כי סופ"ש (ומיכלי ביקשה
)

ram ram

New member
חחח... אני התחרתי/מתחרה

על סוסה שהיא באמת אפורה.... אבל הסוס בתמונה זה סייח שאני והמאמן שלי מאמנים ביחד לריינינג... ורוב הסיכויים שאני יציג אותו בפיטוריטי.... והעלתי את התמונה כי הוא עבד ממש ממש טוב אתמול והיום... הנה תמונה של הסוסה... ג'ונה... [או לפי התעודה- ג'וני דייקירי] מהתחרות הראשונה שלי....

חרא שבוע P:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממ קצת מהיום וקצת משלישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כלום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. חיסנו את שיבה ולובן ולשיבה היתה בעיה מוזרה בתחת[סיפור ארוך] ועשו לה "טיפול" לא נעים בכלל והיא בכתה כמו מטורפת כמעט בכיתי איתה מסכנה שלי... התעצבנתי על.. אבאאאא ומיכל אבל בסוף סלחתי כי .. אוףף התאכזבתי מ... כי...ה' שירד היום ואתמול גשם אחרת היינו הולכים לרכבבב.... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמממ לא זוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..עזבוו זה רק בדמיון שלי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי את העבודה ב-3 שעות בערך חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות אותה הסרט הכי טוב שראיתי..בעע הסרט הכי זוועה מעבר לכל חלום או דמיון או משו כזה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הבאולינג והקרטינג היום?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..וואייי לא קניתי כלום השבוע אהה עגילים טחחח ועוד משו בטח.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נדהההה התודה שלי השבוע היא ל..לעצמי שלא יצאתי מדעתי פינקתי את עצמי השבוע עם..אוזן של עכבר שוקולד חח וכל מיני שוקולדים קטנים.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אולי מקדונלדס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השיעמום של ספיר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שיר מעצבן לאללה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אולי באיזה שיר יש את המשפט החיים בזבל? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אמממממ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המחשבות הלא הגיוניות שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב כברר שבוע לא רכבתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ירכב ויקנה את הפאנל לפלאפון
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..** סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אינלי כוח (מוזמנים להוסיף שאלות..)

S H I L G I

New member
קצת באיחור...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היו כמה ימים: יום שני בחווה, יום שלישי בת"א עם יארדן, יום רביעי היה ממש כיף עם הקבוצה בהדר ואח"כ אצל אורי ואח"כ שיעור נהיגה ואח"כ מסיבת בנות ומשם על הבוקר ישר לחווה [יום חמישי כבר] ובשישי היה כיף עם לטם ורייצ'ל..קיצור אחלה שבוע סך הכל... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור רכיבה!! פאק היה מדהים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם ריקי התעצבתי מעט כי.. המון דברים.. התעצבנתי על.. העולם בערך.. אבל בסוף סלחתי כי .. אני הולכת לעשות דברים התאכזבתי מ... כי... ההורים שהתנהגו כאילו הם כ"כ לא מכירים אותי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. אין שום דבר שיכול לעשות אותי מאושרת כרגע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. להיות עם טל בחווה ביום חמישי!! אחח ההיפראקטיביות... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ההערות הטובות של ריקי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי שאני באמת רכבתי טוב לשם שינוי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לבכות לריקי בשיחה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כל מקום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שופינג בת"א משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יארדן אורי, טל, ריקי, רותם, הדס, ושלוך. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שגרם לי לחייך פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "איך להעסיק את עצמך כמה שיותר כדי לא להרגיש את הדיכאון" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. is there life on maaaarrrsss תקוע לי כל השבוע.. אלבום השבוע שהיה.. כלום משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אתה צריך אהבה חדשה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הקטע עם המתנה מההורים..סתם היה מיותר ומגעיל ופתח כל מיני פצעים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נגמר הסופ"ש השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרכיבה, הסוסים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה יומולדת שמח.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יארדן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קצת קשה להתרגל...

פרדוש

New member
וואי נטוש!!! יש לך יום הולדת !!!!!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!1 שככתי סורי...אבל לא שחכתי ת'מתנה!! אמרתי לך מראש שאני יביא לך באיחור..

SNTQ

New member
באיחור אבל עדיף מאף פעם..

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע-
ל
ו
נ
ד
ו
ן
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הנסיעה ללונדון עם החברים,חזרתי לרכב והשיחה איתו על מה שקורה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אחי
התעצבתי מעט כי.. 11 חודשים לסבא אתמול
התעצבנתי על.. אקס שבגללו נמנע קשר עם מישו
אבל בסוף סלחתי כי .. --
התאכזבתי מ.. כי.. אמא,חיפשתי ממנה תמיכה על משהו והיא לא הגיעה
בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר כשעליתי לאימון אחרי 5 חודשים שלא רכבתי ומהאושר על השיחה עם אחי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לילה של שיכרון בלונדון
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני פה בשבילך תמיד,אני מחכה לראות אותך את לא יודעת עד כמה אבל תהני כרגע.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי לרכב:]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. לעבור ריב ממש קשה בלונדון עם חברה
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יצא לי לראות סרט השבוע בגלל לונדון
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המ קמדן טאון בלונדון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ציוד רכיבה בהרודס
וכל מיני שטויות =] (לונדון יקרה
)
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בן ואחי
התודה שלי השבוע היא ל.. בן שגרם לי לחייך כל יום מחדש בלונדון למרות שהיו ימים שפשוט רציתי לקחת מטוס ולחזור הביתה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ג'אנק פוד שטחנו בלונדון
מאכל השבוע שהיה הוא.. הנ"ל
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אלכוהול שטויות ולונדון
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירי קריסמס
והרבה!!
אלבום השבוע שהיה.. גרין דיי שחרשנו עליהם בלונדון-מיקסים של כל האלבומים
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי מושג חח
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אכזבה מאמא,ריב עם חברה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את החברים אחרי שלא ראיתי אותם שבוע-
קרה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. בן:]
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות אותו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. חזרה לאימוני רכיבה טובים ולראות כמה אנשים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בהמה שלי,יעליק(?!),בן וכו'..

פרדוש

New member
שבוע נחמד..שימשיחו ליהיות כמוהו../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היה יום שבת בגלל התחרות!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. 65.41% חחח 2 נקודות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הצלחתי להוריד את פרדי למטג...לפני זה הוא היה ממש קרוב..אבל השבוע הצלחתי.. התעצבתי מעט כי.. יש אנשים (שיודעים לבד מיהם..) שהם הכי קרציות שיש!!! התעצבנתי על.. ההורים שלי !! היה לי איתם וואחד ריב!!! אבל בסוף סלחתי כי ..אין לי כוח לשתויות שלהם..עז פשוט עזבתי את זה..חח התאכזבתי מ...הרכיבה שהייתה לי יום ראשון על פרדי. כי... הוא לא הלך טוב הוא לא היה גמיש בפה..הוא בקושי זז כמו תמיד אבל הפעם זה היה ממש קיצוני.. מזל שיש דורבנות חחח.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי...( וזה טוב ) [ : הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שסוס ברך לי לכביש!!!!זה היה רק אחר כך מצחיק...חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאמרו לי שיעל שופטת אותי.. כי היא גם מדריכה אותי אבל מצד שני היא גם אמרה לי שהיא לא עושה הנחות... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ביום רביעי היה לי שיעור פרטי על פרדוש והלך ממש מעולה..זה חיזק אותי לקראת התחרות .. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא לחווה כל יום (זה התחיל לפני כמה שבועות..) חוץ משני ולרכב על 2 סוסים ולפעמים על יותר.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא הכי טוב..אבל יום חמישי הלכתי עם חברים להקרנת בכורה של סטפ-אפ... סרט ממש יפה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נסעתי עם ידיד (או קצת יותר מידיד) למקום ממש רומנטי..חחח וקצת נסחפנו.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח לא למינוס בבנק אבל קניתי מיכנסי רכיבה חדשים ממש יפים ונוכים..(מאושר..) המניאק הזה רימה אותי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..סיכת נפש עם נטע..חחח טנקס. התודה שלי השבוע היא ל..הורים שלי שמשקיעים כל כך הרבה כסף בי.. חחח הם יכלו ליקנות וילה..ולפרדוש שהוא היתנהג כל כך יפה בתחרות... פינקתי את עצמי השבוע עם..הוצאה של 800 שקל ב-fox...חח זה היה שווה את זה.. מאכל השבוע שהיה הוא..השבוע לא היה אחד כזה.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לנטע היה הרבה בגלגלץ או בכל ערוץ אחר...חחחחח רק היא תבין... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב המעצבן שלי עם ההורים ותתוחנית המפגרת של אורי גלר!!. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלופת העולם ברכיבה דרסז'....קצת נסחפתי...חחח (חלומות חלומות..) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בן חדש...!!!!!!!(so cute)

SkAzi w

New member
אממ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.ראשון...יצאתי לחממה והיה בן שרמוטה ושלישי כי כל החברה נסענו לתל אביב ואז לסינימה סיטי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הסרט ,והמסיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הזמן איתו התעצבתי מעט כי.. היא מדברת עליי התעצבנתי על.. טליה אבל בסוף סלחתי כי . לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...עצב, כי הוא היה צריך להיות לצידי בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב כי הוא אכזב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הנסיעה לסינימה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני אוהב אותך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוא אמר לי את מה שרציתי לשמוע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו את כל מה שאני חושבת הסרט הכי טוב שראיתי..סטאפ אפ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החממה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אספי התודה שלי השבוע היא ל..אסף פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה יציאות מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? זה הגיעה לה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..here without you-3 doors dawn אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..But you're still on my lonely mind הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הצביעות של בנות שוקראות לי חברה שלהם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה איתו כל כך מתגעגע השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אסף השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..התחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שילך טוב בתחרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אסף

SkAzi w

New member
חממה המועדון...:)

לא אני גרה בחדרה ורוכבת בדני היי קיסריה

למעלה