כך נשתלט על מרכז עזריאלי, או-

אז עד שיגיעו התמונות מהמפגשפורום...

*מגלגלת עיניים* (כן כן שרה שיגעה אותי באס"ק שהתמונות הללו בלתי מחמיאות...) הנה אורה ושרה ה*יפות*

sarah

New member
אממ... יש שם אורן ודברים

ורכבת הרים ושקד.... ואממ... תתקני את זה

sarah

New member
אין בכלל תמונות נכונות!!!!!!!!!!!!!

הכל ממפגש ה"פ בסופרלנד!!! לא!!! הפרה זאת לא אני!! לא!!! סיגל החליפי התמונות מייד :-O

resputin

New member
אממ....

יש אולי שלוש תמונות של הפורום שלנו... כל השאר צולמו בסופרלנד(?) או במקום אחר...

גם אצלי לפעמים קורות תקלות.

אין זה אומר שכולם צריכים להתנפל עליי...
וסליחה שאני עצבנית פשוט כולם מציקים לי כמו לא יודעת מה בעניין התמונות! בפורום ה"פ נאלצתי להוריד כמעט חצי מהתמונות שהעליתי לשם עקב אנשים שלא מעוניינים להחשף באינטרנט, אך מסיבה כלשהי קופצים מול מצלמתי בפוזה חיננית ביודעם שאני אפרסם את זה באינטרנט
בא לי לירות בכולם!!!
אוף תמותו אתם ושימותו הם..
אני מרגישה עכשיו ממש רע ועצבנית. אני רק הולכת למקלחת, מתנתקת מהמחשב לשתי דקות, חייה קצת את החיים שלי ואיך שאני חוזרת אני מוצפת בהודעות של אנשים שמנדנדים לי "נו נו נו נו נו נו נו תתקני את התקלות שלך כבר! נו נו נו נו נו" לעזאזל פעם הבאה שיש מפגש אני בסוף המפגש מביאה את המצלמה שלי לאלה שמנדנדים לי הכי הרבה, שהם ינסו להסתדר עם לבנות לזה עמוד באינטרנט. נשבר לי כבר
ומצטערת שזה יוצא עליכם, זה פשוט עיצבון שמצטבר אצלי כבר במשך שנה שלמה של מפגשי פורום שבסופם אני סובלת הכי הרבה כי אני הצלמת

sarah

New member
סליחה ../images/Emo24.gif

באמת לא חשבתי שיש מליון מנדנדים, והייתי באמת צריכה לעשות את זה ביתר חינניות :-X באעבה, שרה נ.ב.- תמונות שולתות

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אולה פיפל../images/Emo13.gif

אורה בביתה שלה.. לבד.. אני לא מאמינה, גם זה קורה מדיי פעם
שרימפי שלנו יכול להיות דוגמנית עם הפוזות המאגניבות שהוא עשה לנו בתמונות
וסיגל.. סיגל צריכה להיות צלמת פאפרצי
מוהאהאהאהא

דוגמנית?

חשבתי יותר זמרת...עופרה חזה ז"ל? בעצם לא, אני רוצה לחיות!!! בא לי לצעוק אני שרימפי!!!!!!!!!!!!

^______^ *מתנפלת על שרימפי משום מה*

*מפחידה את שרימפי למוות ומבריחה אותו מהפורום* *משתלטת על הפורום* מהווהואוהאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!

שרימפי תפסיק להיתעלל בילדי הפורום!

וייט סטאר אני מיתנצל בשם שרימפוש פשוט הציקו לו נורא כשהוא היה קטן והוא הדחיק ועכשיו הוא מוציא את זה על החלשים ממנו! (עד כאן פסיכולוגיה בגרוש על מנהלי הפורום של תפוז!)

שרימפי

New member
למה בגרוש?

ולמה רותם(וויטסטאר) מקבל את הגרוש ולא אני? מה יש? למה אף אחד לא עוזר לקיום של מנהלים בתפוז|בכי תמרורים|

white star

New member
אני יכול לחשוב על כמה דברים...../images/Emo123.gif

פשוט יש פה ילדים אז אני לא רוצה להפחיד אותם אם אתה כל כך סקרן תשלח בקשה בשלושה העתקים (או סתם תקפוץ לבקר) דרך אגב לקח לי כל כך הרבה זמן להגיב כי אני בתקופת בחינות שלך...

למעלה