כי סופ"ש (ומיכלי ביקשה
)

LordHorse

New member
יאפ.

האמת שאת מחזיקה את המושכות את בעצם לא נשענת על כלום,אבל אני פשוט שמתי את המושכות על האוכף ואת הידיים לצדדים,זה ממש נחמד,להצליח לשלוט בסוס רק בעזרת הרגליים,וכמובן קודים קוליים.

לזאת הכוונה...

כי יש סגנון בווסטרן שרוכבים בלי מתג פשוט רינינג בלי מתג וזה ממש מדהים שהרוכב יכול לבצע כאלו תרגילים ללא שליטה במושכות, בראש של הסוס

פוף.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון בערב, כי היה נהדר. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. למען האמת, כלום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. אוף, כ"כ הרבה. התעצבנתי על.. עמית!!!!!!!!!!. אבל בסוף סלחתי כי .. אוף
. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי הייתי נוראית. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, עצב ורק עצב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום ראשון בערב. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "גם את יכולה" [
]. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי הכל הצלחתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את כל מה שיש לי לעשות לבצפר [שעוד לא נגמר]. הסרט הכי טוב שראיתי.. אישה חתול. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ארוחת ערב בראשון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ סתם שופינג. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אני חושבת שאת גיא
. התודה שלי השבוע היא ל.. לכל מי שעודד אותי ברביעי, הייתי צריכה את זה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון ולא לקום. מאכל השבוע שהיה הוא.. איכ. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "נגמר לי הכוח." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. House of wolves. אלבום השבוע שהיה.. TBP, כרגיל איי גס. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I think they never liked you anyway". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו, בוא נגיד ככה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמצא את הכוח ללמוד. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעליק ותאומושית
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לעבור את יום רביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אררררג. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי בגלל התחרות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קשה להחליט.. בכל דבר טוב שקרה לי השבוע קרה גם משהו רע.. עזבו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. רותי אמרה שהייתי בוכה מהתרגשות אם הייתי רואה את דוזי התעצבתי מעט כי.. אספסת התעצבנתי על.. ליאור ושגב!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בסוף סלחתי כי .. מישו אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי... ממנו בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אני לא מצליחה להפסיק לצחוק על מה שקרה לאריאל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התאפקתי לא לצרוח על ליאור
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום שלישי באיזה רבע לשבע וביום שישי בשש הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שומדבר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גדי וחגית התודה שלי השבוע היא ל.. סניו? פינקתי את עצמי השבוע עם.. יותר מדי אוכל
מאכל השבוע שהיה הוא.. פופקורן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בחווה-כל יום, כל היום שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את שגב-בשיעור ואת ליאור והנפילה של אספסת-בטיול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום רביעי כמו פעם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טלי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
(גם היה מרגש להרוס את המגרש ואת

..הבית של שיר) מרוצה נעם?! חח

favory

New member
אוחח סופ"ש למהלמה?!??!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני בגלל השיעור המושי מושלמי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע המון שיחות עם המון אנשים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. - פףף השיחה עם יהב. התעצבתי מעט כי לא מבינים אותי בגרוש,אף אחד. התעצבנתי על.. - אבא אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, לא סולחת ולא אסלח.. התאכזבתי מהאנשים בחווה בכיתי מעצב/אושר כי..מעצב..ורק מעצב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..- בהחלט בלי היסוסים עומרי ויהב.. " אישתי שאתתה לי חהשיש! " מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " תראי ת'גבות של --- "
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שבוע כייפי כ"כ. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... - לגמור את השבוע היפה הזה! הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בהחלט ביום חמישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים חחח... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. - כרגיל ..אורטל , יהב עומרי והילה. התודה שלי השבוע היא ל..-אוטל יהב עומרי והילה פינקתי את עצמי השבוע עם.. קניות מאכל השבוע שהיה הוא.. אויי איככ כמה תכנתי השבוע אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- ה-שבוע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. החווה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שסנואי תחלים אמןן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שסנואי תחלים אמןן.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..חברים מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. אוחח איזו עייפות נפלה עליי =\

PinkHorse

New member
אני ערה.......

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום חמישי, היה משחק הורסבול ממש כיף שניצחנו בו, קיבלנו מלא מחמאות והיה מצחיק. חוץ מזה שהיה שיעור הזוי כזה שנערך שעה ורבע.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אני חושבת שבסה"כ זה היה שבוע מוצלח כי ביליתי את רובו בחווה ולא היה בית ספר.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אי האפשרות להתחרות היום
ועוד ריב מפגר ומיותר לטעמי. התעצבתי מעט כי.. הריב היה מיותר ולדעתי לא צודק, אני לא מתחרה היום. התעצבנתי על.. מיותר.. אבל בסוף סלחתי כי .. איאפשר לשמור תינה לנצח.. התאכזבתי מ... כי... עצמי כי היו קטעים בשיעורים שלא עשיתי משהו נכון ובעצם זה היה נורא פשוט, חוץ מזה שביום עבודה ביום שישי פיקששתי הכל ולא הייתי בפוקוס בכלל.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב/עצבנות בגלל הריב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואו היו הרבה, צחקנו כמו משוגעים, אם כשצבענו מכשולים או כשאכלנו פיצה מלאה בצבע רעיל, או אולי בכלל על סרחמן או שולה השועל.....לא היה חסר הצחוק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הועלתי מעט בתורניר הורסבול ביום חמישי=]. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקלוע סלים ולהתחרפן ככה.... הסרט הכי טוב שראיתי..וואו טלויזיה!? לא נגעתי בה השבוע. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רק חווהP=. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ראשיית רכיבה של פרסטיז'
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את כל השבוע הזה.. התודה שלי השבוע היא ל..כל האנשים המדהימים בחווה, וכל מי שניסה לעזור לי עם ענייני ההובלה-תודה! פינקתי את עצמי השבוע עם..ראשייה.. מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה עם צבע? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שבוע חופש עם סרחמן". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Save you או משהו כזהP=. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. היו כמה אין לי כוח לחשוב. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה
. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל החברה מהחווה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות ואימונים לתחרות הבאה
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יהיו רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל האנשים מהחווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שלי
(או ליתר דיוק של ג'וניור).

ווינגז

New member
סוף החופש../images/Emo10.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, מפגש פורום האנטומיה של גריי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המפגש... ולדבר עם סבא שלי, שלשום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הייתה לי שיחה רצינית עם סבא. התעצבתי מעט כי.. דאגתי נורא כשהוא עבר צנתור... ונגמר החופש. התעצבנתי על.. לא משנה. אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... התמונות, כי לא הולך לי. בכיתי מעצב/אושר כי.. צחקתי אתמול, כשהסתכלתי על הודעות ישנות בפורום, וכשראיתי את התמונה של יעל עם המעיל שלי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הממממ השיחה אתמול עם שחף על נוסטלגיה.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היו. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עובד המייפל! עובד עובד עובד! ולא שברתי את המחשב בדרך!
(זה לא נחשב, אבל רציתי להכניס את זה איפשהו). לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הכין שיעורים, ובאמת אין בי את הכח.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עזריאלי-מקסברנר. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מנה במקס ברנר.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל הרגילים. התודה שלי השבוע היא ל.. טוריעלי.
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקס ברנר וחצי סופגניה.
מאכל השבוע שהיה הוא.. מילקשייק מונטנה
(למרות שלא סיימתי). אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השמנים והאמיצים.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. המוןהמוןהמון דיסני (תודה, נעמה
). אלבום השבוע שהיה.. האוסף של דיסני. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי מושג. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הצנתור של סבא ואת העצבים ביום שני. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח! ררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צ'אצ'א. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים כבר עם הצו ראשון ה17 שלי ולהחליט מה אני עושה הלאה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי טוב בזה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחף! רררר! אני קטנטנה עם שיער ארוך!

ToryMaster

New member
דווקא אני?

[זו התמונה, אגב, למי שתהתה, המעיל הזה הוא המעיל הכי נסגד ביקום, בחיי]

אניייייי כי היה לי כיףף

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:ראשון ושני כי היה לי כל כך מצחיק בעזריאלי וכל כך כיף במסיבה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:נראה לי האימון ביום רביעי.. היה מושלם בערך. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :השיחה עם מירני.. התעצבתי מעט כי.. אני חולה ולא רכבתי ביום שישי! התעצבנתי על.. המחלה הזאת ועל זה שיש מבחן ביום רביעי ולא ידעתי עליו!!! אבל בסוף סלחתי כי .. :מי סולחחחח התאכזבתי מ... כי...כאאארמל.. כי לא ראיתי אותו כבר איזה שבועיים והייתה לו הזדמנות לבוא! בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב שהייתי חולה ובטוח מתישהו מצחוק... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:המסיבה ביום ראשון וההצגה בשלישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..תודה ליפה שלי ללהלהלה שלי למהממת שלי.. משו כזה... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי מסוגלת להגיד לו שזה לא יילך. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו את זה ככה הסרט הכי טוב שראיתי..אממ.. לא זוכרת איך קוראים לו משו עם שחייה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסיבה בראשון עזריאלי בשני ההצגה בשלישי סינימה ברביעי... חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נראה לי הבגדים בהנס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אממ... כולם כל כך.. איתי. התודה שלי השבוע היא ל..יונתן פינקתי את עצמי השבוע עם..בגדים מאכל השבוע שהיה הוא..מממ... קינדר!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?התחיל מושלם נגמר חולה חחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אין מסיבה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המחלה ברביעי חמישי שישי שבת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אבריא כבר!! באמת הכל! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יונתן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הוא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לראות אותו ואותה ואותם! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הוא חחחח

אזרחות זה רעעעעעע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שישי, כי היה נוסטלגי, כייף, אוהב ופריקת לחצים! חח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נמנמנמ
,שיעור ממש ממש טוב ושיצאנו אתמול
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פשוט כל הערב/לילה אתמול התעצבתי מעט כי.. סקיני מת
התעצבנתי על.. חח כל העולם כמעט אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...החווה בכיתי מעצב/אושר כי.. רבתי עם אמא..כרגיל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פלילליליליל בננה! ובכלל אתמול היה מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..נמנמ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד כל כך הרבה מתמטיקה ועוד אזרחות עכשיו בעבעבע הסרט הכי טוב שראיתי..סטפ אפ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אתמול לאשדוד עם שני וגלעד אהוביי הניצחיים...ופתאום פגשנו את ענבר ושני!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הממ לא נכנסתי למינוס חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שני
, גלעד, ענבר ושני! התודה שלי השבוע היא ל..שני, כי היא שני. פינקתי את עצמי השבוע עם..סופלה שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..פליליליליל בננה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כן לא שחור לבן
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."מוכרת לי מפעם" - דין דין אביב אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."זובי!!!!!!!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מתמטיקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא אהיה חייבת ללמוד אזרחות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שני, כי היא השמש שלי החיים שלי, לא רק של השבוע. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..להיות אחרי המתכונת באזרחות, תחרוווווות!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הודעה משמחת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את שני יותר
ו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

נעם212

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי בגלל התחרות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התחרות,והטיול התחיל מעולה ונגמר רע הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..להרוס את המגרש אחרי שישרו אותו התעצבתי מעט כי.. דור עשה תצמו חולה התעצבנתי על.. דור אבל בסוף סלחתי כי .. הוא בסוף בא התאכזבתי מ... כי...מתן ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. אספסת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שני שלישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מחר אני הולכת לשאול את שיר עם ניקתה את הגיליות של קטמנדו" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..התחרות :) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להמשיך בטיול הסרט הכי טוב שראיתי..פגוש את הפוקרס המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..טונות של פיצות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שיר(תודה שנתת לנו לישון אצלך), רז, גדי ולאוס התודה שלי השבוע היא ל..שיר וגדי פינקתי את עצמי השבוע עם..פיצות(?) מאכל השבוע שהיה הוא..פיצות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..WHEN SAPTEMBER CAME אלבום השבוע שהיה..של גריין די משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..חלק מהשיעור, את ההסתבכות של אספסת בטיל והבריחה שלה ו....יום שני ב 10 הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יעשה כלוםם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..היו הרבה אנשים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..(לא בית ספר זה בטוח) אממ הסרט והבאולינג :p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא להיקשל במבחן בהיסטוריה ואנגלית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טלל

נעםםםם!!

קודם כל אספסת בסדר, אין לכם מה לדאוג! דבר שני, היה לי ממש כיף שבאתם אליי. ודבר שלישי, תפסיקי לאכול פיצות כי בגלל הפיצה שלכם כמעט נשרפה לי היד!

למעלה