אזרחות זה רעעעעעע
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שישי, כי היה נוסטלגי, כייף, אוהב ופריקת לחצים! חח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נמנמנמ
,שיעור ממש ממש טוב ושיצאנו אתמול
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פשוט כל הערב/לילה אתמול התעצבתי מעט כי.. סקיני מת
התעצבנתי על.. חח כל העולם כמעט אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...החווה בכיתי מעצב/אושר כי.. רבתי עם אמא..כרגיל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פלילליליליל בננה! ובכלל אתמול היה מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..נמנמ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד כל כך הרבה מתמטיקה ועוד אזרחות עכשיו בעבעבע הסרט הכי טוב שראיתי..סטפ אפ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אתמול לאשדוד עם שני וגלעד אהוביי הניצחיים...ופתאום פגשנו את ענבר ושני!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הממ לא נכנסתי למינוס חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שני
, גלעד, ענבר ושני! התודה שלי השבוע היא ל..שני, כי היא שני. פינקתי את עצמי השבוע עם..סופלה שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..פליליליליל בננה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כן לא שחור לבן
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."מוכרת לי מפעם" - דין דין אביב אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."זובי!!!!!!!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מתמטיקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא אהיה חייבת ללמוד אזרחות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שני, כי היא השמש שלי החיים שלי, לא רק של השבוע. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..להיות אחרי המתכונת באזרחות, תחרוווווות!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הודעה משמחת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את שני יותר
ו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):