כי סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

favory

New member
פיציייייייי

היה כל כך מדהים ,בואי אני אספר ספציפית עליי =\ ישנתי שעתיים וחצי,קמתי בשעה 3 לפנות בוקר עם הטלפון..בשעה 4 כבר הייתי בחווה,העמסנו את הסוסים ויצאנו באמצע הדרך רחינה עצרה לנו וקנתה לנו כל מיניי מאכלים מוזרים.. באמצע גם עצרה אותנו ניידת משטרה..היה בהחלט לא נעים אוקע,הגענו בשלום!! פירקנו הכל,אירגנו ,הם התארגנו ..יצאו לחימום ,הליכת מסלול ביינתים שאנחנו הלכנו עם קינג והומו הקטן.. מסלול ראשון -עומרי נפסל , יהב-עשה מסלול נקי.. מסלול שני-יהב עם 2 סירובים כ"כ מיותרים ..הוא היה כ"כ ישן יצאנו בלי כלום..=[[ יצאנו עם תמונות מהממות!..=]] היה יום שבת בהחלט מהנה...

אהמ תמונות חובה.

פעם הבאה אני אנסה לבוא אם זה יהיה קצת יותר קרוב חחחחחח שוטרים? "מה יש לך מאחורה?" "סוס". *שוטר הולך לבדוק* "זהירות הוא מפליץ!"

favory

New member
חח נעלה בקרוב-קודם תני לסדר ת'מצלמה

רחינה המוכשרת הזו דיברה בפלא' וכמעט כנסו אותה..750 שקל.. היינו מאוד ייצוגיים! רחינה,אמיר,עומרי,יהב,בר,אני,יוני,טלל,דורית,אחיות של טלל,גל בעלה והכלבה שלהם וניר. וגם נופית באה מאודים..איזו חמודה היא ייווהו כמה זמן לא ראיתי אותה..איזו מדהימה היא! -תמונות בהמשך

יו איך מתאים לה...../images/Emo3.gif

בטח היא התווכחה עם השוטר עד שנמאס לו....פחח מסכן... אני גם רוצה לבואאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo2.gifוואי וואי

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיפוץ הקומונה :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום הורים אתמול התעצבתי מעט כי.. הזמן עובר מהר מדי! התעצבנתי על.. אף אחד אבל בסוף סלחתי כי .. לא כעסתי בכלל התאכזבתי מ... כי... כל מיני אנשים שלא שומרים על קשר בכיתי מעצב/אושר כי.. --- המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באמת שיפצנו וצבענו הכל! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שיפוצים.. הסרט הכי טוב שראיתי.. ריקוד צמוד השיר הכי טוב ששמעתי.. תראי זה אני של סינרגיה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המממ מי יוצא בכלל? חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יקבל עוד 24 שעות מנוחה חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. לא זוכרת (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): תראי זה אני של סינרגיה - שיר השבוע(אנגלית): everytime we touch
- אלבום השבוע: הממ.. - האדם שעשה לכם את השבוע: מוש :]] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'הכל יהיה בסדר, הכל יהיה פנאן!!' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "היא אומרת "בוא נשכב, רק כמו עכשיו-עם הבגדים". זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס? את לא קולטת-את שורטת לי את הדרדס, תגידי, איפה את חושבת את יושבת, על קרוסלה בקרקס?" חחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצטרפו 4 בוגרים לצוות בחלח"צ
- מאכל השבוע: דני ? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השיפוץ נו! - משהו שהרס את השבוע: כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביום חמישי כל הקומונה ישנה אצלי :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהימים הארוכים יעברו בכיף - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מוש סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זובי שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifאוהבת אותך יפה

כבר סיכמנו הכל
*עפתי לעוד שלושה שבועות...*

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממממ שבמסגרת עבודה מחורבנת אני יתנדב בחווה [זה החלק הטוב בסיפור הזה
] ויוביל את הסוסים כשיש עליהם ילדים עם בעיות ולכו תדעו מה עוד.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בחיי אני לא יודעת ולא זוכרת כלום מהשבוע! התעצבתי מעט כי.. בגלל ים
התעצבנתי על.. אבא שלי... כרגיל.. ועל חברות..כרגיל חח
אבל בסוף סלחתי כי .. הוא אבא שלי והן חברות שלי חעחע אבל לא רבתי איתן בכלל!... התאכזבתי מ... כי... עצמי כי הטרוט קימה שלי שוב חזר להיות גרוע
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. מהמחשבה שים יכול למות מזה חס וחלילה טפו טפו טפו
ואתם עוד יותר הפחדתם אותי! המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..אממ אומרים לי מחמאות אבל משומה אני לא זוכרת אפעם.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב עם עצמי... חעחע לפחות לא יותר מידי.. חוץ מהמבחן בערבית שהלך טוב.. הבוחן באנגלית שקיבלתי 88 אבל בכל זאת התאכזבתי והמבחן בהיסטוריה שאני לא זוכרת אם קיבלנו חח אהה קיבלתי 89
נהייתי גרועה בלימודים.... שנה שעברה הייתי הכי מצטיינת ולא ירדתי מ-90 לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבחנים והמבחנים הסרט הכי טוב שראיתי.. נראה לי שלא ראיתי סרט בכלל חח השיר הכי טוב ששמעתי.. rock this party
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה והיום הבריתה של איזה תינוקת מהממת
הקנין ביום רביעי ורציתי ללכת עם חברות למקס ברנר היום אבל הם עצלניות מידי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניתי לפני שבועיים בערך בגדים באיזה 1200-1400 שקל חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שגיליתי שים חולה ושהוא חלה בכלל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם ים וידע מה קורה איתו
חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. חיחי בהשראתי.. תמיד אני חולמת על החווה אבל השבוע אני לא זוכרת שום חלום
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(אנגלית): rock this party unfaithful(בתקווה שרשמתי טוב..) give it up to me - שיר השבוע(עברית): מוכרת לי מפעם, צמא לאהבה ותודה לך - אלבום השבוע:אממממ - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני לא טובה בזה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמא שלי קבעה לי למחר תור למספרה!!!! יאייי - מאכל השבוע: הכנתי היום לחם שום סוף הדרך מי שרוצה מתכון שיבקש :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרכיבה עזרה קצת לשפר את ההרגשה - משהו שהרס את השבוע:יםםםםם שלייייייייייייייייייייייייי
אעעעעעעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר!!!! למספרה! וללכת לחווה לראות מה שלום ימוש שליייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני יגלה שים חזר לעבוד והכל טוב ויפה
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אדם... סוס - ים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בתמונה ים הכוסון הננס הנשכן החמודדדד הסוס הכי מאמיייייייייי בתמונה הוא שוכב כי הוא לא רוצה ולא יכוול לקום

אהההה אז תראי מה הולך.

גם אני התחלתי ככה. בהתחלה את מוליכה סוסים בשיעורים טיפוליים (ילדים עם בעיות לא?). אחר כך יותר מאוחר יתנו לך להתחיל לאכף (אם את לא ידועת יכול להיות שכמה שירעוים במקום לרכב ילמדו אותך). יותר מאוחר תתחילי ממש לעזור בהוצאת סוסים לשיעורים ולהעלות רוכבים, לשים מתגים ועוד הרבה עבודות באורווה. ככה זה היה בחווה אצלי (סיפרתי בקצרה). את בחווה אחרת ולכן זה יכול להיות שונה. אבל העניין הוא שלפני שתתחילי לעשות דברם יותר רציניים צריך לראות שאפשר לסמוך עליך. בהולכה רואים שאת יודעת איך להוליך סוס בצורה טובה, רואים איך את מתפקדת. השור התחתונה היא שכדי שתעשי דברים יותר רציניים, צריך להתחיל בקטן. קודם תוליכי ואז תתחילי להתקדם ולעשות דברים יותר רציניים.

היייייי אל תפחדי.

אם הסוסים מטופלים טוב ומטפלים בו הוא יכול להבריא. סביר להניח שהפחדנו אותך בגלל מה שאמרנו על קוליק. אז תראי. נכון, קוליק יכול לגרום למוות, ואין מה לעשות. אבל אל תשכחי שאם יש לו קוליק קל רוב הסיכויים שהוא יצא מזה. ואל תשכחי שגם אם הקוליק יותר חמור, בארץ יש אמצעי לטיפול בקוליק, ויש סוסים שניצלים. אם לסוס יש קוליק, זה לא אומר שגורלו של הסוס נחרץ והוא ימות. אל תשכחי גם, שמה שיש לו לא חייב להיות קוליק.
הוא יהיה בסדר.

2eye

New member
אני

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הכל עד יום שישי. הדבר הכי מרגש שקרה לי: יום שישי, בערך. התעצבתי מעט כי: נמאס לי שהולך לי טוב רק בבית. התעצבנתי על עצמי, כי אני זבל. אבל בסוף סלחתי כי: מי סלח?! התאכזבתי מעצמי כי לא הצלחתי לאזן, הייתי טו מאץ' קיצוני בכיתי מעצב/אושר כי: כמעט בכיתי, בגלל איך שרכבתי. המחמאה הכי יפה שקיבלתי: "ילד מבחנה"? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: רכבתי טוב בבית לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל:לעבוד 17 שעות אתמול ואיזה 15 היום. הסרט הכי טוב שראיתי: למי היה זמן?! השיר הכי טוב ששמעתי: לא זוכר המקום הכי טוב שאליו יצאתי: החווה, אלונים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: בתחרות באלונים הוצאית הווווון. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: למרות שהוא עבר, התכנון היה לרכב נורמלי. חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים"): שאני תופס אותו וזורק אותו מהחלון. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):
- שיר השבוע(אנגלית):
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הממ, לא זוכר ת'אמת, כל החברה מהחווה שעודדו אותי אתמול. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אפשר לא משיר? "היו הרבה סדקים במבחנה" [ציטוט של מישו] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היה מצויין! עד מכשול 3" משפט שאמרתי להרבה מאוד אנשים. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הממ, שברתי שיא O: שבני מקצים לקפוץ רק 4 מכשולים
- מאכל השבוע: הקנאפה שקניתי בשוק אוכל. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרכיבות בשני+רביעי - משהו שהרס את השבוע: הרכיבה בשישי.

SNTQ

New member
המ..

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החלטה כלשהי שלי ושל ניצנוש' ואתמול והיום עם ניצנוש'
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם הידיד הכי טוב שלי לגבי מי אני בשבילו
ואת ההקדשת שיר של ענברי
התעצבתי מעט כי.. ידיד ניתק קשר
התעצבנתי על.. עצמי,כי יצאתי ילדותית ומטומטמת
אבל בסוף סלחתי כי.. על זה עוד לא סלחתי
התאכזבתי מ.. כי.. חברה,התמודדות שלה עם בעיה כלשהי
בכיתי מעצב/אושר כי.. מגעגועים לאחי ובגלל השיחה שלנו על סבא שלי
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. "בחיים לא הצלחתי לסמוך על מישהו כמו שאני סומך עלייך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי שיחה מאוד קשה עם אחי על סבא שלי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. שיחה עם חברה על הבעיות שלה
הסרט הכי טוב שראיתי.. ראינו ג'קאסס2
חבורת מטורפים!
השיר הכי טוב ששמעתי.. גלגל"צ כמו כל הזמן:]
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עם ניצנוש' ל3 ימים של סוסים השבוע
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה השבוע נראה לי
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העובדה שנקעתי את האצבע
וסובבתי תקרסול,אה ונקעתי את היד
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה איתו
חלום זכור מהשבוע (בהשראת "חולה על ים").. על סבא
מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): את יפה/שייגעצ (ענברי אוהבת אותך!!
) - שיר השבוע(אנגלית): Bob Sinclar - Rock This Party
בדיחה של החברים - אלבום השבוע: pantera- official live 101 proof
- האדם שעשה לכם את השבוע: ניצנוש' לדעתי,וכמה שיחות עם ידיד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא משיר,אלא ציטוט: "אסונות אפשר לשאת - הם באים מבחוץ,הם תאונות. אבל לסבול בגלל שגיאה שעשינו בעצמנו - אהה,זהו עוקץ החיים" (אוסקר ויילד) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "סליחה? נפל לך האוכף.." ניצן והיציאות שלה
או אולי לשאול בנאדם שאנחנו אמורות לפגוש מי הוא?! גם חכם.. אוהבת אותך בהמה שלי! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פגשתי בנאדם שרציתי לפגוש (גל,עכשיו חסר לך שתהיה אינטרסנט
) וצב"ח - מאכל השבוע: פיצה של אמא של חברה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 3 ימים עם ניצנוש' - משהו שהרס את השבוע: לא היה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מיום שלישי והלאה,פגישות עם מלא מלא אנשים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות כמה אנשים ולסגור עניין לגבי הסוסים - שיר שפתחתם איתו את השבוע: נגיד על היום,המ שמענו בבוקר גלגלצ ניצנוש'?! חח לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם וענברי (ושני?!) :] חורף

למעלה