כי סופ"ש מתחיל בחמישי..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
מי שאת הסוסה הזאת???????????

אני לא ממש מזהה....נראת כמו שלמוצי....מטלבטת בינה להין אמנדה...

בוקר טוב!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: שישי.. פעולה טובה, כיף בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: אתמול בערב.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: המסיבת הפתעה שעשינו לאלון התעצבתי מעט כי..: קטמן, נו..
התעצבנתי על..: עצמייייי.. כי אני לא יודעת לקבל מה שיש לי! אבל בסוף סלחתי כי ..: לא סולחת! בריב נוראי עם עצמי.. התאכזבתי מ... כי...: עצמי, השיעור ביום רביעי..
בכיתי מעצב/אושר כי..: משהו שאלון אמר העלה לכולנו דמעות בעיניים... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: הבאולינג והסנוקר אתמול בערב.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: תודה נשמה! לזה קוראים חברים!!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: הרגשתי שעשינו לאלון טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללכת בשישי, מזל שהלכתי! הסרט הכי טוב שראיתי..: אמרי לי כן, לא משהו.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: באולינג וסנוקר לכבוד היומולדת של אלון! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: סתם שטויות... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: תומי כמובן!! ואלוני כי הוא באמת נהנה התודה שלי השבוע היא ל..: חברים שהיו איתי ביום מסויים השבוע פינקתי את עצמי השבוע עם..: ניצחון בבאולינג יאיייי!!
מאכל השבוע שהיה הוא..: פיצה מטר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: Anna Boten נו השיר הזה בשוודית.. אלבום השבוע שהיה..: אוונסנס משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: keep holding on.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום המטריד הזה!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:הוא נגמר, ובהחלט מיציתי אותו כמו שצריך.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: תומי ואיתי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימונים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שהבוק רפורט יתבטל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: הרבה.. טוב עכשיו אני עפה לתחנה לפני שהאוטובוס יברח לי!!
יום נעים לכולם..

ram ram

New member
וואי אחד השבועות הכי טובים שהיו לי!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אההה.. כל השבוע..!!! חוץ מכמה שעות של עצבנות... אבל גם מזה יצא משו ממש ממש ממש ממש ממש מצחיק..!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אההה.. חחח..
[מספיק מידע בשבילכם...] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראה תשובה למעלה... התעצבתי מעט כי.. לא בשבוע הזה..!!
התעצבנתי על.. חחח... מי שמכיר יודע... --- -------...
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח לו בכלל.?!!! חצוף..!!! שילכלך עלי מאחורי הגב?!! למה מי הוא?!!! שיגיד תודה שהוא עדיין חי כי רצו להרוג אותו בסטאליון שואו... או לפחות לשלוח אותו הביתה עם גבס..!!! התאכזבתי מ... כי... אהה.. מאף אחד..! בכיתי מעצב/אושר כי.. אהה... דווקא לא בכיתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואי... הסופ"ש הזה..!!! ירושלים=צחוק..!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אההה... וואי כל כך הרבה... חייכתי 96.5% מהשבוע הזה..! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אההה... וואי הרבה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום שבת בבוקר... אחרי שבקושי ישנתי בלילה... [מה לעשות שהם נוחרים כמו טרקטורים?
] הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה... "מירוץ של תקווה"... משו כזה.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חח... ירושלים+סטאליון שואו..! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה.. כלום.. מהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את רובו..!! התודה שלי השבוע היא ל.. 1.
2. קובי 3.אמא של קובי
4.סער 5.זוריק 6.תומר 7.רזוש 8.בן... פינקתי את עצמי השבוע עם.. חחח... פינקו אותי בירושלים..
מאכל השבוע שהיה הוא.. אההה.. וואלה לא יודעת... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אהה... "החיים יפים..
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אההה.. לא יודעת... אבל בטוח לא מה ששמעתי בדרך לירושלים ולסטאליון שואו..!
אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תראו אותי... אני שמח[ה] סתם פתאום, תראו אותי, הכל נראה לי יפה היום, כמו חלום..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אהה.. כלום... הייתי משאירה אותו ככה ורק עושה עוד אחד כזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי להיות בירושלים ובסטאליון שואו... והייתי..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהה... וואי הרבה..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה... והרבה..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעורים.. והרבה..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אההה.. סער אולי בא... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי כוח...
אולי אחר כך אני אוסיף... (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

למעלה