כי סופ"ש מתחיל בחמישי..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
עד שהוא יגיע....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:רביעי.. חחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:הוא הבין כמה שזה חשוב לו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ?:השיחה איתו... התעצבתי מעט כי.. נהנתי ביום שישי אבל זה הרס הכל.. התעצבנתי על.. בייב אבל בסוף סלחתי כי .. הוא בייב!~!!!והוא התקשר מלאר ואמר סליחה מלא וובא בהפתעה.. והוא מותק התאכזבתי מ... כי...עדין.. ממנו.. זה קשה. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. כל יום ראשון.. אושר כי יש לי חברות מדהימות שמוציאות אותי מהחרא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אצל סבתא עם כל המשפחה.. כי דין מצחיקקקק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.היא כל כך מגעילה [אמרתי גם ל***].אני מקווה שהיא לא תשבור לי את המצלמה.. אבל בסדר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי שמי גורם לי להרגיש כל כך טוב עם עצמי.. וגם זיילנד!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות אותו עם מישי... חחח אבל זה עבר ונגמר ואני מתה עליו הסרט הכי טוב שראיתי..באאזזזז המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ת"א,ושגאללללל משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום באמת כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אממ.. את עוז ושמי ולי התודה שלי השבוע היא ל..שמי פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה הרבה מאד חברים טובים מאכל השבוע שהיה הוא..אמממממ.... גבינות מפריז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?נו פרובלם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השזבוע שהיה..:זה שיר אהבה פשוט.. פשוט שיר אהבה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב שלי.. ואת זה שהוא היה איתה חחח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את הבנים כברררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שמי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיהיה כבר המבחן הזה.. נמאס לייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:מאמי מאמי ומאמי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מאמייייי

SNTQ

New member
שיעבור הסופ"ש מהר מהר!!

סיכום השבוע:|סדגש היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי,יום הולדת של החברה הכי טובה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אחי חוזר!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההתרגשות של חברה הכי טובה ממשהו שאירגנו לה התעצבתי מעט כי.. אני עוד מתגעגעת אליו =/ התעצבנתי על.. חברה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי,בנאדם צבוע ודו פרצופי! התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,בגלל הייאוש מהברייק ממשו שלא הצלחתי בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר שהוא חוזר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "רוצה תפוז?"
מסובך להסביר וההתפרפרות שחברה עשתה היום עם האוטו שלי והלחצים שלה בעקבות זה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תודה ענקית.. עשיתם לי את היום"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי משהו שאני רוצה כבר הרבה זמן
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. כל ההכנות ליום הולדת שלה הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ-אפ:] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אין משו ספציפי,כל השבוע הזה:] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה לחברה (עד עכשיו הוצאו 1400 שקל
ויש עוד) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עמית,מאיה,מעיין,הדר,נופרי,נמרוד התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. ארוחת שוקולד :p מאכל השבוע שהיה הוא.. הרבה הרבה הרבה הרבה שוקולד
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירי יום הולדת
אלבום השבוע שהיה.. Evanescense - The Open Door
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא משו שאני חושבת עליו הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כעס על חברה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח במה שנכשלתי והתייאשתי ממנו בברייק
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. התודה שלי להשבוע (עמית,מאיה,מעיין,הדר,נופרי,נמרוד) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול שנתי,אחי חוזר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אהיה איתו כמה שיותר:] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אחי סוף כל סוף אחרי 9 חודשים!!!!

gili600

New member
סופ"ש ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום בטיול ואנ ימקווה שגם מחר יהיה כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחות עם מאיה הרבה זמן לא דיברנו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הגילוי
התעצבתי מעט כי.. שיעור גרוע התעצבנתי על.. שגב, נעם ועליה אבל בסוף סלחתי כי .. כי אני חייבת לסלוח לה למרות שזה היה מעליב ולשגב לא סלחתי
התאכזבתי מ... כי... יותר מדי אנשים בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. רן והשרשרת, נעם מקומחת (
), הפריזבי עם נעם ועדי בזמן שהיה סוס יחד איתנו במגרש(
) וכל הנפילות של האנשים בטיול היום
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הבנתי, הבנתי!!! בום!!!!!!! (נפילה) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נפלתי בטיול?
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לומר לאור מה אני חושבת עליה הסרט הכי טוב שראיתי.. זהות בדויה? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הר סטפ? היה כל כך קורעע משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מיץ תות-בננה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גוך, קטמן, דוזי, מאיה והפתי בר מהריקוד של בת חן
התודה שלי השבוע היא ל.. סוסים (ובמיוחד סוסיק) פינקתי את עצמי השבוע עם.. בייגלה בטיול מאכל השבוע שהיה הוא.. מיץ תות-בננה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר ממלך האריות.. אני ודניאל שרנו אותו בכל הדרך במנהרה
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. im just a kid and life is a nightmer הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מחלה, שיעור ובצייפר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לסאליון שואו למרות שהסיכוי קלוש מאוד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סוסיק
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור וללכת מחר לבית של שיר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב וששיר לא תשכח את המפתח
-האדם (או הסוס) שאתם משתוקקים לראות השבוע.. קפלן, סוסיק ועוד כמה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נעם מקומחת

SILVER LADY

New member
שבוע שלמות=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע ומביוחד שני והיום=]בטח גם מחר ושבת יהיה=]
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הטלפון=]והאימון מחר בטח=]חעעע.יום שני גם=]בכלל כל השבוע חחחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. א נ י ל א ב כ י ת י.פאקינג הישגגג
התעצבתי מעט כי.. לאלאלא זה ל א קרה חחחח התעצבנתי על.. נוט=] אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אולי כי לא היה אימונים השבוע אבל קטנה=]מחר=] בכיתי מעצב/אושר כי.. לאלאלא זה גם ל א קרה=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבוע=]עם נויקה
חחחח על משה חחחחחחחחחחחחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אל תבכה..נשמע לי כמו..|הגדש|אוי אוי אוי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מתנה שנקנה בשבת=]והברכה שנכתוב=]] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אולי לאתמול חחחח הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי..מי בכלל היה בבית חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה =]בהחלטט משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אני פאקינג קיבלתי 5000 ש"ח לביזבוזים=]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל=]ע נ ק י ת פינקתי את עצמי השבוע עם..טיול הכי מצחיק בארץ אתמול חחחחח מאכל השבוע שהיה הוא..לא ממש אכלתי חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ע ו מ ס=]וכייף=] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הממ אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..פאןן=] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כ ל ו ם
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרה~~ויהיה מעולהה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה=]נויקה=]נופי שירוש וגלי אישתי=]
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לא חושבתי על זה חחחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..תחרות=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו סטאליון שואו 2007 בתל מונד ביום שבת 10.2 (חסר למי שהולך ולא מביא תמונות) מזל טוב לחוות צח על הסייח/ה החדש/ה כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

יהיה טוב..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי..היה מצחיק ברמות=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ לפנק את קושקוש קצת... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..מממ לא היה.. התעצבתי מעט כי..לא היה שיעור התעצבנתי על..אמא=/ אבל בסוף סלחתי כי ..בעע התאכזבתי מ... כי...אולי אני לא אסע לצח=/ בכיתי מעצב/אושר כי..היום עצב... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום ראשון ושבת3> מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא חייכתי האמת.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..נואפ.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעשות תמבחן היום בעע הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה?! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..סימוני3>נע'וש3>מאי'וש3>נויקה3> התודה שלי השבוע היא ל..כנ''ל פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקו חם עם עוגיות מארומה.. מאכל השבוע שהיה הוא..עוגיות ארומה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בעע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..lithium אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אז איך זה בסוף שכולנו נפגשים עם אותם ההבעות ואותם הריגושים... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה בצח.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סימוני נע'וש מאיוש נויקה .. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ירכב ואם אפשר אז גם נורמלי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בשבת את סימוני..ואת כל הבנות מהחווה ואת קושקוש שליי!

כבר סופ"ש???

אין לי מה לכתוב חחח היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אמממ אין לי מושג שבוע רגיל לא היה מיוחד... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש? ממש לא.. התעצבתי מעט כי.. התבטל החוג ביום ראשון
מה זה הגשם המעצבן הזה?!! התעצבנתי על.. הגשם!!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי כי הוא המשיך כל השבוע... את האממת התעצבנתי על ידיד שאמור להיות לצידי אבל... התאכזבתי מ... כי... שלא היה חוג.. טוב עדיף שאני הפסיק כאן כי אין לי מה לכתוב... שבוע מעצבן ומשעמם!!!!! אוף אני מתחרפנת פה משעמום.. אני צריכה אקשן בטירוף

The Bitter End

New member
יואו.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, כי אפיתי מלא. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לדבר עם כולם. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. יעל הייתה בסמינר והתגעגעתי
התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא אמא שלי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני עצלנית על. בכיתי מעצב/אושר כי.. מפחד, בגלל הבדיקות דם. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה היום עם דנה ונופר=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ואת הכבוד העצמי הוא ישאיר בבית?" ו"פריקוקסינל" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי עברתי את הבדיקות דם בפחות צרחות משחשבתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לאפות כל כך הרבה ביום שני. הסרט הכי טוב שראיתי.. המופע של דייב שאפל ודוקטור הו. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שום מקום האמת, הייתי ממש חולה בבית. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מחר נקנה ונראה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קרולין, דנה ונופר
התודה שלי השבוע היא ל.. ניצן. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאפינס, בראוניז והרבה מיוז. מאכל השבוע שהיה הוא.. מאפינס! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מתקפת הפדופילים הקטלניים המשובטים. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Muse-Sunburn משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. You Will squeeze the life out of me הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הבדיקות דם, ברור. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לביצפר[לא ייאמן, הא?] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי וקרולין. | השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לחזור לביצפר נו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שילך לי טוב במבחנים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את הבנות שלי=] קחו תמונה של הטארדיס ותחנקו.

ווינגז

New member
Jer

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי הייתי בת"א עם אנשים שאני אוהבת, בביקור אצל משפחה ובמוזיאון. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אין ספק שאתמול. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להיות בירושלים התעצבתי מעט כי.. להיות שם היה ממש קשה, חוץ מזה שדני מתגייסת. התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... אותו הדבר. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי, אבל כמעט... זו הייתה יותר מידי נוסטלגיה מרוכזת בשבילי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אוהבת אותך ואתגעגע". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף צילמתי קצת בשביל עצמי.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... סמינר בירושלים/להחזיק מעמד את שלשום. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ת"א, כרגיל. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הפעם לא.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ללי, נוּש, דניאל, שני ויעלי.
התודה שלי השבוע היא ל.. דבל היעליות מהפורום. פינקתי את עצמי השבוע עם.. יותר מידי אוכל.
מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מלחמת התשה בשתי חזיתות. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "How to Save a Life" - The Fray אלבום השבוע שהיה.. לא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Ill soon be turning, round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark Im aching to be free The show must go on The show must go on הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אי אפשר למחוק דבר אחד ולהשאיר את השני. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה כמו שצריך באמת. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם, נו. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כרגיל

מי לקח את הקיץ שלי?

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא היה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אני משתנה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. פרישה זה רע. התעצבנתי על.. כולם, בערך. אבל בסוף סלחתי כי .. כי אין בי מספיק כוחות להתמודד עם עצבים. התאכזבתי מ... כי... השיעור, מאותה הסיבה תמיד. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי רע לי, כי קר לי, כי אני מתגעגעת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. העלאת נוסטלגיות מהיסודי ביום שלישי, והאידיוט. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כלמיני גילויי חיבה מכיוונים לא צפויים. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מתקדמת עוד ועוד. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעצור את הדמעות. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 3 סרטים? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לפגוש את יעליק. התודה שלי השבוע היא ל.. אף אחד, באמת. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום. מאכל השבוע שהיה הוא.. אוזן המן. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "איכס". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Lithium, כ"כ. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I can't hold on to me, wonder what's wrong with me". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום רביעי וחמישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעיף לו איזו כאפה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ויירד. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שלא ייגמר, כך שהשבוע הבא לא יתחיל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיום רביעי יעבור בשלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

m i s s B

New member
יווהווו...../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה- כל הבוע היה נחמד.. לא משו מיוחד.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- לראות את כל החברות מהחווה.. ברור! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- לא היה כזה..
התעצבתי מעט כי זה היה שבוע קצת מיותר.. התעצבנתי על --- אבל בסוף סלחתי כי דיברתי איתה והיא הבינה.. התאכזבתי מכנ"ל בכיתי מעצב/אושר כי: גם הפעם לא בכיתי..! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- יום חמישי. סתם ככה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.." רוצה שאני אנשק אותך'לא רוצה...!!!"(רוני) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי... סתם היה לי מצב'רוח טוב היום! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב בשישי כי הרגשתי ממש רע.. הסרט הכי טוב שראיתי אני מקווה שאראה בשבת .. (אהמ אהמ... רוני..) המקום הכי טוב שאליו יצאתי- חווה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כולום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- רוני, נעה, הילה.. ו.. אלון! התודה שלי השבוע היא לרוני שגרמה לי לצחוק והרבה! פינקתי את עצמי השבוע עם - לא היה דבר כזה.. מאכל השבוע שהיה הוא- תותים עם קצפת! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "העייפות.." בלעע.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה- ? אלבום השבוע שהיה..? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..? הייתי מוחקת מהשבוע הזה את יום שלישי-
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא- הרבה! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב כרגיל.. אבל שהפעם זה באמת יהיה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- ? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע את נעית.. (יש לך משו לספר לי!) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

למעלה