כי סופ"ש (ומיכלי ביקשה
)

SNTQ

New member
כי סופ"ש (ומיכלי ביקשה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif) ../images/Emo9.gif

יעליק,שכחת לפתוח את הפינה?!
סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
=]] התחיל רע ונגמר מעולהה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היוםם=] המסיבה לאורי המלךך
והידיעה שחוזרים לעבוד עם תותיי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היוםם. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום. התעצבתי מעט כי.. החופש הזה בכלל לא חופשש=[ התעצבנתי על.. אפ'חד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי..."החופש" הזה.. ומהשיעור ביום חמישי=\ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב כי היה חרא שבועע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום במסיבהה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."חייכי.חיוך לא עולה כסף אבל שווב זהב!!"=] מלךך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... יום חמישי וואו חחח הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קריון=]והחווה במיוחד היוםם משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ארנק רבאק שעלה 60 שקל חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בהחלט מורקה :] התודה שלי השבוע היא ל..מור=]] פינקתי את עצמי השבוע עם..=\ מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..חייכי.חיוך לא עולה כסף אבל שווב זהב!!"=] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הצליעהה=\ ואת השיעורים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכבבבבבבב=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקהה=]] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים ותחרות כבררררר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורים מעולייםם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה=]]

PinkPony

New member
:)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי .. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כל מיני .. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום איזשהו משהו ויום שני .. התעצבתי מעט כי.. נמו ועוד משהו . התעצבנתי על.. כמה דברים . אבל בסוף סלחתי כי .. כי לפעמים קורה .. התאכזבתי מ... כי...ממנה .. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מעצב .. ובכיתי מרוב צחוק חח והרבה .. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. סרחמן
וכל מיני אבל זה היה הכי .. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת . הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ניצחנו במשחק . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשחק ביום חמישי . הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה כמובן . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אעא ציוד חדש .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כמה אנשים ..ואת הסוסה .. התודה שלי השבוע היא ל..הרבה . פינקתי את עצמי השבוע עם..לא יודעת . מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה האט . אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת . שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת . אלבום השבוע שהיה.. - משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. . הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה דברים . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה .. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כמה . השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות טובות . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כל מיני . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני . סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

Ontario R Z Y H

New member
טובנו=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול.. כי היה פשוט יום טוב.. .סתם יום טוב! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אונטריו=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בייב בריא=] התעצבתי מעט כי.. הוא עצוב=/ שונאת שחברים שלי עצובים התעצבנתי על.. ההורים.... אבל בסוף סלחתי כי .. הם ההורים שלי.. אין לי ברירה.... התאכזבתי מ... כי... ממממ מעצמי קצת .. אני עושה טעיות טיפשיות בכיתי מעצב/אושר כי.. הצחיקו אותי ממש! הייתי על סף דמעות של לחץ בבדיקה של שמנטון הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיחות עם בן! איזה שרוט=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מעוד!! (יואו בן יצאת ערבי) שניה אחרי זה "אני רוצה אומרת לך" (יואו רחלי יצאת רוסייה) חחחחח איזה מצחיק זה היה! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ניסיתי לעזור לו... הוא לא רצה את זה כל כך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום מהמחשב אתמול.. חחחח הסרט הכי טוב שראיתי.. the nightmare before christmas איזה סרט מדהים!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עמיתי=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא אומרת!! אתם תחנקו אותי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הכל! היה ממש חופש אחלה! למרות שציפיתי ליותר טוב... היינו הרבה ביחד.. דיברנו מלא. הסוס בריא! מה יכול להיות יותר טוב מזה?! התודה שלי השבוע היא ל.. לכולם=] ובמיוחד לוטרינר=] פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון עד מאוחר=] האיכווות מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ לא אכלתי ממש=/ חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שוב ישנתי עד 11=]" "השבוע הטוב בחיי" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מממ טריביוט... כל הזמןןן הוא עולה אצלי באיטונס... הכל באשמתו. אלבום השבוע שהיה..הממממלאיודת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. את היום במיוחד... "im sorry i cant be perfect" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שהוא לא מרגיש טוב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לישון בשעה נורמאלית ולא ב3 לפנות בוקר=/ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. וטרינר של שמנטון=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות אותו ולתת לו חיבוק כזה גדול! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שידבר איתי על זה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כולם!! שבוע שלםם לא ראיתי את כולם.. =/ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מוסיפה שאלה::::::: למי אתם מאחלים משו ומה? לו.... תרגיש טוב=] וסליחה...

שירלי317

New member
איזה חופש של חופש חופשי שכזה=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי הייתי אצל קים ובערב יצאתי קצת לעיר וליאור ניצ וטל היו אז היה כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחה אתמול עם ליאור והשעור רכיבה היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הערב עם אחותי
התעצבתי מעט כי.. הייתי חולה וזה לא כיף, וכי אני רוצה לעזור ליעלי אבל לא יודעת איך, או במה
התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. התמוטטות עצבים זה לא נחמד ואני בעצמי לא ממש מלאך לפעמים התאכזבתי מ... כי... לשם שינוי לא התאכזבתי מעצמי, אולי רק מזה שמישהו מסויים לא צלצל אלי
אבל חפיף.. בכיתי מעצב/אושר כי.. התמוטטות עצבים בגלל ריב גדול עם אמא בשלישי בערב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שלשום עם הרבה אנשים מצחיקים וסיטואציה מוזרה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בזה את טוב, קצת ביקורת בונה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כיף לי, אני שמחה וחופשייה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיות כל כך משוחררת, חופשייה ולא לחוצה!
הסרט הכי טוב שראיתי.. בחזרה לארץ לעולם לא
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הממ, ההתנחלות ביום רביעי ואתמול בעיר, זה לא המקום, זה האנשים
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל לאורלי ביום ראשון בכנות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ליאור, גיא, ובעיקר את עצמי
התודה שלי השבוע היא ל.. ליאורי פינקתי את עצמי השבוע עם.. הסתחבטלות בבית בגלל שהייתי חולה ואז נטישת המיטה שלי ליומיים
מאכל השבוע שהיה הוא.. סוכריות לגרון
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עם לה
חה, אף אחד לא יבין.. אולי יעלי
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Mrs. Robinson של Simon & Garfunkel משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. The opposite of war isn't peace It's creation הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את האפצ'ים הכואבים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש בנאדם מסויים שמאוד התגעגעתי אליו
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ליאורי וקימושקה שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בצפר? אולי קצת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אסיים את כל העבודות ואעבור את המבחן במתמטיקה בהצלחה סבירה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אורלי
ועוד כמה אנשנושים

SNTQ

New member
../images/Emo9.gif

אין לי מושג במה אבל בהצלחה
אה ובהצלחה במציאת בית חדש לך ולקים (שנראית נהדר אגב)

MY WEEK

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: שלישי, תחרות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: מרוץ לפיד, תחרות, אימון, טיול... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הקריצה הזאת
התעצבתי מעט כי..: לדובי השמיין כאב.. התעצבנתי על..: עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..: התעצבנתי על עצמי בלי סיבה התאכזבתי מ... כי...: מישהי היא מצפה ממני ליותר ממה שאני מסוגלת.. בכיתי מעצב/אושר כי..: לא רציתי שהיום הזה יגמר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: טיול ללא ספקקקק!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"אני לוקח אותה איתי ולא מחזיר" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: פתאום הרגשתי התקדמות, נשארתי על קטמן, התמודדתי עם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללמוד בתוך כל השבוע המטורף הזה הסרט הכי טוב שראיתי..: לא ראיתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: מרוץ לפיד, טיול, אספי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: עוד שנייה ואבא פושט את הרגל.. מתנות לכל מיני אנשים.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: נוני, עופר, רחל, אספי, דובי השמיין שלי
התודה שלי השבוע היא ל..: נוני שפינק אותי ככה בטיול מדהים פינקתי את עצמי השבוע עם..: 4 שעות שינה היום בצהריים מאכל השבוע שהיה הוא..: פופקורן בחווה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? the best of the best שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מוזיקה ערבית ששמענו בטיול אלבום השבוע שהיה..: לא היה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: "and I say to myself what a wonderful world"... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. משפט מסויים מיום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. חשבתי ללכת לתחרות, כנראה שלא ייצא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל כך הרבה אנשים ודובי השמיין..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימון בשני, סוף סוף!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הלוואי ויתבטל המבחן בגיאוגרפיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: המוןןןןן, בעיקר נוני וגם קצת אותה
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
.

אז את לא באה לראות אותנו בשיעור ולצחוק על הארכובות הלא שוות שלי?

בא לי!

יעליק,שכחת לפתוח את הפינה?! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי..כנות עם השמנות שלי ואח''כ החווה ביגור!!שולט לגמרה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע....שולה שולה שולה!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..השיחה עם שולה...פעם ראשונה שהיינו רציניות! התעצבתי מעט כי..אני כזו... התעצבנתי על..הביצ' הזה.. אבל בסוף סלחתי כי ..לא יסלח בחיים! התאכזבתי מ..עצמי... כי...לא עשיתי שיעור השבוע... בכיתי מעצב/אושר כי..גם וגם ורק מיש'י אחת יודעת למה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הנסיעה לכנות..פףףף... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..''כל קפיצה הרצון פשוט גובר''(בהקשר לפיפי)אני אוהבת אותך תמיד אפילו ש....(ההמשך לא לפה!!!) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אני מנסה...ועד עכשיו מצליחה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...קום בראשון ולהיות שם כ''כ הרבה... הסרט הכי טוב שראיתי..סטאפ אפ והצד שלו הצד שלה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה,סרט,וכנות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מממ לא מש'ו מיוחד... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את שולה שלי..ורוני! התודה שלי השבוע היא ל..רוני פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה סופגניות וסלטים מארומה... מאכל השבוע שהיה הוא..סופגניית ריבת חלב! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בדרכים... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..smack that אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.היא יודעת אנשים תמיד אומרים לה אנשים רק מתערבים לה.... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום שבת... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה בנירדה ויהנה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נויקה!!!עושה לי טוב לדבר איתך!!תאמיני או לא...ורוני כמו תמיד...ושולהההההה שלי(חח נסחפתי קצת נראה לי) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -שיעורים טובים מנוחה הרבה רכיבה ולשרוד בבצפר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיצא לי ללכת לחווה! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..תבנות מהחווה!ואת דגנית שלי... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבוע מבאס... לא היה לי יום כיפי במיוחד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אולי שעבדתי כמה ימים להרוויח כסף- מה שאני יכולה לעשות רק בחופשים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אתמול כשנסעתי לידיד התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. הדבר שיכול לבאס לכל אחד את השבוע... לא רכבתי השבוע בכלל! איך שרדתי?! התאכזבתי מ... כי... שלא רכבתי בכיתי מעצב/אושר כי.. אתמול מעצב שדיברתי עם חברה והתבאסתי על החיים- לא מתאים לי... בדרך כלל אני מרוצה מהם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..??? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אל תואב את מה שאתה עושה אלא תעשה את מה שאתה אוהב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שגיליתי שיש עתיד.. שבוע חדש בפתח!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. בוראט- סרט קורע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה ליומולדת- לחברה כמובן... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דודה של חברה שהתחברנו משום מה יש לנו הרבה במשותף.. התודה שלי השבוע היא ל.. לדודה של חברה שלי- עדי שעזרה לי להתגבר על הדיכאון שהתווצר מכל הצרות של החיים פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום אני חושבת מאכל השבוע שהיה הוא..מסעדה איטלקית... חחח ארוחת פסטות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מסתבר שלא שמעתי יותר מידי שירים השבוע חוץ מהשיר שדפק לי בראש- של שרונה ודניאלה פיק ששמעו כל הזמן הילדים במקום העבודה שלי הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ירכב מלא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סה"כ אני לא יודעת למה אני כתבתי את התגובה הזאת מה אתם צריכים לשמוע את השבוע הדפוק שלי?!

LordHorse

New member
שבוע טוב טוב טוב!../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: -היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי וחמישי,כי פשוט היה כיף! -הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כמה..התמודדתי עם ספיר,רכבתי על מל,שיעורי תאוריה,שינה..:) -הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הקאנטר בלי ידיים,פלאשבק ללורד
-התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי. -התעצבנתי על.. לא התעצבנתי
-אבל בסוף סלחתי כי .. ^_^ -התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי. -בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. -הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חגיגה בחווה,אנשים מתנפלים על עוגה זה מצחיק. -מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אמ.לא זוכרת. -הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התמודדתי עם ספיר בגבורה
-לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק אוכף
-הסרט הכי טוב שראיתי.. אראגון
וגם התחרות ביורוספורט לקריסמס הייתה ממש יפה[: -המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה:) -משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיסים לסרט
-משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיעורי תאוריה,תמיד שימושי,תמיד נחוץ,לנצח ינבור במוחי
-התודה שלי השבוע היא ל.. אנשים. -פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה,שלווה,חופש. -מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגה גבינה!
-אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הלוחשת לסוסים. -שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. I need a hero,בעיקרון משרק|: -אלבום השבוע שהיה.. לא היה. -משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."I fell good" טנהנהנה. -הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום. -הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמצה את החופש,אצייר עוד משהו,אצליח להישאר בסימס לפחות שעתיים בלי לצאת משעמום. -השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. האנשים והסוסים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הבימה,שיעורי רכיבה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור קפיצות,תהיה,אנא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה