כי סופ"ש מתחיל בחמישי..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
כי סופ"ש מתחיל בחמישי..../images/Emo9.gif

~ובשביל מישהו מיוחד שביקש
~ סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
סטאליון שואו 2007 בתל מונד ביום שבת 10.2 (חסר למי שהולך ולא מביא תמונות) מזל טוב לחוות צח על הסייח/ה החדש/ה כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Ontario R Z Y H

New member
לחזור מבצפר מוקדם זה איכות!! אבל

לא עם תעודה כמו שלי בלעעע 6 נכשלים
חחחחחח אני מוכשרת אני יודעת
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, למרות התעודות- כי צחקנו מלא!! ואתמול היומולדת של בנצ'ו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ אאעא החברים שלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאהבו אותי הרבה. =] התעצבתי מעט כי.. לא חשוב.. לא מדברים על זה התעצבנתי על.. המורה לערבית הזונההה היא נתנה לי נכשל למרות שאין לי מבחן מתחת ל90! כלבההה אבל בסוף סלחתי כי .. פחחחח איזה צרחות יהיו ביום ראשוןןןן התאכזבתי מ... כי... אפחד.... בכיתי מעצב/אושר כי.. צחקתי המוןןןןןןןןן!!!! אתמול והיום.. ולא חשוב למה מעצב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היומולדת של בן XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "למה ישר אומרת לא אוהב?"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... האהא הסרט הכי טוב שראיתי.. האהא הייתי אמורה היום.. אבל לאאאאאאאאא חחחחח סתםסתם מותק=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אעאע בצפר XD ביומולדת של בן אתמול, זה היה כל כך כיףףף משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלוםםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כולם. את היומיים האחרונים. התודה שלי השבוע היא ל.. הכל פינקתי את עצמי השבוע עם.. נרגילה היום בערב=] איזה שווה יהיה=] מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת קרטון, זה היה מגעיייייייייייל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? וואו אין לי שם חחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. People = Shit - Slipknot
איזה שיר מעולההה... וגם להפסיק לאכול עוגות של שייגעצ=] אלבום השבוע שהיה.. "להפסיק לאכול עוגות" של שייגעצ.. יש גם שיר ויש גם אלבום חח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אף אחד לא יאהב אותך, כמוני"...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שני איכסההה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לתחרות
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הםהםהם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ללמוד קצת חחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שניפגש
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אעעא לא אומרת לכם=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Queen Amit

New member
אווווווווווווווווווווווווו

עד הילה רז!!!! אחת המורות המושלמותתתת
חחח היא הביאה לי נכשל ואני מתה עליה

MC sApiR

New member
גמאני ../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ואתמול בגלל השיעור וכי אתמול היה ממש מצחיק עם אורית הגבריתתת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שראיתי את קוקי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. - התעצבתי מעט כי.. היה לי קר! התעצבנתי על.. הוינגטים המסריחים האלה!! רר אבל בסוף סלחתי כי .. איככ התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול עם אורית הגברית מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שאני היום ירכב עליו
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה שיעור טוב בשני לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... - הסרט הכי טוב שראיתי..עידן הקרח 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בקרובב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר ואמא התודה שלי השבוע היא ל..אמא וזוהר פינקתי את עצמי השבוע עם..- מאכל השבוע שהיה הוא..- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יגיע לתחרות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמא וקטניי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב עליו עוד ולקוות שלא יעיף אותי עם איזה באק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יסתדר איתו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..זוהר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

שירלי317

New member
כדי שיפסיק לשעמם לי רק קצת..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון אולי?? כי היו לי משהו כמו 20 דקות שהרגשתי טוב, אחותי חזרה מזנזיבר, אבא בא לביקור מרוסיה (בחיים שלי לא חשבתי שאני אציין את זה כמשהו טוב
) והייתי מושעית מבצפר
[ואחרי שעברו ה20 דקות האלו התחלתי להרגיש חרא, לא הלכתי לחווה בסוף ועד עכשיו אני חולה
] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אחותי חזרה מזנזיבר, אבא היה נחמד מתמיד, וצלצל אלי בנאדם לא צפוי כדי לשאול מה שלומי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אחותי חזרה מזנזיבר
התעצבתי מעט כי.. מחלה טיפשית, חורף טיפש
התעצבנתי על.. החורף המפגר הזה. אני בנאדם של קיץ!!
אבל בסוף סלחתי כי .. אני אסלח רק כשהוא יעזוב סוףסוף וישאיר אחריו רק הרבה מים בכנרת התאכזבתי מ... כי... לא יודעת בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאב, הרגשתי כאילו 40 שדונים ירוקים ומציקים מנסים למסמר לי תמונות לראש
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחת טלפון הזויה עם שיר שבמהלכה התפקעתי מצחוק יותר מדי ואז השתעלתי את נשמתי הרבה יותר מדי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "צלצלתי לשאול מה שלומך.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב כבר שבוע
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון יותר מחצי שעה רצוף? הסרט הכי טוב שראיתי.. הסופר אקסית שלי? מבדר משהו.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי אפילו סנטימטר מהבית החל מיום ראשון עד עכשיו.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמא קנתה, משהו כמו חצי מליון כדורים הומאופתים- הכל כדי שאני אצליח לנשום, לשתות, לאכול.. משהו!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ליאור, הפתיע אותי בהחלט.
התודה שלי השבוע היא ל.. לאמא, שמטפלת בי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא הצלחתי להתפנק, יותר מדי זמן בבית, נמאס לי לשכב על הספה בסלון.
מאכל השבוע שהיה הוא.. אל תדברו איתי על אוכל
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? 10 דרכים לגרום לשירלי להיחנק. (ויש אפילו יותר.) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Weak and Powerless - A Perfect Circle משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו בערך.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש טוב, פיזית, פשוט טוב. לפחות קצת..? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. איזה שמש?! אני תקועה בבית! שלא לדבר על זה שחורף. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להיות בריאה! אנשי דשאאאאאא
לרכבבבבבב, קימייייייי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אצליח להישאר בריאה? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אדם- קימייייייי
וגם אורלי, ניצ, ליאור ויותם

פייי עבר בטיייילל../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ...אתמול..או היום..או שני..חחח כל השבוע היה כיף..חוץ מראשון שלא היה רע אבל מחזור זה השטןן
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרבהה..
אזארו מושלםםם..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המממ..לא זוכרת.. התעצבתי מעט כי.. ממ...העולם לא פייר התעצבנתי על.. על עצמי, על העולם.. אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה לא היה רציני חח התאכזבתי מ... כי...סזי אולי..ולא ממנו..ממה שנהיה ממנו.. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מכאבבב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..המממ חחח הרבה דברים...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..צ'רנוחה חחחח ועוד כמה..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני זאת אני..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -- הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי כלום.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא ממש יצאתי אבל לאנשהו אבל גם לא הייתי בבית יותר מידי ככה שהכל... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..וואוו המון..=] כמעט הכל ואת כולם..
התודה שלי השבוע היא ל..לחיים.. פינקתי את עצמי השבוע עם..הנאה חח מאכל השבוע שהיה הוא..שניצל תירס (..?..)
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ממ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל שיר אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..נאדהה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב קצת ואהנה..=]] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..החיים והאנשים והסוסים המדהימים שקיימים=]] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות, חברים, משפחה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..נס
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מממ בערך כל מי שראיתי כבר השבוע ועוד כמה..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

בא לי בא לי בא לי בא לי...../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי של שבוע שעבר חח עם אלנה ואדר
רק צחוקים וגם שני ושלישי בגלל שופינג שעשיתי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חחח משהו אישי אבל תודה לאל שקרה השבוע ולא בשבוע הקרובים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שההורים שלי הסכימו ל-2 דברים שממש גרמו לי לשמוח
התעצבתי מעט כי.. סגרתי לילה בראשון והיה לי תורנות מטבח אתמול
התעצבנתי על.. רונלד אתמול
אבל בסוף סלחתי כי .. כי כמובן שהוא עושה תפרצוף הכי תמים בעולם אחרי זה ומתחנף.. אבל נראה איך הוא ילך היום
התאכזבתי מ... כי...אף אחד... בכיתי מעצב/אושר כי.. שום בכי!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חח יום שישי שעבר עם הבנות
חחח וגם השבוע בקניון עם אלנושי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת היה שבוע שכל יום כמעט חייכתי..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות תורנות מטבח זה מייאשששש הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתייי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הריו ומקס ברנר בשבוע שעבר... והיום כנראה ל-לכת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח מגפיים ועוד זוג נעליים חח וחולצה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלנה התודה שלי השבוע היא ל..טלי חח שעשתה לי אימון בשלישי למרות שירד עלינו גשם
חח מסכנה
פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד ביסקוויט כזה
מאכל השבוע שהיה הוא..חח לא משהו מיוחדד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אחד השבועות הטובים בחיי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. KNOB- i'm lost אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. just have a little patience הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תורנות מטבח.. כן זה היה עד כדי כך נוראי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יגיע ליום ראשון כברררר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלנה, אדר כרגיל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיגיע יום ראשוןןן
ושתהייה אחלה תחרות לכולם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להנות במיוחד
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יפתי, וסקה וולדיק
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

lereran

New member
שיילי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ממ הפגישה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הLCD החדשההדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. לא משנה... התעצבנתי על.. --- אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?? התאכזבתי מ... כי...-- בכיתי מעצב/אושר כי.. סופסופ.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הפנינג בשלישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חעחע רק תנו לי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מקבלת מה שאני רוצה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שחד הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ לא יצאתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הפנינג משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. LCD אבל לא לי אאא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נרבב התודה שלי השבוע היא ל..נרבבב פינקתי את עצמי השבוע עם.. טמטמט מאכל השבוע שהיה הוא.. פלפל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הרבה אלבום השבוע שהיה.. של אלאניס מוריסט משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אקבל אותה כברררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נרבב השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לה- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אותה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הכי אותה

PinkHorse

New member
עונה../images/Emo9.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..המממ שלישי? כי היה נחמד באורווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קיבלתי פטור מהצבא
~מתרגשת~ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סתכלו בסעיף הקודם. התעצבתי מעט כי.. לא הולך ברכיבה בזמן האחרון.. ואני חולה.. התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. P=. התאכזבתי מ... כי... המממ בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי התגעגעתי לקיסרי ולכלב
, מלחץ היום, ומאושר גם היום כי קיבלתי פטור מהצבא והאנשים הכי מתוקים תמכו בי.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בטח אהוד.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי פטור!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליסוע היום לירושלים. הסרט הכי טוב שראיתי..איזה סרט ישן בYES מ1988 נראה לי קוראים לזה "אהבה אי אפשר לקנות" או משהו כזה.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המממ חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הפטור, הרכיבות הקשות. התודה שלי השבוע היא ל.. אהוד, סימון, איגור, ערן, אורלי, אור, רוני, ג'רום ונטע=] כולכם תמכתם בי השבוע ובאמת תודה!!!
. פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל מארומהההההה
. מאכל השבוע שהיה הוא.. סנדביצ' ארומהP=. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מנוחת הלוחם(לוחמת
)". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל מני.. אלבום השבוע שהיה.. A1. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שאני חולה, ואולי קצת אכזבות.. אבל בסוף השבוע אכשהו השתלטתי על עצמי ונרגעתי.. בערך. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב כמו בנאדם. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אהוד, סימון, איגור, ערן, אורלי, אור, רוני, ג'רום ונטע
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות ולהתחיל שבוע חדש!!!
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לרכב טוב.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אף אחד מסוים.. מי שבא ברוך הבאP=. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

איך? איך? איך? איך? איך?!!!!!!!!!

למה רק אני צריך להתגייס לצבא ה%&^*^$%$%&)*%#&%#%$$%&* הזה!?!?!?!?!?!?!? ~שונא אנשים שלא מגייסים אותם!~

לא נוראאאאאאאאאאאאאא

לפחות אתה תורם למדינה ש"אכפת" לה ממך ולא תזרוק אותתך לזבל אם תהיה לך בעיה כלשהי... אפילו אם הייתי בהכי קרבי שיש!! וסיכנת את התחת שלך!! אבל ככה זה צבא זה חובה!!! וזה לא בריא לא לעשות צבא לדעתי.. זה בונה אותך (אפילו אם אתה ג'ובניק.. בעזרת אלללללה!! חח) יהיה טוב זיו ואמרו לי היום משפט חכם.. אפילו לפח יש מכסה....

peligrosa1

New member
good luck

במקרה חבר הכי טוב שלי היה הכי קרבי במקרה תרם למדינה יותר מ3 שנים במקרה רץ למלחמה אחרונה במקרה נפצע קשה ועבד עין וגם לגמרי במקרה המדינה שמה ז.. עיו-ילדים תחשבו טוב להשקיע או לא וכמה

PinkHorse

New member
כן כן...

אתה אוהב אותי, סיפרתי לך שהסוס שלך תקע את הראש בדלת.. ככה שתיהיה שמח בשבילי.. לפחות התחום הזה הסתדר לי..

אני באמת שחמ בשבילך...

אבל נורא עצוב לי בשבילי. הייתי מוכר בערך כל איבר כפול שיש לי בגוף כדי לא להתגייס... אבל מילא, אני אשרוד. שמעתי שהעבודה עם מכונות קפה היום נהייתה הרבה יותר בטוחה מפעם, כמעט ואין סיכויים להיפגע... חחחחחח

יאייי

אני ממש שמח חח אני מככב פה בתודות!! חח כבר תודה שלישית.. השם שלי כבר שמש... כי אני מאיר לכולם את השבוע חחח : P אתיודעת שאני תמיד שם ואם יש לך צרה תתקשרי אלי אני אוהב לעזור לאנשים שחשובים לי!!! וגם את עוזרת לי המון!! =]=]=]=]

למעלה