כך נשתלט על מרכז עזריאלי, או-

עכשיו ראיתי גם את זאת.

חמודי, כמו שכבר אמרתי, אני לא מתחנן בשביל אף אחד. אתה לא רוצה לדבר איתי, ההפסד כולו שלך, תאמין לי.

לירונר

New member
מה אור יהודה../images/Emo35.gif, כאילו ליד יהוד../images/Emo35.gif

איזה באסה
הייתי גר ביהוד עד לפני 3 שנים

כן ליד יהוד...ומשעמם פה!

אני נשארת פה אצל דודים כי היה לי מפגש היום ולי ביקש שאני אבוא לשלכם...אז נשארתי

אני עובד בקניון עזריאלי..

והמשמרת שלי מתחילה בשתיים בדיוק.. אני עובד בג´וייסטיק.. למי שמכיר

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif*זיוף צרוד* לי לי לי לי לי

מוהאהאהאהאה! כאן אורה, שחזרה מטיול חנוכה דרום שולת מאוד
אני צרודה, קצת מצוננת, מאוד מטונפת, וישנתי רק שעה ב24 שעות האחרונות.. ואני עדיין מסוגלת ללכת עוד מסלול חבביב ולהתעייף באמצע עליות בהרים וגבעות כי בד"רכ אני דיי פדלאה.. אז שרה לא מוכנה לצאת מהשמיכה, כי קר לה משום מה... אני שותה לי בסלון תה חם
אניוואיז.. נתראה שם.. ואנחנו כבר נתקשר אליך לי.. מואהאהאהאהא
חושבת שתיכף אלך למיטתי שלי.. עם שמיכת פוכי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ג´יפים?

לא נראה לי שגפ אם היו רוצים היו מצליחים לממן אצלנו טיול גי´פים לכל התנועה... זה טיול כזה עם קמפינג במחנה עםן אוהלים ומסלולי הליכה והרבה הרבהלקום ב5:30 בבוקר...

סיכום מפגש קהילת גאווה צעירה

נקדים ונציין כי היום זה היום בו מספר קהילות נרחב מתפוז
אנשים ערכו מפגשי קהילה דווקא במרכז עזריאלי בתל אביב. לפיכך גם יצא לנו לפגוש מספר חברי פורומים כמו- זינה הנסיכה הלוחמת, ילדים להורים פרודים, בנות(כן, יש קהילה כזאת) ועוד ועוד ועוד ועוד....
אז בשעה 12 וחצי בערך אנוכי הגיע למרכז עזריאלי לחכות לחברי הקהילה שיגיעו וימצאו אותי בכניסה לקולנוע עזריאלי לבוש כמו שסיכמתי כבר- חולצה כתומה ומעיל(גם החזקתי סמל קטן של תפוז
אנשים). ראשונה להגיע למקום ההתאספות אחריי היתה מור(למון סקוויזר) שהיא משתתפת נסתרת בפורום, משמע- קוראת ולא כותבת. דווקא היא אמרה שתתחיל לכתוב, סומכים עליך מור
. מיד אחריה הגיע עופר, praetor(שבניגוד להבטחתך, אין לך את מספר האיציק מופיע בכרטיס האישי). מאותו רגע הגיע שצף קצף של חברי פורום. בסופו של דבר היינו בסביבות 15 איש במפגש. חבל שלא יכלו להגיע יותר, ידוע לי שחברה מהצפון, כמו למשל hatul היו אמורים להגיע...אם אני לא טועה גם כוכב לבן...חבל. למפגש קהילה עצמו הגיעו: רספיוטין, לירונר, שרימפי,מור,allegro,Blackice,גיל 16 המתוק, sarah,הרמיוניdanger, חיים חפר,מKה אפורה, Lady_Voldemort ´, ילו צ´יז....זהו? כנראה.....
היה ממש ממש נחמד. התחלנו בסבב השמות והניקים המסורתי ועברנו למילון מונחים קצר של הקהילה ואני המלצתי על הספר "אמא יש לי משהו לספר לך"(אופס, איי דיד איט אגיין
). חילקנו חומרי הסברה על איידס ועל המלחמה באיידס לאנשים בעזריאלי...היה ממש ממש מגניף. זהו, פעם הבאה בירושלים הבנויה. כן, כנראה שנתחיל קצת ללכת ולטייל בכל הארץ בכדי שגם חברי קהילה שגרים בירושלים, בצפון ובדרום יוכלו להגיע למפגש ולא יצטרכו להתאמץ יותר מידי. תורכם.... איך היה? רעיונות למפגש הבא? ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד...
שרימפי.

Mashina Girl

New member
הי,נטפלת אלי! ../images/Emo10.gif../images/Emo28.gif

והאנשים אצלכם על הגבות שלי
נה..לא יפה
וזה לא צ´יצ´ולינה (?)!!
וזה גם לא השם האמיתי שלי.. וול,
... חיים יפים..נדמה לייי.

praetor

New member
תראה, הצבא עושה אותי קצת סנילי...

כנראה שהתכוונתי להוסיף, אבל שכחתי... בכל מקרה, עכשיו הוספתי, וכדי שלא יהיה קשה מדי - הנה המספר גם כאן: 18109573

LeeCooper69

New member
שרימפס!!! אני בשוק ממך!!!!!

למפגש קהילה עצמו הגיעו: רספיוטין, לירונר, שרימפי,מור,allegro,Blackice,גיל 16 המתוק, sarah,הרמיוניdanger, חיים חפר,מKה אפורה, Lady_Voldemort ´, ילו צ´יז....זהו? כנראה..... זכרת את מKה אפורה ושכחת אותי?!?!?!? כאילו, אני הכרחתי אותה לבוא ואתה שוכח אותי?!?! ועוד אחורי שהצקתי לך שאתה דומה למישהו שאתה מכיר?!?! זהו, החלטתי- חומה!!!!

למעלה