כי סופ"ש (ומיכלי ביקשה
)

../images/Emo42.gifעונה........

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום חמישי ושישי בגל שצללתי עם דולפינים בזמן שלכם היה גשם....! ובגלל השיעור הנחמד והחמדמד...! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אילת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הצלילה התעצבתי מעט כי.. נזכרתי במשהו.......! ואני חייבת לספר למישהו מה רק שאין לי למי..... התעצבנתי על.. אחותי אבל בסוף סלחתי כי .. היא חמודה התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. כאב לי?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. באכסנייה היה איזה חתול שאני ואחותי ליטפנו ואז באה איזה משפחה עם איזה נער ותינוק והם באו ללטף את החתול והנער אמר וואי בטח התינור יצעק והחתול יברח וזה בדיוק מה שקרה חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כולם אוהבים אותך..... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השצפרתי ברכיבה (לפחות הילדים בקבוצה לשעבר שלי ועומרי אמרו חח....) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצלול?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא גרם למינוס בבנק אבל מחזיק מפתחות חמוווווווווווווווד של סוס....! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ספיר (המסכנה)......... התודה שלי השבוע היא ל.. אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. חופש.....! מאכל השבוע שהיה הוא.. גבינה לבנה?! חחחחחחחחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החופשה חחחחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. hero אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. i love you plases say you love me to........ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המכה והפיספוף של היום אימון... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן?! כרגיל חח..........! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השיעור החמדמד ואילת............ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חברות מהביצפר........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אקבל את הציונים במבחן שעשינו לפני כמה חודשים?! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני

lereran

New member
פגרת....

אני באה לצלם אותך בשישי ואת דופקת לי ברז אה?

MC sApiR

New member
DoNt cRy To Me

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי כי השיעור היה מעולה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. - התעצבתי מעט כי.. הוא היה מנייאק והיא שרמוטה התעצבנתי על.. עליה ועליו(אבל בסוף סלחתי רק לו
אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא הכי חמוד שיש ומי סלח לשרמוטה בכלל?!? התאכזבתי מ... כי...הוא מסוגל ליותר וכי חשבתי שהיא חברה טובה. בכיתי מעצב/אושר כי.. - הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום חמישי..פפ...חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני פורשת לדרסג'!!"חחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לפה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת אליו הסרט הכי טוב שראיתי..מת לצעוק 3? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מועדון?..לניב?..חח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אתמול ויום חמישי התודה שלי השבוע היא ל..ניצן,אורטל ודנה פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..עוגהה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הנסיעה אליה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אורטל ודנה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיתבטל השיעור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אפחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

איזה שבוע היה לי ../images/Emo10.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
ראשון-שני כי הייתי באילת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הייתי פעם ראשונה באילת!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
הייתי באילת חחח התעצבתי מעט כי..
רכבתי על שימעון ונתנו לו את כל הקרדיט התעצבנתי על..
מנהל החווה שנתן לי את קווין ולא סוס אחר אבל בסוף סלחתי כי ..
לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי...
עצמי, מהחווה, מהיום אימון הנוראי שהיה לי בכיתי מעצב/אושר כי..
מעצב, כי כל כך רציתי שיהיה לי כיף ביום אימון והיה זוועה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
אימצתי לשלושה ימים את כל הכלבים באילת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
לא היו כאלה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
שדיברתי עם אמיר, מנהל החווה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לרכב ביום שישי אחרי היום אימון הנוראי הזה הסרט הכי טוב שראיתי..
לא היה לי זמן לסרטים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
אולד פרינד החדש. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
כלום. ואני עוד צריכה לקנות נעליים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
כלום. התודה שלי השבוע היא ל..
אף אחד!!!!!
פינקתי את עצמי השבוע עם..
רכיבה נעימה על שמעון במקום על סוס "קשה" מאכל השבוע שהיה הוא..
חרא. סתם לא, אבל זה מתאר יפה את המצב שלי. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
נקודת שבירה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
מי את שתגמרי לי את הטוקמן אלבום השבוע שהיה..
אין. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
תסתכלי לי בעיניים יא צ'ינצ'ילה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
את היום אימון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אפגש עם בנאדם שממש חשוב לי לראות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
אין! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
רכיבה טובה יותר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שנקפוץ ונהנה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
אדון בו!!!!

favory

New member
פיצקה =[[

אני יודעת שהרגשת לא טוב עם עצמך ביום רביעי ובאמת זה לא אשמתך..! אבל את רכבת אותה מדהים ואף פעם לא ראיתי מיש'ו רוכב אותה כ"כ טוב ונכוןן.. ולמען האמת מנהל החווה הזה באמת מרגיז גמני איתו בכסח רציני ואני מבינה אותך לגמריי! ולגביי הרכיבה שלך בשישי אם שמת לב הסתכלתי עלייך כל השיעור..היה נראה טוב! ושימעון ואת הייתם נראים פצצה! אז כל הכבוד ואת רוכבת מדהימה על כל סוס! גם אם יביאו לך ת'חמור מהפינה אני בטוחה שתסתדרו יפה מאוד! ושבוע הבא קפיצות חוח..ואני לא אשכח ת'מצלמה

חחח כפרעליך

גמאת בכאסח איתו?
מוזר.....
אני יודעת שבסך הכל זה היה ניראה טוב, אבל גם האערה (איך כותבים את זה למען השם?) של יהב ("תראי איזה לב זהב יש לסוסה הזאת, לקחה אותך כל המסלול לבד"), וגם כל הקטע של המסלול השני שאחרי 7א היא פשוט נכבתה.... וזה מעצבן אותי כי אם רק היו נותנים לי סוס אחר... כל כך רציתי לקפוץ את 9- האוקסר המהמם הזה... :-\ כבר החמור עדיף על קווין

favory

New member
טחח..

מוזר?! מה רק לך מותר להיות בכאסח עם מנהל החווה? =\ אבל תאמיני לי ..הייתי מוותרת על התענוג רק שיתחיל להתנהג כמו בנאדם ולהעריך אותי ואת מה שאני עושה, דיי רציני כבר נמאס לי מזהה ובמיוחד אליי שאני בנאדם קרוב לו ( או שאני טועה..) הוא מתנהג ככה הוא לא צריך להוציא את כל הכעסים והעצבים שלו על הבת שלו.. (* הערה* חחח ) ואויי, מה את מתייחסת למה שיהב אומר ברצינות? אצלו כל הרוכבים רוכבים מכוער והסוסים עושים את כל העבודה ורק הוא ה-מושלם . וכן זה היה אוקסר כזהה רררררר... אני מתארת לעצמי איך את מרגישהה.. חחחחח דיי נו בקטנה! קחי מזה את הדבר הטוב!

שתקי כבר יא רוכבת מושלמת אחת!

דפוקה אחת...דבר ראשון,למה לא ידעתי שהיית באילת?ככה מסתירים? סתם..שמחה שנהנהת
דבר שני אין לך בגרוש מה להאשיםאת עצמך בקשר ליום אימון יא צ'ינצ'ילה
....היית מדהימה והוצאת הכי הרבה שהיית יכולה מהגוש האפור חסר הצורה הזה שנקרא קווין....אז שתקי ותהיי מרוצה מעצמך עד השמיים! בקשר לאדם השני..את יודעת מה דעתי בנושא... דבר שלישי תזכירי לי לשלוח לך תמונות שיהיה לך שבוע מעוללללה

הסיבה היחידה שאני מסתירה זה כי

עוד הייתי צריכה להביא אותך ואסור להכניס צ'ינצ'ילות
אני לא מאשימה את עצמי, כי אני יודעת שהרוב לא אשמתי ושלסוסה הזאת יש קריזות, אבל זה גם לא לחלוטין אשמתה כי היא הייתה סחוטה אחרי איזה 5 מסלולים שהיא עשתה לפני.... אני לא מאוכזבת מעצמי או מהסוסה כי סך הכל היא הייתה בסדר וזה האופי שלה, מה לעשות... אני מאוכזבת מהחווה- שכל פעם מחדש אני ניתעקת על הגוש הזה והיא לא זזה וכל פעם מחדש אני יוצאת עם חרא הרגשה, וזה עבר פשוט כל גבול..... מה? האדם השני? הכוונה היא לאדון בו (
)? לאדון מנהל (
)? חחח.... אני לא מרוצה מהידיעה שעם סוס אחר יכולתי לעשות גם את המסלול השני ולעשות אותו כמו שצריך.

אני

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רבעי כי הלך לי מעולה,בניגוד למה שחשבתי וקפצתי 2 מסלולים נקיים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חופש..ויום אימון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קיבלתי סופגנייה חינם מחוות אמיר..נס חנוכה קטן כשלעצמו... התעצבתי מעט כי.. עיצבנו את עדי
התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. סלקום,כי הם לא הסכימו לתת לי להיכנס חינם לסרט ועל עוד מישהו שנעזוב כרגע התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. בן דוד שלי עיבן אותי כ"כ
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ויתרתי לעצמי וקפצתי 80 90 והצלחתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קפוץ תמסלול ההוא הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי אחד והוא היה גרוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חוה איי גס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אדמייר...סוס חתיכי... התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. חופש! מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של חנוכה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לעבור את המככשול או משהו פלצני כזה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. פיצ-גם אני עם ה "יא צ'ינצ'ילה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שביתה לא צפויה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

The Bitter End

New member
ארר

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי פיצי! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פיצי, ת"א. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ כלום, האמת. התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי השבוע, האמת. התעצבנתי על.. על חבר טוב. אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי... אמא שלי. כי היא עצבנה אותי בטירוף. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אההה.. אסי וגורי, לגמרי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..פות Max and violet can't find Tim but they find a מאת עמרי וטל. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אין לי מושג. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום מהמיטה!ישנתי המון. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א עם אמא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס.. אבל כמה דברים וזה:) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פיצ. התודה שלי השבוע היא ל.. פיצ, אבל ממש. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אכילה אין סופית. מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק עדשים! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "פדופילים קטלניים 3" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Red Hot Chili Peppers-Otherside אלבום השבוע שהיה.. None משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי נו:( הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנערף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי
ותאומושית
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. החווה, והתחרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הממ
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל!!!111 לא ראיתי אותה שבועיים אומשו כזה.

ram ram

New member
אוף התפוז הזה!!! פעם שלישית!!:-@

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום...[שבת] סןף סןף ראיתי את זוריק שחזר אתמול מארה"ב.. וכי היו לי שני שיעורים מעולים!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. זוריק חזר, שיעורים טובים.... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ... לא משו מיוחד... התעצבתי מעט כי.. לאא... התעצבנתי על.. דביר וקובי... שהבטיחו שהם באים...
אבל בסוף סלחתי כי .. אני יסלח רק אם הם יבואו בשבוע הבא... ההתאכזבתי מ... כי... החופש הזה.... שלא ניצלתי אותו כדי לישון... בכיתי מעצב/אושר כי.. לאא... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מממ... לא לפה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רם רם!!! את הרמטכ"ל שלנו!!!" ו.." אם לא רם רם מי היה דואג להם ככה?!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ואי הרבה.... 1.כי דייב טורפ [הפרשן שהיה לדרבי בערוץ 5] ממש החמיא לזוריק על הרכיבה וגם על ה"תלבושת" של פיק וזוריק... וזה היה אחריות/החלטה שלי איזה צבעים יהיו שם... 2. זוריק היה ממש מרוצה מאיך שהסוסים התנהגו לו אחרי שבוע שהוא היה בחו"ל ורק אני רכבתי עליהם... 3. בשני השיעורים היום קיבלנו [ג'וני, דייגו ואני] מחמאות כי עשינו את הדברים נכון... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר ב- 8:30 אחרי שהלכתי לישון ב- 3:30... הסרט הכי טוב שראיתי.. "מר וגברת סמית'" והשידור של הדרבי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבית של רזוש... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא אני קניתי... אבל זוריק הביא לי מגפי עבודה מארה"ב...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הרכיבות הטובות על הסוסים הטובים
... בעיקר על ג'ונה... התודה שלי השבוע היא ל.. קלימי והרצל... שלקחו אותי בבוקר לחווה... פינקתי את עצמי השבוע עם.. יום רביעי מנוחה... מאכל השבוע שהיה הוא.. פיתה...
[המבין יבין...] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עבודה, עבודה ועוד קצת עבודה" או... "זה חופש זה?!!!" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שי קאנטרי שהשם של מישו שעובד אצלנו מוםיע בו מלא פעמים... ושרנו לו את זה כל שעה בערך...
אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העייפות... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי לראות את זוריק ואם אפשר לעשות שיעור.... ר=קבלתי את שניהם.. ואפילו יותר...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא לפה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות.. אולי עוד שיעור/שניים.. -משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ששמעון יבוא לחווה ביום שישי/שבת... שדביר וקובי יקיימו את ההבטחה שלהם ויבואו!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שמעון..! [אחי הגדול.."
] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): דייגו עם הבוזל היפייפה שזוריק הביא מחו"ל...

ram ram

New member
והתמונה....

כי התפוז הטיפש הזה לא יכול להעלות אותה ביחד עם ההודעה נכון..?!?!!:-@

למעלה