סופ"ש פנאןן!
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי! כי פשוט היה כיף. וגם דיברתי עם אנשים שלא דיברתי איתם המוןן זמן. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע השיעור היום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע : זו ההחלטה שלי, ו~אני~ החלטתי למכור אותו, אנשים גרמו לי להבחין בין הטוב לרע, אני עדיין לא שלמה עם ההחלטה שלי. אבל מגיע לה. ולו הרבה יותר. התעצבתי מעט כי היה לי כ"כ רע. התעצבנתי על הבן של הפועל הערבי, איכס. אני לא יודעת אם זה היה ניסיון אניסה או פשוט מאוד רצה לדבר. אני מתה מפחד. אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי?!?!! התאכזבתי מעצמי, כי לא עשיתי את הדבר הנכון באמת. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מפחד האמת,לא בכיתי פשוט ירדו אוטומטית הדמעות. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע לפגוש את רחינה בחנות ירקות
ושאמרתי לבר בטעות אם היא רוצה שאני אנשק אותה, אחד הדברים היותר מצחיקים שיכולים להיות! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו כלום, אבל סתם ברבר עשתה לי מצברוח!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי יחסית לשיעור הקודם היה כ"כ מדהים.והוא הלך מדהים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לא לבכות. הסרט הכי טוב שראיתי..אני הולכת לראות בשבת , נכון או לא בר?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: שום דבר מיוחד. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בר, ועמרי!! התודה שלי השבוע היא ל..בר ועמרי. ויהב. פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה מנוחה, ושיעור טוב אחריי שלושה שבועות כמעט. מאכל השבוע שהיה הוא..תותים עם קצפתתת!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " ערבי מסריח לך כבר לכפר " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..- את יום רביעי *מ*שעה 5. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אנוח המוןן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בר ועומרי. והילה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור מעולה! חווה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהערבי ימות. אמןןן...איכס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אוהו יהב חוזר!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו