כך נשתלט על מרכז עזריאלי, או-

כך נשתלט על מרכז עזריאלי, או-

Mיפגש קהילת גאווה צעירה של תפוז
אנשים הנך מוזמנ/ת למפגש קהילת גאווה צעירה(571) של תפוז
אנשים שיערך ביום חמישי הקרוב בשעה 13 במרכז עזריאלי(גם ´קניון השלום´) בת"א. נפגשים בשעה 13 בדיוק ביום חמישי הקרוב בכניסה לקולנוע בעזריאלי. נשמח לראותך!!! חג שמח
שרימפי מנהל קהילת ´גאווה צעירה´ בתפוז [email protected] איציק- 160674835 מסנג´ר- [email protected] http://forums.tapuz.co.il/youngpride תתגאה בעצמך- קהילת גאווה צעירה בתפוז
אנשים

Shusho

New member
תסלחו לי אם אני לא אבוא, נכון?

שרימפי, החתימה שלך כפולה

Lady_Voldemort

New member
מווהאהאהאהא!! ../images/Emo123.gif

הנה שרה- אשר נמצאת ברגעים אלה בדיוק בביתה של אורה או שיותר תקני לבטא את זה כהשתלטה (מווהאהאהא) על ביתה הקר (קררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר) והמזמין של אורה ללא שהיא תהיה בו כך שאוכל להשחיט אותו כרצוני או אפילו להפחיד אותה בסגנון זהבה ושלושת הדובים ולישון לה במיטה
אך נראה שהמיטה עם הגולגולת שתלויה מעליו נוחה יותר
נתראה מחר אני מקווה ואני צופה שאהיה מצוננת מאוד
בעיכולים לבבים, שרה
(הו כמה אירוני
)

LeeCooper69

New member
שרה אצל אורה?!?!

אז אתן מתקשרות אליי מחר??? נפגש בתחנה מרכזית בב"ש???

לי....

קניתי לך את העדשות, עליי הם נראות קצת מוזר... ומחר אני חושבת שאני אהיה יותר מוקדם בעזריאלי כי אין לי מושג על הקוים באור יהודה...

LeeCooper69

New member
פסדר...

אגב, לא אמרתי לך.. פיית´, זה שאני לא מדבר איתו, אני אסביר לך מחר...., יהייה מחר במפדש והוא יתחנן מול כולם שהוא רוצה להשליןם איתי.. זוכרת כשלא דיברתי עם נטע כמה היא בכתה??? חחח..... הוא חושב שאני צוחק איתו. נו טוב, תדרשו מחר כולם הופעה....

LeeCooper69

New member
אני השלמתי איתה כי היא......

עשתה את מה שצריך כדי להשלים איתי -לפדח את עצמה בפרהסיה. ככה שהייתי חייב להשלים איתה!!!!!!! חוצמהז, אני מכיר אותה מגיל 0! אגב, למה שאני לא אדבקר עם שירלי?

כי היא בכתה לי עד שהשלמתם!

והתבלבלתי עם מישו אחר...מתי הרכבת שלך מגיעה לעזריאלי?

LeeCooper69

New member
אז תתקשרי לוודא שהתעוררתי אז!!!

לפלאפון! ותזהרי לך שלא!! אגב, לי יש את הסיסמאות של כלמיני אייקונים של הודעות מנהלתיות באתרים שונים.. נה נה נה נה.. או איך שמישהי (ברבים, לא יודע איך אומרים את זה. אני חדש בארץ
) אומרת פה הרבה: מואהאהאהאהאהא...

למעלה