כך נשתלט על מרכז עזריאלי, או-

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

So *that´s* why you asked me to spell out ´cherish´ for you
I knew it had to be some diabolical scheme

resputin

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

Well yes, Diabolical as always (6) -now, where are you? Log on!

קבל את התנצלותי

ידעתי ששכחתי מישהו.... ועמדתי מול הרשימה של חברי הקהילה. בלופ. סורי.

אוקי זה עובר כל גבול!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון היי לכולם..... כן פייד הפשוש שינה ניק וחושב על לעשות קאם באק היסטרי! מקווה שאיין היתנגדות..... בכל מיקרה...... מיצטער שלא הגעתי למיפגש.... באמת סורי רציתי מאוד.... (תישאלו את רספיוטין יקירי) לנושא העיקרי: לי קופר..... אתה יודע שאיין לי שום דבר נגדך.... נכון? אתה אפילו אצלי באיסיקיו דבר שלא הרבה מגיעים ליראות אותו (תרגיש מיוחד רספוש תרגיש מיוחד
) ואני ממש לא רוצה להעליב אותך או משהו אבל אתה פשוט נישמע האוחצ´ה הכי גדולה שאלוהים איי פעם טעה ויצר! כלומר תירגע קצת חמוד כך את זה בקלות אז שריפל´ה (היתגעגעתי גם אליך חמוד) שכח אותך.... לא קרה כלום! אתה יודע כמה פעמים שכחו אותי???? (מישהו באמת שכח אותי? סורי שכחתי) לא קרה שוםפ דבר וגם קיבלתי דיוחים מהמחתרת של הפורום שאתה באמת אוחצ´ אני דיי מחבב אוחצ´ות כי דיי משעשעים אבל חלון??????????????????????????? זה כבר יותר מדי..... האיפור שלי נוזל מרוב היסטריה! (טוב אתה אוחצ´ אני דרמה קווין) טוב נו בתכלס ההודעה הזאת לא היתה כדי באמת להטיף לך מוסר אלה כדי להגיד שלום לכולם ולהגיד שכן..... איין מה לידאוג.... אני חוזר.... אפשר להוריד את הדגלים השחורים ולהפסיק להיות באבל..... אני פה... חזרתי! (שריפי.... אבוי לך אם אני לא מקבל דגל בסיכום השבועי הבא)

כשאתה מצטרף

בדיוק אחרי שהסיכום מפורסם אתה לא יכול להתלונן עדיין...
ועוד משהו- יש לנו מחתרת? מי בה?(רספיוטין?) וזה שרימפי לא שרימפס ולא שריפי...

yellow cheese

New member
סליחה שהצקתי לך שרימפּ.. ../images/Emo4.gif

היה נחמד ביותר לראות את כולכם.. סליחה לכל מי שהצקתי לו הצקות מיותרות (וגם כאלה שלא מיותרות- הממ ע"ע ליעד והשיער
) כולכם חמודים וכל זה

LeeCooper69

New member
חחח... סולח.

אבל רק כי אני יודע שאת גרה בדרום ולא רגילה לויר של ת"א ככה שאני בטוח שהוא השפיע עלייך.

אוקיי.. סיכום שלי ../images/Emo13.gif

קמתי בבוקר בסביבות שעה 7-8... התלבשתי, התארגנתי, ישבתי במחשב
דיברתי עם ארז ועם עוד אנשים לגבי המפגשים (היה לי מפגש גם של פורום הארי פוטר ללכת אליו לאחר המפגש שלנו). סביב שעה 12 וחצי ארז היה אמור להתקשר אליי כדי להגיד לי לצאת החוצה, כי הוא בא לאסוף אותי. הוא אכן התקשר. אבל הוא אמר שעכשיו הוא רק יוצא מהבית..
כשעה בערך לאחר מכן, הוא הגיע. אספתי את הדברים שלי, בין השאר שק"ש (להשאר לישון אצל לירון לאחר המפגש של ה"פ). וכמובן האביזר ההכרחי לכל מפגש: מ צ ל מה. כמו כן ציוד לחטיפת אורה
עליה אפרט מאוחר יותר. ארז ואני יצאנו והתחלנו ליסוע. שרה התקשרה אליי לפלאפון כל כמה זמן ונדנדה לי שכולם מחכים..
מיותר לציין שבמשך כל הנסיעה שיגעתי את ארז..
הייתי מחורפנת כי התרגשתי, וכל הבוקר התרוצצתי בבית ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי... בסופו של דבר הגענו. התחלתי לקפוץ במרץ במושב ולרקוד איזה ריקוד מוזר ולשיר "הולכים למפגש! הולכים למפגש! הולכים למפגש!" נראה לי שארז התחיל להרהר לגבי קבלת רישיון לנשק אישי, שישמש אותו לפעם הבאה שאבקש ממנו להסיע אותי לאיפשהו ^_^ חיפשנו חנייה. לא היתה! ירדנו עד קומה -4, שזו קומת החניה הרביעית והאחרונה שקיימת.. רק שם מצאנו מקום לחנות. עלינו מהר לגג ושם אמרתי: "המ ארז איך נמצא אותם?" או משהו כזה, כי היו הרבה אנשים!
אך ארז הסיט את תשומת ליבי אל סרט-לשיער בצבעי הגאווה, בוהק ומנצנץ על ראש של מישהו. התקרבנו לשם, אך רק אז גילינו שזו היתה ליזה
במפגש של פורום בנות...
אני: "שלום ליזה!
" ליזה: "יו סיגל! תגידי, הכנת שיעורים ב..." אני: "אהה!! לכי ממני
"
ואז ראינו אתכם, הו כן!
אהההה רצנו וחיבקתי את שרה ואורה והן סיפרו לי שהן הגיעו לשם ממצפה רמון, בטרמפ!
כל השאר ישבו במעגל, מצטערת אבל לא ידעתי מי זה מי, מחצי מבין אלו שהיו..
הכרתי את ההוא מהתמונה
ואת רימפייייייי כמובן!
! הו איך שמחתי לראות אותך!! והיו נראה לי עוד כמה, מעט, שהיו גם במפגש הקודם, ו..אממ.. זהו
התיישבתי במעגל עם כולם, והם אמרו לי שבגלל האיחור שלי ושל ארז אז הפסדנו את "פעילות הגיבוש "
אז הביאו לנו חוברות הסברה בנושא איידס ואני ושרה ואורה הלכנו וחילקנו לאנשים בקניון!
אח"כ שרה נעלמה במעמקי בית קפה מוזר ומיסתורי, אז לי ולאורה נמאס לחכות והלכנו וסיימנו לחלק את מה שהיה לנו, ואז ראינו את שרה עולה במדרגות הנעות ובאנו לעלות גם. קסם (אחת ממארגנות המפגש של ה"פ) התקשרה לאורה, בינתיים, מקניון איילון ברמת-גן. היא נדנדה לנו על כך שאנחנו מאחרים למפגש..
עלינו במדרגות הנעות אחרי שרה, אל הגג שוב, ואז כולם הלכו משום מה לאיזור עם שמש (
בא לכם להסביר לי את זה?
[מוזרים שכמוכם]) והשאירו את התיקים מפוזרים שם באמצע הרחבה, עם גליונות של הזמן הורוד ועוד כל מיני ניירות. אני ושרימפ ושרה, נראה לי, ועוד מישהו/אים הלכנו למקום מרבצו של פורום בנות. ממש בסמוך לחפצים הזרוקים ולדלת הכניסה לקניון. הצקנו להם וביקשתי מהן להסתדר בקבוצה כדי שאני אצלם אותן. הן לא הסתדרו בשורה, וצילמתי אותן.
צילמנו את חברי הפורום שלנו ביחידים ובקבוצות, ושרימפי דפק פוזות קורעות
אח"כ הבנו שאנחנו ממשששששש מאחרים למפגש של ה"פ, (אורה שרה ארז ואני) ולכן נתנו לכל אחד חיבוווווווווווווווק
והלכנו..
כמובן שלקח לנו איזה שעה רק להגיע למכונית
בדרך גם אורה קנתה אוזניות עם פלסטיקים שמתלבשים על האוזן, שרה קנתה משהו בסופר-פארם, ואני ציירתי את אורה במין פינה כזאת שהיתה תחרות של ילדים קטנים שמציירים את עצמם..
ותליתי את הציור על הקיר. ואז כמובן הייתי צריכה לשטוף ידיים מהצבעים המלכלכים.. ברר היה בלאגן. בסוף הגענו למכונית, התיישבנו ונסענו. פקקקיםםםםםםםםםםםםםםם בהה!!!!!! הגענו למפגש של ה"פ באיחור - ב כ ל ל - לא אפנתי, וכולם הבינו שהיינו במפגשפורום אחר, אך לא שאלו שאלות
:-X ושרה וארז קנו סיכות קטנות כאלה של
... לעומת זאת, לאחר המפגש כשהלכנו לישון אצל לירון (בנוסף אליי ישנו אצלה גם אורה, ארז, וחברי פורום נוספים שהצליחו להידחס פנימה), חבריי פורום רבים נהנו להתהדר בסרט השיער הבוהק-מנצנץ-בצבעי-הגאווה של ארז..
זה הכל.
בסה"כ נורא נהניתי במפגש שהיה לנו, אתם אנשים חמודיםםםםםם ולמרות פער הגילאים/מקומות המגורים/וכו´ אני חושבת שאנחנו בסדר ככה, ונסתדר
ויש לנו מין שפה משותפת גם במציאות... לא רבנו יותר מדי
. בקרוב התמונות מהמפגש!

sarah

New member
סיכום מאת אורה ושרה ../images/Emo123.gif ../images/Emo6.gif

וואו אני שחוטה ועייפה. גמאורה
(אורה:אורה לא. כן בטח בטח.) אוקי, קמנו בבוקר שתינו חולות נוראית ונורא מצוננות, האוטבוס התעלם מאיתנו אז החלטנו לתפוס טרמפים. התחלנו ללכת החוצה ממצפה-רמון שזה חור באמצע המדבר מוקף הרים בגווני בז´-בז´ בהיר-חאקי-צהוב -זהבהב ואחרי בערך חצי שעה של ניפנופים לנהגים מרושעים (מה את לא עוצר!??!?! }-( יא חתיכה הומו!!!! האאאא!!!וכו´ וכו´
) בסוף הסיעה אותנו מישהי ישררררררר לת"א למרות שזה היה למעשה יותר קריית אונו במונית שהגיעה בדיוק בזמן תוך 10 דקות היינו בעזראילי--- מאחרים בדיוק 5 דקות כפי שחזיתי כ45 דקות מוקדם יותר
פגשנו את שרימפי (ועכשיו להערה אישית:האאא!!! שרימפי!!!!! אנחנו אוהבות אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה פשוט מקסים ושולת!!
) עם הכרטיס של הקהילה בתפוז ושם היו--- זאתי עם הצמידים בצבעי הגאווה ---מור
) ולי ומכה אפורה (מה שמה האמיתי?) וראספי שאנני מצליחה לזכור את שמו ועוד (אורה:רביב!
) מיני אנשים כמו זה שהכינויי שלו הענק המשהו--
) שהיה המון בסיירות וגיל 16 המתוק שעוד מעט יהיה בן 17 ואזישהו לירונר 0_0 (צילמתי תמונה שערורייתית שלך ושל רביב }-) ) ובטח שכחתי מישהו אז סלחו לי מראש-- מעטפות נפץ אפשר לשלוח לכתובת שתינתן לכל הדורש בICQ
) ואז הלכנו לחפש את ארז וסיגל-טרול (כן אני יודעת איפה השרותים
אנחנו יודעות איפה השרותים זונות קטנות. אכן העניין הזה דורש הבהרה ולא אשאיר אותו מטריד כמו שהוא: לא אורה לא בת זוג שלי
הממממ( והם הגיעו!! ואת פירוט המפגש תמצאו אצל סיגל רק דעו נא ש אחר כך ביום שישי חטפנו }-) את אורה. ניהיהיהיהיהי ד"א יש הערב (או שהלילה?) לארז ועימנואל רוקי!!! ז"א... משחקים בקאסט
) באעבה, שרה טוב הנה אורה
: כן כן האוטובוס הבן זונה ההוא הבריז לנו.. לא היו יכולות בין כל החיילים האלו להידחס עוד 2 בנות לא גדולות במיוחד...
בכל אופן, הגענו לעזריאלי בצ´יק, תודות לדברים שבאו בדיוק בזמן(שרה: זה מזל של שרה..) אני דווקא הייתי בטוחה שאנחנו ממש נאחר... הגענו וזיהיתי את שרימפי ישר
ואז הבנתי מי זה ראספי..(אני חתיכת סנילית!) ישבנו שם כולם על הגג לידיינו פורום בנות, שיחקנו משחקי הכרויות ש(ק)ימפי הקריא לנו מושגים
ים בעזרתו המאוד נראת מסוממת של ראספי שעליו נמרח לירונר בשלווות מה , חיכיתי שסיגל וארז (שרה: כותבים ארז קודם כי הוא מתחיל בא´ אורה: פסיכופטית!)יצוצו מהדלת של הקניון, שרה הלכה הצידה ודיברה איתם, על מה שמסתבר היה המסיבת פתעה שלי(
).. פיינלי הם היו שם גם, וחילקנו חומריי הסברה, אחריי שנטשנוסיגל ואנוכי את שרה בארומה מפחיד אחד חיפשנו אנשים שסיגל לא טענה שהם מתסכלים עךיהה בצורה מוזרה , או מאיימים עליה הבטחתי לה שאני ארביץ להם..(ולא עשיתי את זה..
) הממ..אחר"כ בזמן שסיגל ניסתה לצלם את פורום בנות בתמונה קבוצתית והן לא שיתפו עולה.. שרימפי דחף לי ליד פתק על חטיפה מה שלא היה בכתב יד מזוהה בשבילי ולא הבנתי למה שרימפי נתן לי פתק שבו כתוב שטויות במיץ על חוטפים ומה לעשות במקרה של חטיפה ומי זה ומה זה חוטפים לעזזל, ושל מי השורה הזאת לעזזל? ולמה היית שם חתימת הורים?*מפסיקה לשאול שאלת מוזרות* סיגל שרה וארז(
)|הערת השרה:בסדר האלפבתי יא זונה) היתמו מדיי.. אבל שכחתי מהפתק כבר במיפגש של ה"פ... לי הכריז על שרה כפסיכופתי.. כן כן
כי הצטלמנו במראה יחד איתו..
. ובל נשכח את התמונת השערוריתיות שניסו לצלם ואת שרימפי ואת כולם שחנקו אותי התמונה קבוצתית מלבבת.. הסתלקנט לנו משם, בשעתיים איחור לא אופנתי(שרה:איחור אופנתי)במיוחד..יום שישי סקלו את כולם משם.. וכלם נעלמו וארז הפך לשילוב מוזר בין נמר לפנתר, לעוד משו.. וכלם הכו אותי.. וניסו לאנוס אותי שם
.. ואז.. יצאנו כדיי אממ"להגיע לירושליים" הם תפסו אותי בחדר מדרגות כיסו לי את העיניים כפתו אותי באזיקים תפסו לי את הדברים וסחבו אותי למכונית.. בהתחלה חשבתי שארז זרק אותי לתא מטען עד שהבנתי שאני במושב האחורי ולצידי יושבת שרה שלא גוזרת ציפורניים וטרחה לענות אותי.. הם הוציאו אותי מהאוטו כשהקליטו לי שיר על החטיפה.. ארז הביריון השכונתי תפס אותי ונשא אותי לתוך מרתף שבו חיכו לי כל האנשים שלכאורה נסקלו מחוץ לביתה של ללירון שם השתכנתי
ומשו כמו 200
כך חטפו אותי, בקרוב המון תתמונות שערוריתיות שלי.. ושרה סיפרה כי אנשים הסכלו בבעתה עליינו..
איזה כיף לי נחטפתי
תודה
הממ..
עד כאן.. ההוןדעה הארוכה בתולדות הפורטם
אוהבות, שרה&אורה

resputin

New member
../images/Emo3.gif

א´. לא הייתי מסומם
ב´. הוא לא נמרח עליי
ג´. אוווווף! נחכה לתמונות! (ד´. ארז, ואם לתמונה של העין לא יהיה פוקוס...
, בהצלחה ברוקי לך&לעמנואל&אחותך!!!)

אמ.. אז עד שיגיעו התמונות מהמפגש,

קבלו את התמונה מהיום בבוקר של אורה המופתעת, כשהסירו מעיניה את כיסוי העיניים!
זה במרתף של איזו וילה ברמת אפעל, של פורומיסט אחד מפורום הארי פוטר
(ייתכן כי מישהם כלשהם מכירים אותו משאר פורומי תפוז, the real harry shady)

אורה החולצה רטובה ../images/Emo123.gif ../images/Emo6.gif

בזמן שנסענו לשם, והיא היתה כפותה, קשורה וחסרת אונים, שרה ואני (בעיקר שרה
) ניצלנו את המצב כדי לענות אותה
אני רק דקרתי אותה והחטפתי לה כמה כאפות, אך שרה הרשעה שמצאה בקבוק תמים מוטל לו במכונית - אף הרחיקה והרטיבה את אורה האומללה שהתחילה להשתולל בצורה מצחיקה ביותר

sarah

New member
אורה:אוו גד איזה זוועה

**מאיימת במסור חשמלי* הרי כולכם יודעים שאורה בדר"כ נראית מצויין אז אל תבהלו ^_^ חחח *שימו לב לגומיות של ארז ^_^

sarah

New member
אווו

אורה:מפחדת מעצמה שרה:אני מזכירה פה מפלצת ^_^ אני מקווה שהתמונות מהמפגש פורום יתפרסמו בקרוב כדי לתקן את האממ...נזק שגרמנו לעצמנו בתמונות אילו ^_^

למעלה