כי סופ"ש מתחיל בחמישי..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

favory

New member
חחחחחחחחחחח.....

מה אני אעשה שבדיוק הוא אמר לי שהוא רוצה לנשק אותי! ומה אני אעשה שטלל עיצבנה אותי! חחחחחחחחחח היה ממש מצחיק. ובקשר לפועל ..איכס בר, אני ממש מפחדת.

favory

New member
סופ"ש פנאןן!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי! כי פשוט היה כיף. וגם דיברתי עם אנשים שלא דיברתי איתם המוןן זמן. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע השיעור היום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע : זו ההחלטה שלי, ו~אני~ החלטתי למכור אותו, אנשים גרמו לי להבחין בין הטוב לרע, אני עדיין לא שלמה עם ההחלטה שלי. אבל מגיע לה. ולו הרבה יותר. התעצבתי מעט כי היה לי כ"כ רע. התעצבנתי על הבן של הפועל הערבי, איכס. אני לא יודעת אם זה היה ניסיון אניסה או פשוט מאוד רצה לדבר. אני מתה מפחד. אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי?!?!! התאכזבתי מעצמי, כי לא עשיתי את הדבר הנכון באמת. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מפחד האמת,לא בכיתי פשוט ירדו אוטומטית הדמעות. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע לפגוש את רחינה בחנות ירקות
ושאמרתי לבר בטעות אם היא רוצה שאני אנשק אותה, אחד הדברים היותר מצחיקים שיכולים להיות! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו כלום, אבל סתם ברבר עשתה לי מצברוח!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי יחסית לשיעור הקודם היה כ"כ מדהים.והוא הלך מדהים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לא לבכות. הסרט הכי טוב שראיתי..אני הולכת לראות בשבת , נכון או לא בר?
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: שום דבר מיוחד. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בר, ועמרי!! התודה שלי השבוע היא ל..בר ועמרי. ויהב. פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה מנוחה, ושיעור טוב אחריי שלושה שבועות כמעט. מאכל השבוע שהיה הוא..תותים עם קצפתתת!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " ערבי מסריח לך כבר לכפר " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..- את יום רביעי *מ*שעה 5. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אנוח המוןן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בר ועומרי. והילה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור מעולה! חווה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהערבי ימות. אמןןן...איכס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אוהו יהב חוזר!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

horse 1212

New member
../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום אני חושבת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שאמרו שיש משחק :) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכרת משהו כזה. התעצבתי מעט כי.. היה גשם!
התעצבנתי על.. הגשם ואמא. אבל בסוף סלחתי כי .. לגשם אף-פעם לא סולחים,ולאמא כי זאת אמא. התאכזבתי מ... כי...עצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..וואי אתמול צחקתי המון בביתספר. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היום =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוצאתי 95. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כנ"ל. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בלאק בורגר P= משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלמוג. התודה שלי השבוע היא ל..לאוכל הטעים שאכלתי,ולמורה לספורט. פינקתי את עצמי השבוע עם..המבורגר M בבר בורגר. מאכל השבוע שהיה הוא..כנ"ל. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?-. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..poisen
,אלה-היהודים
,fade to black-metallica
. אלבום השבוע שהיה..אין. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין לי כוח לתרגם מ-poisen
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..בוחן בהיסטוריה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן הרבה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אין. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..המשחק נגד שכבה ז'!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. :) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שבוע טוב!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

segev 007

New member
ספ''ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שני היה שיעור כזה טוב הקפיצות והכל!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..החלפתי...... והתחלתי לילמוד אצל.......
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אמממ....לא זוכר התעצבתי מעט כי..יום חמישי הייתי צריך לשגע ת'הורים שלי ביגלל....... התעצבנתי על.. הרבה דברים לא זוכר....... אבל בסוף סלחתי כי ..?........ התאכזבתי מ... כי...מה....... בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא זוכר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היו!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..סוף סוף למדתי את... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...שגע ככה את ההורים שלי ועוד להצליח בזה חיחיחיחי.... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..זה כבר ברור!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אין לי חשבון בנק XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בטח שיום שני ושישי!!! התודה שלי השבוע היא ל..הורים שלי!! פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה הרבה רכיבה XD מאכל השבוע שהיה הוא..היו הרבה!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע הסוסים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא היו כל כך!! אלבום השבוע שהיה..לא היה? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא זוכר!!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ימשיך לחייך כמו שאני עכשיו XD השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לא האירה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום שני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא יודע!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה

סופ"ש..../images/Emo199.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי.. כי הרבה מחמאות..
מאנשים שאני מעריכה מכבדת ומעריצה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחלתי לפקפק באנשים יותר ממקודם ולא להיות פתי מטומטמת.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המחמאות... התעצבתי מעט כי.. טעיתי.. הבנות בחווה לא באמת חברות שלי.. או לפחות הן לא שמות עלי..! התעצבנתי על.. ב-י-צ-פ-ר= סימה+נעמי..!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ולא סולחת..!!!!! התאכזבתי מ... כי... הבנות בחווה.. אפילו אם הן לא יודעות שאני כועסת... ומעצמי-----> אני סתם בכינית..! בכיתי מעצב/אושר כי.. ביצפר..!!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "זווית הפלוצים.." חהחהחהחחהחהחה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "הוא עשה את זה בשבילך, כדי שתרגישי טוב.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אולי הוא עשה את זה באמת כדי שאני ארגיש טוב...?!....
ב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחיות הסרט הכי טוב שראיתי.. איך להיפטר מבחור ב-10 ימים...! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אולי חווה.. אבל כמה אנשים הרסו הכל... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אלון.. התודה שלי השבוע היא ל.. לאף אחד לא מגיעה ממני תודה.. כי אף אחד לא עשה באמת בשבילי משהו טוב..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון אצל חברה.. מאכל השבוע שהיה הוא.. תותים בשוקולד..!!!!! י-א-מ-י !!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כולם שונאים אותי..(?) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..lisent to your hurt אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. תעשי ותלכי תלמדי.. ותראי איך ברגע, ברגע כובשים ת'עולם..! תשתקי תצרחי רק תבואי.., בואי חזרי אלי.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רובו.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מיכל.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיהיה שיעור טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ.. נראה לי שכמה אנשים מהחווה.. אבל לא כולם..

MAYA 4827

New member
סופ"ש...../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני, שלישי, שישי שבת- בגלל המון דברים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחת טלפון של 3 שעות עם מישו שלא דיברתי איתו המון זמן...!! הדבר הכי מרגש שקרא לי השבוע.. לא ידעת התעצבנתי מעט כי.. מישו עיצבן אותי.. התעצבנתי על.. קרן! אבל בסוף סלחתי כי.. לא סלחתי התאכזבתי מ.. כי.. אפחד!! כולם היו נחמדים=] בכיתי כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שקרה לי השבוע.. ממ יום חמישי התחתוני רגליים של עדי D: ובסטודיו בשלישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו כמה אבל עכשיו שחכתי=[ הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. ניקיתי את התא הגדול של סניוריטה וברכה לבדי!! אהה ואם התמונה עובדת אז שהצלחתי להעלות לפורום תמונה לבדי בפעם הראשונה!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. ללכת לאימון ביום רביעי- פשוט עוד שנייה התעלפתי!! ובאמת לא הלכתי... הסרט הכי טוב שראיתי היה.. פסטיגל פנטזיה, בכול גדול (בפעם ה 100) המקום הכי טוב שאליו יצאתי היה.. קניון רמת אביב היום, הסטודיו בשלישי, וכמובן שלחווה!! משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינו בבנק!.. סווטשארט בהנס אבל היה שווה את זה כי.. היה 30% הנחה=] משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. עדי, גל, ושוקי החתיך!! התודה שלי השבוע היא ל.. עדי וקרן שעשתה בשבילי כמעט את כל העבודה.. פינקתי את עצמי השבוע אם.. לא הלכתי לאימון התעמלות..(פושעת שכמוני) לפעמים צריך לנוח כי הכל כואב!! מאכל השבוע שהיה.. ספגטי אם רוטב בקניון (ייאם) אם היו עושים סרט מהחיים שלכם איך היו קוראים לו? non stop שיר השבוע שהיה.. change in my condishon, השיר של אליענה מהפסטיגל (גרוע אבל מדבק) אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. לא ידעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שהברזתתי למישו 3 פעמים בטעות ואת זה שאני לא יכולה להזיז תיד כמעט=[ הייתי נותת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. תפסיק לכאוב היד השמש שהאירה לי את השבוע.. המון אנשים משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אין משו מיוחד משו שאתם מקווים שייקרה השבוע.. שייבטלו לי מחר את 4 שעות ראשונות: תנך תנך גיאומטריה גיאומריה= סבל!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. -- סתם תמונה מגניבה: אחרי שהלכנו ביום שישי ב 7 לבית של שיר בגשם, כל הנעלי רכיבה המבוצבצות שלנו=]

RtOoNmY

New member
../images/Emo191.gifנצל"ש או משהו..

אפשר בבקשה קישור לקומונת תמונות.? תודה

למעלה