כל האמת על אודיסאוס

קפת

New member
כל האמת על אודיסאוס../images/Emo67.gif

זהו, הגיע רגע האמת. עכשיו אני עומדת לגלות לכם את כל האמת* על אודיסאוס, הנסיך היווני, עלק, שכבש את הפורום בסערה. והכל בגלל המסר האחרון שקיבלתי ממנו. אודיחמודי, מצאת לך עם מי להתעסק. מצאת לך את מי להשפיל. על מי לדרוך, ולמי לצחוק בפרצוף. וכשאני נוקמת, אפילו בחמאס אומרים פרקי תהילים. *כל האמת זה רק לתפארת המליצה. גם אני, כמו רבים וטובים לפני, כרתתי ברית עם השטן, ועשיתי על האש עם פרקליטו. יש דברים שהחוק מונע ממני לגלות. אבל מי שידע איך, יוכל למצוא את האמת בין השיטין. והשיטין הזה, זה מהמלה שיט. ככה זה, מי שהולכת לישון עם פרוקטולוג, שלא תתפלא אם היא קמה בבוקר מלאה בבולשיט. זהו, יוני נודד. הגיע הזמן לפרוע את השטר: אודי הוא לא מי שהוא מתיימר להציג. אין יהלום, וכל מה שהוא יודע ויכול להטיס, זה חריונים. הבנדם הזה הגיע אלינו לפני שנתיים, וכולם התאהבו בו מיד. היה לנו ברור, ליולי ולי, שמדובר ב"אחד משלנו". הפעלנו את כל הקסמים, המאמצים והמודיעין שלנו בכדי לגלות במי מדובר, ונאדה. כלום. התסכול היה קשה. ניצוצות של ויכוחים איימו לצית את אחוות האחיות ולשרוף את ביתה עליה. החשדנות מלאה את לבנו ברעל ירקרק. כל אחת היתה משוכנעת שהשנייה יודעת משהו, ולא מגלה. האשמות הדדיות עפו מצד אחד לצד השני. עד שברגע של חולשה, כששתינו בתזמון מטורף של פיאמאס הדדי - נפלנו זו על צוואר זו והחלטנו שלא ניתן לו לשטות בנו ולחרב את מרקם היחסים העדין שנרקם בין שתינו. בצר לנו, נקטנו בכל מיני שיטות לנסות ולדלות מידע מחד, ומאידך, לגרום לאודי לפלוט איזה רמז, מכוון או מיקרי. כלום. נאדה. גורנישט. שתי המכשפות הגדולות ביותר של העולם הוירטואלי נאלצו להודות זו בפני זו, כי נכשלו. אבל הידיעה שאודי צוחק לכשלוננו מאחורי גבנו לא נתנה לנו מנוח. בליל ירח מלא אחד נשבענו זו לזו, יולי ואני, קסנטיפה וקרואלה דה ויל לסירוגין, לא לנוח ולא לשקוט עד שנגלה. ליל ולרפוגיס שלנו נחתם ביללנות זאבים מקפיאות דם. הדם שלנו. עם המעבר לפה, התרחשה דרמה: האם יבוא בעקבותנו אודיסאוס האלמוני? יולי ונינט הימרו שכן. אני, שבורת לב מאוד, החלטתי להיפרד ולותר עליו לנצח. היתה לי הרגשה שאם יבוא בעקבותינו, זה יהיה בשמו המקורי, ולעולם לא נדע מי זה היה. יולי ונינט צדקו, טפי עליהן. חודש לאחר המעבר, הגיח אודיסאוס במלוא הדרו. פשטתי שחורים, ביטלתי את חגיגות האבל, קפצתי על גבו ונשכתי את צווארו בעוז. טעם הדם הפיח בי חיים. ואז העלתה יולי את הרעיון המקורי שנפנה אליו במסר פרטי, כל אחת בניפרד, ונברכו על שובו. ככה, אמרה יולי בתבונה שלא מאפיינת אותה בדרך כלל, לא יוכל להתחמק מאיתנו כפי שעשה באתר ההוא, שם היה נטול ת"ז או מייל. כתבנו לו. והוא ענה לי. מאותו היום ואילך, נהרסו לי החיים.

יס באך

New member
בשביל זה צעקת?

חשבתי נשמע שהוא באמת טייס, נגלה את עלילותיו הנסתרות, מה לא.. זה מה שהבאת לנו?

קפת

New member
תגיד, יס באך

אתה באמת לא מזהה טיזר, גם אם הוא או היא יושבים לך על הפנים? חכה. חכו. רק התחלנו.

יס באך

New member
זה טיזר זה?

זה טיזר זה? זה טיזר זה טיז זה טי זה זין! אבל זה לא טיזר אבל יש לי סבלנות שלך פיל, אז אמתין

גם אני אוהב אותך קפט

כמעט כמו שאת אוהבת אותי. שתדעי. עוד לפני שכתבת את ההודעה הזו שלך חשבתי לפרסם אזהרה פומבית לדיסו, שידע הגוזל התמים והרך לפני מה הוא עומד (תרתיתרתי). מעל שנתיים היינו יחד, את ואני ואני לא יכול להתחיל אפילו לספור כמה פעמים עשינו את זה יחד. מה שבטוח זה שאלו היו הרבה פעמים. עשינו את זה בבוקר, עשינו את זה בצהריים, עשינו את זה בערב, ועשינו את זה גם בין לבין. היה אחלה לעשות את זה איתך. אני מודה. אבל, כמו לכל הדברים הטובים, גם לדברים הרעים יש סוף, וטוב שיש. משום שאני לא יודע כמה זמן עוד הייתי מצליח לשרוד. את אישה תובענית, האשה הכי תובענית שאי פעם היכרתי. מהרגע שהתחלנו במערכת היחסים שלנו היה ברור לי שבסופו של דבר הם יסתיימו באיברים מדממים, היה לי ברור גם שאלו יהיו האיברים שלי שיפוזרו במרחב הוירטואלי של הפורום, בלי שימצא אף נציג של זק"א שיטרח ויאסוף אותם (פרט לאחותנחמה. מותקאחותימותק). ובכ"ז, לקחתי את הסיכון. כי כזה אני, אמיץ וטיפש. דיסומותק. האמא הפולניה של הקפט תמיד רצתה בעבורה בעל שיהיה או טייס, או רופא או עו"ד. הקפט, בהיותה קפט, אימצה את גחמותיה של אמא לעצמה בשינוי פרט אחד קטן: היא רצתה לעצמה גם טייס, גם רופא וגם עו"ד. אני הייתי הטייס (חריוני יונים?) ועכשיו הגיע תורו של הרופא - תורך. שלא תחשוד לרגע, אני לא מקנא בתקופה הקשה שעומדת לעבור עליך. נהפוכו. אני מאוד מקנא. אני זוכר את היום שבו סבי שכב על ערש דווי וביקש מאבי לקרוא אותי אליו, ואלו היו מילותיו האחרונות אלי: "אודי (זה אני), נכדי המועדף (זה גם כן אני). אני מוריש לך את כל הקרקעות שבבעלותי, אני מוריש לך את חמשת הוילות שלי בכפר-שמריהו, אני מוריש לך את בניין IBM שבבעלותי, אני מוריש לך את חשבונות הבנקים שלי שנמצאים בשוויץ ואני מוריש לך את הרשת הענפה והמצליחה שלי להפצת סמים קשים. מדובר בהרבה כסף מותקאודימותק, הרבה מאוד כסף, אולם העצה הבאה לחיים שאני עומד לתת לך שווה פי כמה וכמה מכל הכנסים שיועברו לבעלותך. "לעולם" אמר סבי, "לעולם אל תיתן את אמונך באדם שאוכל יוגורט אוכמניות ועוד נהנה מזה". הוא צדק סבי עליו השלום ואני לא אתפלא אם הוא מתהפך על משכבו עכשיו. קבל את העצה הזו ממני אליך דיסו. אתה עוד תזדקק לה. הדברים שכתבה קפט רובם ככולם נכונים, גם הדברים שכתבה אחותנחמה נכונים הם. נחמה שלחה לי מסר ואני מיהרתי להחזיר לה אחד משלי, קפט שלחה לי מסר - והתעלמתי. אחרי 485 מסרים לא יכולתי להתעלם עוד, המחשב שלי התחיל להראות סימנים מוקדמים של פראנויה והרגיש שרודפים אותו.זה שבר אותי. עניתי. וכי מה יכולתי לעשות עוד? התכתובת בינינו התחילה במסרים קטנים, כמו משחק פינג-פונג ביום קיץ לוהט. היא כתבה לי, ואני עניתי. היא כתבה לי שוב, ואני עניתי שוב. וכך הלאה, וכך הלאה, עד שהמסרים בינינו התחילו לגלוש לפסים אישיים יותר והסתבר לה, לדוכוסית, שיש לנו את אותו הטעם בגברים.

יס באך

New member
מה אגידה ומה אומרה , יהלוצן

אחרי כמה פעמים שדחפת לי זה למוח, אפילו היהלום שם הבין.

קפת

New member
בטח אחלה

רק שאני מכירה את הסוף של הסרט הזה. ואני יודעת שזה נגמר בבכי. אבל זה לא אני שאבכה הפעם. או לא.

קפת

New member
כן, אודינאחסאודי

תמרח להם את השמן הזית הזך, תטפטף להם את הדבש, תזרה עליהם מתופיניך, הם עוד לא יודעים, שברגע אחד של חוסר ריכוז, אתה תרדה אותם לתנור, כמו המכשפה של הנזל וגרטל. אני לא קונה יותר את הסגנון הפתלתל שלך. זה נראה כמו בייגלע, זה מריח כמו בייגלע, זה טעים כמו בילגלע, אבל כשאת נוגסת - הקרס ננעצת לך בלשון! אותו טעם בגברים. אתה לא מתבייש?

לא. אני לא מתבייש

תגידי, הבייגלע הזה שלך הוא מטאפורה או שאת סתם רעבה כמו תמיד?

קפת

New member
או אודי, אני מכירה את הטון הזה

אני מריחה את זיעת החרדה שלך עד כאן. אתה יודע בפני מה אתה עומד, הרגע שממנו חששת. הרגע בו תקרע מעל פניך המחוטטים מסכת השקר והצביעות, הטיוח וההונאה. כן אודי. הונית אותי. את כולנו, ונחמה עדה! משחק לי במטפורות, כמו שתינוק דוחף יד לחיתול של עצמו ומתפלש בקקה. מה השלב הבא במצגת הצביעות שלך? אתה תקרא לי דאבה? תספר שאני שעירה? לא יעזרו לך הטריקים והשטיקים. האמת תצא לאור. ועיניה הסומות יסנוורו בבעת. וכל הפורום ידע: מי הוא אודי. טייס, עלק, קצה, עלק, ויהלום בתחת של עלק. לאודי אין התחלה ואין קצה. שתדעו. גם גבולות אין לו. אבל אני לא אמשיך לתת את ידי למשחק העיוועים הזה שלו!!!!

או קפט, עכשיו אני מבין הכל

הכל מתחיל ונגמר בנחמה. תודי. אסור היה לי להודות בקשר שלי איתה, זה היה הקש ששבר את הגב המגובנן והשעיר שלך. זה, והעובדה שהחלפנו בינינו תמונות עירום. חשבתי שאת מכירה אותי יותר טוב ממה שאת מכירה. אני לעולם לא ארד לרמה של לקרוא לך דאבה שעירה. מה פתאום. כולם כבר יודעים שאת כזו. אני תופס את עצמי ומנסה לחשוב איפה טעיתי ומה בדיוק הסיפור ההזוי (עיוועים עלק) הזה מזכיר לי. ואז זה היכה בי. ככה, בלא כחל וסרק. את אובססיבית לגבי, את לא יכולה לקבל לא כתשובה ומחר אני בטח אגלה שגם בישלת לי את החתול.

קפת

New member
לא בישלתי שום חתול

זה אתה שבישלת דייסה האכלת בה את כולנו, ועכשיו אתה מסרב לאכול ממנה בעצמך. שקרן פתולוגי.

יס באך

New member
אני ממש מת לדעת מהו תפקידי

בטרגדיה הנוכחית? מקהלה? ראש מקהלה? אל? קהל? כי אם תפקידי הוא - קהל - אתם תצטרכו להתאמץ קצת יותר בשבילי.

למעלה