הכל כדיי שבסופ"ש הזה אני - פייבורי,אבל הוא הנשמה השניה שלי אז.. כדיי שהוא יזכה בחמישייה! חלום שזכרתי-שמטר ונועה אוכלות ביצת הפתעה?!
אהה- ומישהו שעשה לי ת'שבועע....-נעה!
שיהיה שבוע מעולה!

אם מדובר

על דניאלה מהחווה, זה בסדר, כולם שונאים אותה. כאילו WTF?! היא שאלה אותי אם אני יודעת לשים רסנים.... :|

סופ"ש

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: השיעור ביום רביעי, היום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: SMS מאלון..
התעצבתי מעט כי..: לא לפה.. התעצבנתי על..: מי אם לא המורה לאזרחות ?!?
אבל בסוף סלחתי כי ..: אז זהו, שלא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...: מאיתי כי ציפיתי ממנו ליותר. בכיתי מעצב/אושר כי..:
ראיתי תמונה של אסף ושלי משנה שעברה ונזכרתי בלילה הנורא הזה.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..: שבוע נטול מחמאות הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: הלך מצויין במבחן במתמטיקה.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללכת למבחן למרות הדלקת באוזן.
הסרט הכי טוב שראיתי..: הסטן לובשת פראדה השיר הכי טוב ששמעתי..: מי אוהב אותך יותר ממני המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: היום למסעדה עם האחים ולבאולינג עם החבריםם.. היה כל כך כיףףףף!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: בובת פרווה של סוס! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: דלקת באוזן, שיעורי אזרחות וזהו! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: אין לי ברירה אלא לחרוש למבחן בספרות..
חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים")..: אוהווו.. לא לפה!! (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים - שיר השבוע(אנגלית): all you need is love - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא ואלוני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מר בחווווור... חבריק'ו, למסלול שלנו נגמרו הסוללות!!!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיחה עם מישו על משו! - מאכל השבוע: שניצל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום בערב.. - משהו שהרס את השבוע: נחשוווו.. שתידרס כבר המורה הזאת!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שליסה תחזור לארץ.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחן בספרות ובאנגלית יתבטל.. [?!] - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ברודי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אוווץ'.. שבת שלום, ובהצלחה לכל המתחרים!!

עונה ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
שהצלחתי להגיע הרבה לחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
הרכיבה בשישי, היה שיעור בסט! התעצבתי מעט כי..
ניזכרתי איך פעם הייתי מוזמנת לתחרויות והיום כבר לא.... התעצבנתי על..
בת שירות בחווה. אבל בסוף סלחתי כי ..
לא סלחתי אבל זה גם לא ממש מזיז לי התאכזבתי מ... כי...
מישהו שיחסית קרוב אלי אבל מפחד להראות את זה. בכיתי מעצב/אושר כי..
אי אפשר לקבל כל מה שרוצים. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
מהמדריכה שלי שהרכיבה הייתה טובה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
הרכיבה בשישי הייתה מצוינת והרגשתי שלמדתי כל כך הרבה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לבוא לחווה ולשרוד יותר מפעמיים בשבוע
הסרט הכי טוב שראיתי..
דווקא השבוע לא ראיתי סרטים בכלל השיר הכי טוב ששמעתי..
לא זוכרת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
ברים וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
אוכל וסיגריות הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
את הרגעי שבירה שלי. את הבכי. את החוסר אומץ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
הייתי נוסעת עם החווה לתחרות. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים")..
חלמתי שיש איזה כלב רצחני (מסובך) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):
שבתות וחגים\ נורית גלרון - שיר השבוע(אנגלית):
hurt - אלבום השבוע:
למי יש כסף? - האדם שעשה לכם את השבוע:
המדריכה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
ובכל פעם שאני נועצת את הציפורניים במורד הגב של מישהו אחר אני מקווה שאתה מרגיש את זה (אלאניס) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אם אתה מתכוון לזה אז אני אלך להביא את השוט (הוצא מהקשרו לחלוטין) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
אחלה רכיבה, וזה כל מה שרציתי. - מאכל השבוע:
קרטיבים!!!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
תשומת לב מבן אדם שאני אוהבת. - משהו שהרס את השבוע:
מדריך דביל מהחווה שהובלתי בשיעור שלו וכמעט התפרצתי עליו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
הרכיבה, ההתנדבות.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה טוב בחווה ושאני אעזור קצת אומץ. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:
"מה נעשה" הדג נחש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אנשים מהחווה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

טללאדי

New member
עונה.........

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיול השנתי!!!!!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הטיול השנתי!!!!! התעצבתי מעט כי.. כי השיעור לא היה משהו..... התעצבנתי על.. אבא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא הסכים לי ללכת לתחרות! התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. נהיית יפה יותר!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר בשעה חמש! הסרט הכי טוב שראיתי.. הטינה השיר הכי טוב ששמעתי.. i writ not tragedies המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הטיול השנתי והתחרות (לא השתתפתי)! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הויכוח עם אבא שלי........ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):את מוכרת לי מפעם - שיר השבוע(אנגלית):i writ not tragedies - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שוט חדש ושוט קפיצות (כי השוט נשבר לי)!!!!!! - מאכל השבוע:טוסט חח!!!!!!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הטיול שנתי והתחרות!!!!!! - משהו שהרס את השבוע: הריב עם אבא שלי...... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה לי שיעור טוב אמן!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי שיעור טוב!!!!! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

favory

New member
י'חצופה ../images/Emo11.gif

א.לא רשמת כלום על הבנאדם שעשה לך ת'שבועע.. מה היית עושה בלעדיי !? ב. המחמאה הייתה שלי, את יודעת שהשתגעתי ושאני מחמיאה לכולם בזמן האחרון.. ג.אני קמתי ב-3 לפנות בוקר יהב התקשר והעיר אותי.. =[[ זה לא פייר!!!!! את חוצפנית את... נ"ב-אני לא נמוכה!! =[[[[[[[[[

למעלה